Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
bibi spune:
Si pentru mine e ok luni. Da numai hotarati-va odata ca trebuie sa facem rezervarea la restaurant.
Calciu direct in biberon, fara apa sau ceai.
Alinutza, pupa gargaritza
Madic, sorry. Ma intorc acum la prima pagina.
Deci sa fie luni, 4 octombrie, ora 18.00, restaurant Thalia, cartierul Tineretului?
Veniti cu poze. Mai ales Ioana si Mihaela!
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
elena_ltd spune:
Adi, am postat in acelasi timp. Si eu sper sa ne vedem si sunt in aceeasi situatie ca si tine, sa vina tati la timp sa stea cu plozii, Oana are si curs de orga in ziua aia, adica luni, marti face Mihai vaccinul, nicicand parca nu e timp, dar vad eu cum o dau, promit marea cu sarea.
De Mihai care aduce cu tati... o sa-i dau sa citeasca sa se bucure si el! Bag mana in foc ca iti va ramane recunoscator.
Cu vaccinurile, ce sa mai zic.
Tu mai bine ai face sa ne mai povestesti de Maria ca si-asa intri rar. In paranteza fie spus, fii-miu nici acum nu merge ca Maria ta la intalnirea trecuta. Dar cand o sa am ceva chef, o sa ma laud cu alte abilitati intelectuale ale lui.
fetelor, stiu ca iar sunt pe aratura, desi am simtul ridicolului, pesemne nu ma impiedica mereu. Am o intrebare menajera. Camasile barbatesti trebuie apretate musai??? Si musai puse pe umerase???? Impaturite nu merg? Ca alea noi. Ca am discutii cu consortul si in afara Nufarului, eu n-am solutii normale. Are mai nou un job care ii cere tinuta oficiala si m-a terminat faza asta. Mi-e oarescum sa intreb la femina intim ca sa nu ma huiduie sotiile dedicate, dar ma gandesc ca dintre voi, care are timp si chef de explicatii, ma lamureste cineva. Please!
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
elena_ltd spune:
Dana, si cum te descurci cu tractiunea pe spate pe zapada ca la mine a fost de vise rele? Gata, am incheiat cu pe langa subiect, promit! vorbim la intalnire.
Bine, ramane cum zice Bibi cu intalnirea. Numai dati un punct de reper sau un loc de preintalnire pentru astia care nu stiu unde-i Thalia.
ne vedeti aici
Ioana Sora spune:
Fetelor, avem numai bebite si bebei superbi. Toti sunt niste scumpi. Acum mai trebuie sa analizam si sa vedem cum ii cuplam...! Nu de alta, dar ma gandeam ca fi-mea are numai bebite prietene. Inca nu avem nici un bebel prieten.
Cum sunt mai putini baieti, va mai aduc eu unul, ca azi-maine trebuie sa nasca cumnata mea.
Cornelia, m-am uitat la Mariuca ta. Seamana putin fetele. Poate pentru ca sunt mai plinute.
Adi, asa stiam si eu ca e cu scosul la biserica, cum spune Kehleyr.
Madic, ai o frumusete !
Ioana & Maria Catalina
Ioana Sora spune:
Bibi, n-o sa uit de poze. Sper ! Imitot promit ca ma apuc sa iau lecitina...
Si unde e Thalia in Tineretului ? Cunosc bine zona, ca doar acolo am crescut... dar se vede ca nu prea am mai iesit din casa, ca habar n-am !
Ioana & Maria Catalina
bibi spune:
eLENA, uite un link
http://www.afterhours.ro/restaurant_Thalia.html
bibi spune:
Camasile la noi le calca femeia, dar asa, din carti, risc un raspuns:
camasile nu se apreteaza ci fie se da perdaf fie se calca cu aburi. se aseaza pe umerase. Camasa si umerasul, cele mai bune sunt cele de la spalatorie ca-s usoare si nu ocupa mult loc. Nu se impacheteaza ca se botesc si asa botite nu pot fi purtate decat cu sacou.
bychi spune:
Mai, lipseste omul 2 zile de acasa si ati scris o gramada. Nici nu apuc sa citesc tot ca vad ca vin parintii lui Flaviu la Bucuresti. Super! Fetelor, va recomnd sa-l cunoasteti si pe Ovidiu
Spuneti unde e Thalia, mai exact adresa; nu am reusit sa dau de local in Sapte Seri.
Fie luni, fie marti nu-i problema pt. noi numai sa ma asteptati ca eu mai repede de 18.30 nu ajung. Am vorbit cu sotul si daca il duc pe Tibi la servici ma degreveaza de responsabilitati! De abia astept!
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/tibicu
romana spune:
Ca sa raspund si eu la intrebarile puse pe aici:
- Cristi bea Humana 3 o sticla plina pina la tetina dimineta si una seara la culcare. Ocazional una si noaptea daca se trezeste si nu adoarme. Cum a facut acu doua nopti. S-a trezit la 3 noaptea si a inceput sa se joace prin camera cu toate jucariile, apoi a facut kk si apoi sticla cu lapte si iar somnic. Ei si abea ce se culcase Alin ca ne-a luat Cristi in primire. Asa ca pe la 4 si ceva ne-am culcat si noi.
- Ii dau Ca gluconic pus seara in sticla de lapte – o fiola pe zi timp de 10 zile pe luna.
Alinuta: Draguta faza cu pisica. Am ris si eu . Dar cum de nu o zgirie ? E asa de cuminte pisica ta?
