Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
Lya spune:
Fetelor, am vazut pozele si vreau sa va spun ca aveti niste copii minunati.
Elena, mersi cu intarziere de PM.Ai un super talent la scris.Si Alina la fel!
Am fost si eu la o naturista cu Ruth pt giardia si mi-a spus sa nu-i dau tincturi pt ca e prea mica de asa ceva.Mi-a recomandat 50 gr de seminte de dovleac neprajite pe zi si in acelasi timp o cura de 7 zile de legume si fructe,lactate,fara carne si mi-a interzis cu desavarsire duciurile si laptele de vaca.Pt noi adultii ulei de seminte de dovleac(2,3 linguri pe zi),o cura de dezintoxicare ,argila,plus regim de 7 zile fara carne,dulciuri lapte.
A mai vorbit si o prietena cu doct ei homeopata si i-a spus acelasi lucru ca nu se dau tincturi la copii asa mici.
Am si eu o intrebare :mai alapteaza cineva?Si cat are de gand sa-i mai dea san?Eu inca nu sunt hotarata cu intarcarea mai ales ca se apropie si iarna.
Pufulet,spune-mi ce face ochisorul Marei?E mai bine?Noi tot asa,cu secretii si lacrimat.
In sfarsit a inceput si Ruth de 1 sapt sa aiba scaune normale dupa 2 luni de zile.Dar tot au un miros de oua clocite si-i miroase gurita asa ca nu cred c-am scapat de giardia.Acum ii dau seminte de dovleac macinate si o sa-i repet coproparazitologicul.
Sa aveti o zi placuta!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lya
elena_ltd spune:
Alina, bestiala faza cu pisica si Alexuna. Acuma zi si tu, cine ar putea acuza pe vreuna din ele? Mai, mami, n-o mai trimite la vanatoare de creaturi vii, macar invat-o drumul catre cea mai apropiata banca si poate va rotunjiti veniturile.
Lya, ma bucur ca ai revenit. Multumim de informatia cu tincturile. Fratilor, cum o dam nu-i bine. Cine ne invata si pe noi echilibrul in toate?
Insanatosire grabnica pentru Ruth!
Mihaela, ei, bravo, nici vorba de scuze! Maica-mea va asteapta pe amandoi fara nici o problema si oricat hotarati sa stati.
Sa vedem ce zic fetele de intalnire, daca pot pe 4, hai ca semneaza acusi condica.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Multa sanatate bolnavioarelor!
Cu nr. la incaltaminte am inteles ca sunt baieti care poarta mai mult ca Maria, cu fetele nu m-am lamurit, dar sa speram ca Maria nu o sa isi faca pantofi la comanda. Probabil ca are piciorul mare pt. ca este si destul de inalta.
Alina, faza cu pisica este super. Imi si imaginez biata matza. Inseamna ca e foarte blanda. Motanul meu se supara pentru mult mai putin (tras de blana, de coada, calcat pe labute).
Ioana, eu in ultimul timp nu am mai pus pe webshots poze cu Maria. Ultimele sunt dinainte de a implini un an. Le vezi in partea a doua. Cateva poze mai recente cu Maria are si Crisa pe http://community.webshots.com/user/crisotexa
Va pupam
Cornelia si Mariuta
http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2
alexandrueduard spune:
Pentru mine si 4 e ok. Ar fi bine sa poata si celelalte fete ca cine stie cand ii mai putem vedea pe Mihaela si Ovidiu in Bucuresti.
Mihaela : sunteti fara copilas, nu?
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
Kehleyr spune:
ADI haica iti zic eu cum e cu scosul la biserica, am cununat acum o luna. La o saptamana sau mai tarziu dupa nunta, nasii si mirii, impreuna cu lumanarile -- care trebuie pastrate dupa nunta, dar fara flori, evident -- merg impreuna la biserica. (Totul dureaza maxim 10 minute.) Se aseaza exact ca la nunta (de la stanga la dreapta: nasul, mirele, mireasa, nasa), mirii ingenuncheaza pe niste pernute, iar nasii le tin lumanarile aprinse. Preotul le pune mirilor patrafirul in cap si le citeste din Biblie -- din pacate nu as putea sa iti spun exact care parte le-o citeste, ca nu ma pricep . Toata semnificatia slujbei este de completare la cea de casatorie, pentru ca se considera ca acum dupa ce si-au inceput viata conjugala au pacatuit (a se citi ) si slujba e menita sa ii purifice. Dupa slujba un ajutor de acolo de la biserica iti taie lumanarile si iti da inapoi numai varfurile, pe care trebuie sa le pastrezi si sa le aprinzi in vremuri de restriste. Si, in sfarsit, este de datoria nasilor sa scoata mirii la restaurant dupa aceasta slujba .
CORNELIA Stefania poarta 20-21 la pantofi: primii ii sunt mici, iar ceilalti ii sunt mari.
ALINUTA mortala faza cu pisica!! Dar ai si tu mila de bietul animal, ca nu stiu cat suporta asemenea tratament . Fata mea ma ajuta mai pasnic, inchide usile la dulapuri -- chiar si cand eu vreau sa le deschid .
