Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Clau, daca vrei, ma ocup eu si fac o lista comuna cu date de nastere si telefoane (astea la secret, of course), poate si adrese de email, daca tu tot o sa fii fara calculator 2 sapt.
Asa ca astept PM-uri!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

hop si noi, pe la pranz...

da ma tot tin de boacane, asta este
Parfumul, da cred ca o sa dau o tura dupa unul nou,nu mai era mult in el, dar erau 4 in set niste sticlute foarte faine, miniaturi si-mi placeau la nebunie. era un givenchy organza. asta este. miroase in toata casa a parfum, am stat cu usa la balcon deschisa toata ziua

Micky la multi ani tzie si sotului tau. Nu am stiut sa-tzi fi spus de ieri, ca daca stiam....Oricum sa aveti parte numai de bucuri si multa sanatate, iar anul asta Malina va v-a bucura cu surasul ei. sa ne spui cum atzi petrecut.

Clau nu ne parasi....sper sa revi cat mai curand printre noi, ce ne facem fara povestile tale?

Katalina m-am distrat copios la intrebarea sotului tau....chiar asa ce-a raspuns doftore? si eu vreau dar dupa BB 2, asa ca acum dau inainte cu pilule

Stephie a adormit, sa vedem cat o tzine, poate reusesc sa termin si eu ce am de spus de cateva zile, decand nu reusesc

Nici eu nu am lista cu nr de telefon, si mi-e dor de Maluba. Sper ca sunt bine. Nici piciulica nu prea mai da pe la noi, Adina Iulia,Flaviana si ar mai fi.

Dana eu ii dau de la President choice, exista si la voi firma asta? bine deocamdata nu-i dau decat sweet potato, o sa introduc si squash joi, ca maine mergem la inot si nu vreau sa fie prea multe noi pt ea deodata

Lavi sa ne spui cum a suportat Hanna la piscina ca si noi mergem maine si sunt curioasa. initial am zis ca mai mergem si cu tati odata pana la curs dar uite ca nu am mai ajuns

Alina felicitari Theei, sa vezi ce surpriza o sa aiba tati cand o veni acasa.

Spiculetz imi pare rau pt fibromul tau, sper sa faci bine repede

mai scriu ca s-a trezit Galu

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Ela76

Clau, daca vrei, ma ocup eu si fac o lista comuna cu date de nastere si telefoane (astea la secret, of course), poate si adrese de email, daca tu tot o sa fii fara calculator 2 sapt.
Asa ca astept PM-uri!

Albumele noastre

Ela, uite tocmai am aflat de la Clau ca am calvculator pana luni, iar eu ziceam ca listuta cu datele de nastere sa fie la vedere si sincer pe aia o vreau eu!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

No servus fetele!

In sfarsit am gatat pe ziua de azi. Sunt rupta de oboseala, insa treaba nu cred ca m-a dat gata cat ora de "inot" a Hannei.Daca eu sunt asa, nu stiu zau cum s-o simti ea.Cert e ca-mi doarme dragutza de o juma de ora buna.Cred ca nici n-am apucat sa inchid bine usa in urma mea cand am iesit din camera , ca a si fost in lumea viselor.

Da hai sa va pove cum a fost. Ce-i drept eu sunt super mega incantata atat de cum a reactiona cocolina cat si de exercitiile facute si atmosfera de acolo.

Deci:dupa cum am spus ne-am dus la piscina unde ne-am intalnit si cu restul mamicilor care iau parte la programul asta si dupa ce ne-am dezechipat de hainitzele de strada si echipat cu cele pt piscina, am intrat in bazin (inainte ne-au pus sa ne bagam cu bb-ii sub dus cateva secunde)

La inceput am facut un cerc maaaaaareeeeeeeeeee si cu instuctoarele (2)printre noi am inceput sa ne saltam si lasam in apa (pana la gatutzul copiilor), cantand un cantecel prin care fiecare puiutz era prezentat.
Apoi am facut o lungime (sau 2-nu mai stiu) de bazin cu bb-ii lipiti de noi (spatucul lor de burta noastra), in salturi ca aia ce-i arata astia pe luna ,tot asa, ideea fiind de a-l baga pe bb-lusi cat mai mult in apa.(in tot acest timp copii erau care mai de care atenti la ce se intampla in jur)
Cel mai mult mi-a placut cand am aruncat copii in sus si i-am prins din zbor bagandu-i la fel in apa pana la gatutz (grupa de dupa noi era cu bb-ii mai mari - 8-9 luni- iar la exercitiul asta bb-ii erau bagati din aruncatura, cutotul in apica)
Luau gurici de apa, le intra apica in ochi, nu conta erau fff incantati. Ma asteptam sa reactioneze cumva speriati insa in afara de 2 sau 3 care chiar au luat probabil un gat bun de apa si au plans au fost toti super cuminti.
Un alt exercitiu a fost(prinsoarea maimutei) : bb-lusii pusi in fund pe marginea bazinului (nu conta ca stau solo sau nu in kurulez)apoi noi mamiciile le-am dat degetul mare sa se prinda de el si i-am tras in apa in asa fel ca ei sa ajunga pe spate si cu piciorusele ridicate.(un fel de pluta la cei mari)In pozitia asta am facut cativa metri si apoi repetam chestia. (am facut-o doar de 3 ori ca am avut impresia ca asta nu i-a prea placut)