Kehleyr: Saracuta Stefania. Dar si ce mai urmeaza de acum inainte. Eu cind ma gindesc cite cazaturi am tras in copilarie. Dupa una serioasa am ajuns si la urgenta si mi-au facut o injectie, banuiesc antitetanos, nu stiu exact ca aveam doar 5 ani.
Madic: V-am vazut pe prima pagina. Un fotomodel cu un zimbet stregaresc. Sarutari de la Cristi si de Alin atiti pentru fetita cit si pentru mami.
Pufulet: Stii cumva daca examenul pentru permisul auto se poate da si la resedinta, adica cu viza de flotant sau e obligatoriu sa ai domiciliu stabil in orasul unde vrei sa dai examenul? Ca ar vrea si sotu sa faca scoala aici in Bucuresti si sa dea examenul tot aici ( desi e mai greu sa conduci in harmalaia asta).
Elena-ltd: Si eu am probleme cu deschiderea paginilor. Uneori se face ca nu le cunoaste. Atunci intrerup legatura si o iau de la capat, iar in gindul meu … nu mai zic ce.
Mai Elena, dar ce saracia ( hai ca ma enerveaza ) cum adica musai apretate? Pai de ce sa le apretezi. Nu e destul sa fie spalate, calcate foarte frumos? Eu le spal doar si le calc cu mare grija sa nu fie vreo dunga ( nici macar pe mineca deorece asa prefera sotu – fara dunga), iar dupa ce le imbraca sa vezi ce de dungi se fac pina iese din casa. Daca le apretezi nu ti se strica talpa fierului de calcat?
Dar chiar asa de pretentiosi sint aia la firma? Camasi apretate?
Fetelor! Cristi are o iritatie urita pe ambii obrajiori. I-am dat cu tot felul si nu-i trece. Acum incercam sa excludem din alimentatie pe rind cite un aliment sa vedem de la ce e.
Partea proasta e ca parca se extinde. Azi am vazut ca i-a aparut si pe o ureche. Cred ca trebuie musai sa mergem la un dermatolog. Stiti pe cineva bun si priceput care sa nu faca experinte pe copil ca si asa am facut noi destule?
Alin asta cred ca e la regim. Nu prea maninca . Mai mult doarme si asta ziua. Noaptea , intre mese are chef de joaca. Nu stiu cind o sa fiu si eu mai odihnita. Uneori simt ca nu mai am energie. Si face niste figuri cind vreau sa-i dau sa manince. Ieri a stat nemincat vreo 5 ore. Nu vroia biberonul, vroia doar suzeta si o mesteca cu asa o placere de ziceai ca-I ciocolata. Nu stiu ce poate fi. O fi de la dinti? O fi de la faptul ca are 6,500 kg si s-a gindit ca e prea mult la 3 luni si e mai bine sa tina regim. Doamne si ce mincacios era in primele saptamini. Se repezea efectiv la sfirc cind il puneam la sin. Acum nu mai vede sinul deloc din cauza ca nu sta linistit. Si uite asa l-am intarcat prea repede. Eu care vroiam sa-l alaptez pina la 1 an si ceva. Cind ma gindesc imi vine sa pling de suparare. Dar am avut si problema cu sinul asa ca… asta e.
A mai fost vreun copilas asa de nazdravan in timp ce minca laptic? Nu sta locului, da din miini si din picioare, intoarce capul… Si cu tot chinul atsa doar pe masa de infasat reusesc sa-i dau sa manince. Oare pina la ce virsta mai face figuri din astea ca nu mai resist? Cind incepe sa faca figuri nu-i mai dau chiar daca a supt doar 90 ml ca daca insit ne enervam amindoi, eu ca nu maninca el ca ii bag biberonul in gura.
Deci cam pina cind mai face figuri?
Ca incep sa ma gindesc ca poate ar fi bine sa-i bag suc de morcovi peste o saptamina doua si apoi sa incep cu supa de legume.
Oare ce mai fac mamicile care nu au mai scris de mult? De Corina Elena mai stiti ceva? Chiar si Marox ne scrie mai rar.
Daca v-ati fi intinit mai aproape de casa mea paote reuseam si eu sa le reglez programul de masa si somn la atia mici si sa ies pina afara cu amindoi, dar mai departe de rodul Alba Iulia nu am reusit sa merg cu ei ca e cam greu la traversarea strazilor.
Va doresc sa aveti o intilnire placuta .
Romana , Cristian (22.06.2003) si Alin (25.06.2004)
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
elena_ltd spune:
Bibi, mercic mult, mult!
Bychi, conform linkului dat de Bibi, adresa e:
Str. Cuza Voda 147 , Tel.: 021 - 3306425
Specific: romanesc
Zona: Tineretului
Optiuni: aer conditionat, program noapte, terasa
Rating:
Terasa Thalia
Un restaurant care arata bine si unde de cele mai multe ori se mananca bine.
Cereti neaparat tigaia picanta (pentru amatorii de pranzuri grele), iar cartofii si orezul sunt in felurite soiuri care mai de care mai imbietoare.
Deserturile (multe la numar) completeaza oferta.
Recomandat de Afterhours.
O sa ma uit pe o harta ca mi-e si jena sa spun ca sunt bucuresteanca din nastere si nu stiu Bucurestiul. Poate ne strangem cateva din noi pe la o gura de metrou, ceva.
ne vedeti aici