LYA succes cu examenul copro... dar cum v-ati procopsit de fapt cu giardia?
Fetelor si pentru mine e OK luni intalnirea.
Stefania a tras ieri cea mai puternica ccc cazatura din viata ei, s-a dat cu dintii de parchet . M-am speriat ingrozitor, mi-a fost sa nu isi fi spart vreun dinte, pentru ca s-a ridicat plina de sange la gura si nu a tacut din plans vreo jumatate de ora... Nici acum nu sunt convinsa ca nu si-i i-a strambat un pic. Daca sunt mama inconstienta si o las pe parchet, dar ce sa-i fac?? Ca oricum nu pot s-o tin legata...
Va pup si ne auzim luni ca noi plecam din Bucuresti... am de pus gogosari la murat .
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
madic spune:
Sintem fotomodel pe prima pagina !
Daca nu o lauda nimeni, mi-o laud eu !
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
pufulet spune:
Bibi-Calciul e de 10 ml ?Il pui in sticla de lapte?
Elena –Am inceput scoala pe o masina cu benzina si a fost ceva mai dificil dar de acum incolo voi conduce pe o masina diesel si mi se pare ca merge incomparabil mai usor.Cu invatatul e mai greu ca sunt singura cu Mara si in plus nu ma prea lasa sa dorm nici noaptea si se tot trezeste plangand.Invat cand doarme ea de amiaza.
Madi -eu ii dau Marei dimineatea lapte praf Vitalact 250ml iar seara 250-300 ml lapte de vaca la punga OKE, dar inainte de lapticul de seara mai papa cam cu o oara inainte masa solida.
Ama si bb Mara
Adi spune:
Multumesc mult Dana. Am intrebat mai multe persoane si nimeni nu a stiut semnificatia. Mai ramanea sa trec pe la o biserica si nu pot. Si eu am sta mult timp cu emotii din cauza cazaturilor pe gresie in cazul nostru. Avem ditamai holul de 4,4 m + 2,75m. Acum am mai diminuat pericolul, am luat niste mocheta si am lipit-o sa nu alunece, eram disperati.
Aveti niste copii superbi. Ma mai uit si eu la poze din cand in cand ca am o legatura la Internet .
Ce seamana Oana cu tine, Elena! Micaita aduce cu tati!
Pozele de la intalnire pe masura scriitoarei noastre!!
De Maya, Catalina ce sa zic! Dulceti!
In legatura cu vaccinurile sa va spun o opinie care pe mine m-a speriat! Cumnata mea e medic de familie si are o fetita de 2,9 ani. Nu i-a facut nici un vaccin suplimentar in ideea ca trebuie sa lupte organismul si ca nu are incredere in ele - nu stiu la ce s-a referit - cred ca la efecte in timp supra organismului bombardat de atatea vaccinuri.
Va pup
Vin si eu la intalnire daca vine sotul la timp sa stea cu Maria.
elena_ltd spune:
Madic, am intrat si eu acuma pe pagina principala si am vazut mandra. Bravo voua, poza e tare reusita si a prins fidel spiritul si frumusetea Mariucai. Felicitari, fetelor! sa fiu sincera, daca nu anuntati voi aici, eu nu prea deschid pagina principala, accesez direct adresa de forum sau subiecte active.
Ama, exact asa mi s-a intamplat si mie. Am invatat pe Dacie, iar apoi am condus ani de zile diesel si zic ca si tine, incomparabil. Cu dieselul puteam pleca de pe loc si cu a doua. Doar ca am avut de furca la alte prostii, cum ar fi parcarile ca aveam tractiune pe spate. Acuma, din diverse motive, am revenit la janghinoasa de dacie si imi stau pe limba numai bombaneli neortodoxe. Unde mai pun ca am facut si o pauza mare de condus, iar acum am sentimentul ca o iau de la capat. Asa ca inteleg perfect prin ce treci. Iti tin pumnii!
Pana raspunde Bibi, iti zic si eu ca tot in biberon ii puneam calciul. Pur si simplu doar el sau uneori ii mai adaugam putin ceai daca facea cumva mofturi.
Fetelor, voi aveti probleme cu accesarea site-ului sau am doar eu din cauza de conectare rauvoitoare sau pc tembel? ca sa stiu daca ma urechez.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
Kehleyr spune:
Mai fetelor, eu m-am suit o singura data in Diesel si mi se oprea motorul non stop . N-as putea merge cu altceva decat benzina. Cat despre tractiunea pe spate, mie imi place la nebunie, mi se pare ca are bracajul mai mare -- adica ia curbele mult mai usor, are raza de viraj ff mica...
AMA ai vazut reportajul ala ca de la anul se face mai grea scoala de soferi, cu patru probe practice etc.?
MADIC felicitari, e o frumusete fata ta . Si eu, ca si Elena, nu intru deloc pe home page, ca altfel va vedeam... si uite asa l-am ratat si pe Luca acum vreo saptamana...
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".