Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lavi,eu m-am indragostit de poza asta:http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/detail?.dir=a375&.dnm=271f.jpg&.src=ph cu Hanna,e superba!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Multumim tuturor pentru urari!

Am fost la vaccinul de 6 luni si ca de obicei Thea nu a zis nici mic, s-a uitat la doctorita si zimbea.O chestie m-a socat cind a cintarit-o, adica acu o luna avea 7650 grame iar acum 7720grame.Ciudat nu? E imposibil sa fi luat in greutate doar 70 grame intr-o luna, cred ca nu i-a mers bine cintaru.Ma rog, o sa o duc la cineva sa o cintaresc , ca nu sint io linistita , desi doctorita a zis ca e bine si a luat in greutate.E cam dusa doctora ei!
Pupicei la bebei!

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

fitili nu am reusit sa termin de pus pozele, dar cum il pun asa frumos la semnatura? dar asa explicat babeste ca pt una nestiutoare

Pupici, fugim la inot

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Mai fetelor dragi, ce facurati voi in timp ce eu si Lara mea dormeam duse?? KATA, il dadusi pe Robert sau sunteti inca in discutii cu Hanna?:))
Eu sa stii ca ii dau Larei pozele lui David si ale lui Robert si ea alege! (LUMY zice bine ca distanta dintre Franta si SUA e mai mica asa ca eu acuma sunt in dilema.)
Uite pozele Larei aici desi n-am mai avut timp sa actualizez albumul. Intre timp a crescut printesa mea si s-a facut si mai frumoasa! O sa mai pun si poze noi cand m-o lasa dumneaei.:))

http://photos.yahoo.com/neda1972

Va pup pe toate si...sa jucam la nuntile copiilor nostri indiferent cand s-or petrece si indiferent cine sunt consoartele alese!:))

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Nedda,tare scumpitza e Lara,m-am uitat iar la album!

poze Amelie

Mergi la inceput

MIRINDA, succes in incercarea de a o culca pe Ana fara tzatze!:) Si Lara se mai trezeste de cateva ori pe noapte sa le caute (si sper si eu sa se dezvete intr-o zi) dar pana acum nici n-am avut curajul sa incerc sa vad ce face daca nu i le dau. Asa ca, ii dam inainte pana...se marita Lara!

FETELE, numai sa veniti voi la mine ca mai am de pus pe lista o mie de alte chestii din Ro in afara de papanasi! Niste placinta cu branza, visine, cozonaci, salata de vinete, ardei copti...sa mai continui?:)) Si lasa mey, veniti fara nimic! Ca tragem aici un chef cu mancare americana de nu s-a vazut!!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Multumesc ELENA! E tot albumul vechi ca de, mama ocupata!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Stiam eu ca mai aveam ceva de zis. N-am apucat sa felicit iepurasii nostri care au capatat dintisori! Felicitari tuturor!! (Katjiei cred ca i-au iesit toti pana acum!:)
Si apropo de dinti, Lara nu da nici-un semn ca ar capata vreunul macar! Nu tu balute, nu tu nervi, nimic!! Nu-i vorba, ca e frumoasa fata si asa dar...mama ei se intreaba "cand?" din cand in cand!:))

Na, ca s-a trezit printesa! Am fugit!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

Eleno, ramine Ana fata batrina! cum ai spus de David, cum au sarit babele sa mi-l ia. Si eu as prefera sa ma duc la ginere'miu la Paris, da' deh, cum o vrea printesa, ca ma duc dupa ea si la Honolulul, si la Bragadiru cum oti vrea voi, eu nu fortez pe nimeni, si o s-o invat pe Ana sa faca la fel, sa vina baieteii sa se roage de ea, nu ea de ei, ca asa-s fetele! abia astept s-o invat citeva smecherii, facute de mami
Nedda, eu mi-am luat inima in dinti pentru ca de luni incep munca, ca daca mai stateam acasa, ma durea in spate ca ma trezeste fii-mea la 6 luni de 3-4 ori pe noapte. si stai linistita, ca suntem mai multe in clubul neiepurasilor, eu zic cu cit mai tirziu, cu atit mai bine, dupa ce ca nu dorm noptile acum, o sa mai vina si dintisorii...asta este viata de mamica, si mai vreau o data
alona, cum a zimbit, hai ca asta n-am mai auzit, e tare fie-ta, bre! asta maine poimaine ne pe toti rinjind! am glumit, sper ca stii de gluma.
ce mi-e ciuda, bre pe fetele astea din Occident, care duc copiii la inot, vorba Elei, hai sa ne facem o afacere, ca pe bune ca ar veni lumea. ma refer la Bucuresti, of corse, nu la Focsani sau Arad

va pupez de noapte buna, ca io mi-s batrina si ma trezesc de citeva ori pe noapte asa ca la 23 am stingerea!

Mergi la inceput

Claudico unde esti cuscroooo?Ca avem treaba!!!!

poze Amelie

Mergi la inceput