Au mai fost cateva insa nu le mai stiu exact (cine vb de uitare?!).Oricum a fost super fain.Ne-a placut noua mamiciilor, desi acu ma dor putin bratele de la incordare, da' la bb-i.

Abia asteptam atat noi cat si prietenul Hannei si mamica lui, sa mergem martia viitoare (fiecare marti-timp de 8 sapt)Chiar si Crisilutzu piticutzu a fost entuziasmat, ca cica mama lui isi facea griji ca o sa planga, insaaaaaaa....a fost un super voinic si a adormit-o dupa curs si pe fi-mea si pe baiatul altei tipe din ro pe care am intalnit-o acolo. (baiat de baiat ce sa mai...)

A fost beton fetele si daca cineva ar vrea sa mearga la asa ceva si nu indrazneste, va spun din tot sufletul:mergeti ca face bine atat la mami cat si la cel mic.(erau chiar si tati cu bb-lusi la curs).Saptamana viitoare il luam si noi pe papi nu de alta insa tre imortalizate toate astea si o sa va atasez poze sa ne vedeti ce vioaie suntem.am avut noi azi un aparat subacvatic insa....nu stim cum vor iesi.

Hai pupic si va mai scriu eu maine. (plus ca tre sa recuperez tot ce ati scris)

Aaaaaaaaaaaa, ce am vazut acu la ultimele mesaje, am citit eu bine?!?!?!?! Claudelu pleci pe undeva?!?!?
Referitor la piscina doar pt copii de la 3 ani in sus, nu stiu ce sa zic insa poate totusi exista.Ma gandesc ca asa cum au aparut atat de multe chestii ca in occident ,nu exista si asta?!?!
Intereseaza-te mai bine si...du-te cu Raul ca n-o sa regreti.

pusi la toate si o noapte frumoasa si cu somnicuri luuuungi (la mamici)

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Lavi si Hanna felicitari pt prima zi de inot, deja nu mai am rabdare pana maine. La noi e de juma de ora programul pr 9 saptamani. Abea astept....

Pupici Hanutei...

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Clau, no problem, dati in mine doar cu telefoane (si email-uri daca vreti)

Lavi, super, vreau si eu! By the way, cat costa? Informativ

Fetelor, hai sa deschidem afacere - piscina pt bebelusi, super-extra profitabila.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTI ANI THEODORA!
LA MULTI ANI DRAGOS!
Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi!
Anca, sa-ti traiasca printesa Thea si fratiorul ei, Vladut
!
Corina, "ce-a zis doftoru'??? : "Sa-i dea un telefon daca-s probleme,la orice ora" (pentru instructiuni")
DECI: dATEle de nastere - CLAU
nr. de telefon : -ELA.
CORECT??????
Eu va pup, noapte buna.Miine dau PM.PA,PA.

Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album

Mergi la inceput

Pucku multumim si bafta si voua maine.Chiar sa ne scrii ce faceti voi acolo, nu de alta insa sunt curioasa ce fac canadienii cu voi. Pupice dulci la voi fetitze :-)

Ela sa stii ca nu ai gandit-o rau.Chiar ca s-ar merita sa faci asa ceva.Initial nici nu-i asa greu. Uite eu si Pucku dam idei de exercitii, asa caaaaa....bafta

Aici cursul este de 8 sapamani.O sedinta tine 45 min iar toata chestia m-a costat 45 € (plus slipuletzul prin care sa nu iasa pishulica si kakalica, al Hannei). Initial nu sunt obligata sa ma duc marti-de-marti. De cate ori merg ma notez pe un cartonel al meu (ce ramane la instructoare) iar cand am facut 8 sedinte, serus si...la vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Bebelusi de martie:
Theodora

Bebelusi de aprilie:
Dragos

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

TEODORAAAAAAAAAAAAAAAA SI

DRAGOOOOOOOOOOSIIIIIII

SA TRAIASCA MARI SI CUMINTI

CA AI LOR PARINTI

Mergi la inceput