Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
Rayuela spune:
mai,dar unde au dísparut mamicle de baieti?Ca cele active i-au insurat deja..dar erau o gramada de flacai care mai de care mai chipeshi si mai scumpi!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Pucku spune:
fitilor iar o facui de oaie...vin acasa zic repede, chiar daca aveam un colet la posta ca sa termin albumul de poze sa vi-l arat. Si nu stiu ce drac facui ce nu facui ca le Delete-ui pe toate nu doar asta la care lucram, am tras o portie de plans de numa numa, la 2 gasi pozele dar mai era unul care tre sa-l refac de la cap la coada ca nu gasi ce poze avui in el. Imi vine sa dau cu capul de toti pereti la propui nu doar la figurat. Asa m-am enervat si ma doare capul, nu va povestesc.
Va spui eu mai incolo cum a fost la inot ca acum nu mai am nici un chef. oricum a fost foarte fain, si multumita lui Lumy stiam si la ce ne asteptam...dar mai incolo cu amanunte.
Si deci cum imi pun la semanatura asa va voi frumos? hai leano ca tu intrebasei, dar nu mai stiu unde sa caut acum
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"
katalina spune:
Buna seara.,cam pustiu p'aici!
Hai mamicilor, n-ati culcat copiii?
Eu am culcat copiii, dorm acum si viseaza frumos.Acum devorez o inghetata si butonez .Azi a plouat toata ziua, si vreau sa ma consolez putin.Ma bate gindul sa ma apuc de dieta aceea celebra pe forum:MONTIGNAC.Am aflat ca e buna si pt. mamici insarcinate si pt. cele care alapteaza.Trebuie sa-mi conving sotu', caci altfel degeaba maninc eu legume si el friptura cu cartofi prajiti in fata mea.CE ZICETI: ne apucam de DIETA??? E doar o propunere, nu ca am avea nevoie careva dintre noi sa slabim.Aratam f. bine asa cum suntem, nu? Acum ma apuc sa citesc despre Montignac cite ceva pe Forum.
Nedda, roscatica ta LARA e o dulceata!!!Vrem poze proaspete( stiu ca vrei sa para mai tinara cind iese la petit, da'nici chiar asa).
Mirinda, Da' ce ma la Focsani nu putem face piscina? Din aia cu valuri( naturale de la cutremure).
P.S Se pare ca m-am incuscrit!!!!
Alona, nu te ingrijora, mai cintareste-o cu alt cintar, e imposibil sa nu fi luat in greutate !Important e sa nu scada!!!
Hai Corina pune pozele asa, doar site-ul, lasa semnatura, c-aici e concurenta mare la fete, si pierzi ocazie de baieti" de baieti".Hai s-o vedem si noi pe STEPHANIE!!!!Si sa-i arat miine lu fi'miu mic, poate are vreo reactie,ceva...
Ela, Claudelu ??????
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
katalina spune:
Io va spun Noapte Buna si vise placute si celor de peste ocean o dupa amiaza placuta!
Miine sa avem o zi buna si senina sa ne putem bucura de copiii nostri frumosi si destepti.
Noapte buna!
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
Rayuela spune:
Puckule ti-as spune dar sa mor daca mai stiu,m-au invatat fetele astea mai destepte.Dar dupa ca l-am facut,am uitat instantaneu cum se face.Si baidauei,si eu am reusit sa "delete" de pe calculator o gramada de poze cu Amelie..dar mai demult,acum sint cu okii in patru pe ce apas.
poze Amelie
Pucku spune:
hai ca-s pe terminate cu pozele.....deci cum le pun la semnatura?
Claudelule unde esti sa-mi spui?
pupici
Revin cu pozele
Rayuela spune:
puckule,pot io sa te ajut un pic,dar nu mult,ca nu ma pricep.Deschide un cont la yahoo.Daca ai deja mail acolo,intri pe www.yahoo.com,te duci la PHOTOS si faci acolo un album.Nu e prea greu,daca am reusit eu care sint PA la tehnica..inseamna ca e joaca de copii.
poze Amelie
Pucku spune:
Gata fitili...am pus un album, pune mama si restul mintenas
Inca o data pupici la VV pt ajutor
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie
Veve spune:
Maaaai,guralivelor!Oleac' va scapa omu' din ochi ca va si puneti pe treaba serioasa!Adevarate masinute de-ncuscrit ai facut din ele,Leano!All your fault!...(in ciuda barfelor,prima iubire nu se uita)
Noi n-avem vesti noi,asea ca stam pe bara si-aplaudam pe altii!Deh,placeri perverse si la noi sa ne bucuram doar privind!
Noapte linistita si-o zi superba va dorim!
Irina,veve & croko
pozici
Nedda spune:
Mai fetelor dragi, trebuie sa va spun ca fiica-mea a fost o dulce si o cuminte azi. N-a dormit mai mult de o ora adunata in trei reprize dar s-a jucat cu jucariile ei si m-a lasat sa despachetez ce mai aveam in cutii. Trebuie sa o laud fiindca nu se intampla prea des in ultima vreme sa se "mai coboare" din bratele mele.
VEVE, cum nu mai ai tu nici-o noutate despre Croko mic? A venit frigul la voi in padurice? Pe la noi la preerie e tare cald zilele astea! Vreme de plimbare cu bebelusii.
Daniela si papusa Lara