Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
pojogam spune:
Fetelor va scriu repede dintr-un entuziasm... VIN IN BUCURESTI!!! eu sunt f hotarata si deci sa vedem cum vom lua legatura.
Eu doresc odoar sa va vad pe voi toate asa in splendoarea naturala si daca se poate alaturi de un must bun. in rest fara pretentii.
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
Ioana Sora spune:
Fetelor, Catalina va multumeste mult pentru complimente. In afara faptului ca acum o schimbi si in urmatoarele 5 minute e un porcusor, ar putea fi de revista.
Cornelia, unde o vad pe Mariuta ? Am auzit ca fetele noastre seamana...
Bibi, am uitat sa-ti spun ce a ales Catalina. A ales mobilul ( care era pe post de calculator, dar n-aveam nici unul mic la indemana ), banii ( si valuta, si lei, a luat tot ce a prins ), dupa care, trusa de cusut. Asta nu stiu de ce, ca mamica ei habar n-are s-o foloseasca...
Ioana & Maria Catalina
elena_ltd spune:
Mihaela, ma bucur ca reusesti sa vii!
fetelor, haideti atunci sa organizam intr-un din zilele in care vine Mihaela, dar nu le-a scris. Raman cele anuntate de Ovidiu, 4-5 oct?
Mihaela, propunerea mea cu gazduirea ramane valabila, daca va e la indemana sa o folositi, dati-mi un semn.
Omule care mai trebuie sa si respiri, hehe, te-a convins!
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
amik spune:
fetele,ne-am dat la fund!cu raceala asta nu am mai avut chef de nimic,desi nu e grava...
apropo de varilix-chiar alaltaieri mi-a zis dr de el,sa il facem cand nu mai are alex semne de raceala.cica e 1 mil de lei.apoi mai vine un vaccin optional la 1 an si 6 luni,dar nu mai tin minte numele lui.
azi e ziua mamei mele si in 5 minute ar trebui sa incep pregatirile.adica imbracat pe min,copilul,sa ii pregatesc si lui razvan ceva mai elegant...si mi-e o lene....si asa as dormi...ma consolez cu ideea ca ma duc sa bag in mine dulciuri...clatite cu ciocolata!
am o tuse seaca...de imi vine stomacul in gat...
revin cand pot!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
pojogam spune:
Salutare si sunt tare bucuroasa ca Flaviu mananca mai bine. Tratamentul naturist e singural ce a dat roade. Problema e ca de la scosul suzetei + nemancat suficient + dinti… ne-am intors ca atitudine cam pe la 6 luni cand sugea la 3 ore noaptea. Acum bem lapte cam cate 100 ml de fiecare data cand urla pt ca altceva nu vrea. Daca insist cu ceaiul se pune in fundulet si tipa cat e gura lui de mare cu mana ridicatre catre bibe cu lapte: “Da-I, da-i….lep…”
Ioana am vazut minunea. Are niste ochi superbi si extrem de expresivi. Sa-ti traiasca!!!
Bibi cat despre asemanarea cu Flaviu… nu mai stiu daca mai e valabila insa ca atitudine vad ca da. SI copilul asta vrea numai afara si sta destule ore. Daca e cald sta de dimineata de pe la 9 pana la 20 fara intrerupere. Deci… mie imi este groaza de iarna ca e mai aproape ca scoala….
Madic noi bem de mult doar lape de vaca combinat seara cu orez de la Jotis. Si cred ca ar bea cu lapte orice… Asa exagerat de laptar!
Elena mi-a placut povestea si m-a apropiat mai mult de Bucuresti.
Madishor Flaviu poarta 23 si pot sa spun ca nu ii sunt prea mari. Dar vorba ta cine stie pe ce picior mare va fi…
Ieri a fost frumos si am fost in parc… Avem si poze. Insa tb sa spun de minunatele ghetute de… nu mai scriu valoarea, care au fost hrascaite cu succes pe asfalt cand Flaviu a considerat ca impinge mai bine carutul din ghenunchi. Si unde mai pui ca I s-au alaturat si alti copiii. Noroc ca m-a amuzat faza si nu am tipat prea tare la ei.
Astzi l-am zarit pe tricla si nu mai voia sa-l trag eu pt ca a descoperit ca poate merge singurel inapoi , doar impingand din picioare.
Desi eu nu mai beau cafea de 7 ani copilul meu adora aroma cafelei si bataie cand da cu ochii peste ibricul cu cafea. Chiar daca e fierbinte baga un deget acolo, sufla apoi il baga in gurita unde vezi clar ca ii place, orice i-ai spune.
Ce sa va mai spun, e un ingeras , dar uneori sta pitit bine ingerul.
Va sarut si sper sa ne putem vedea
[/b]Avem poze, dar cred ca a spus si Ovidiu[/b]
Mihaela si Flaviu
elena_ltd spune:
Mihaela, nu mi-ai citit mesajul anterior, confirma-ne cand vii ca sa stabilim intalnirea.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
alinuta spune:
iaca m-am intors si tot cu gindul la pastrama si must am ramas, asa ca va rog tare frumos, aveti mila si intilniti-va mai degraba ca pohtesc rau fetelor...
elena - eu iti multumesc frumos ca vezi in mine oaresicare talent scriitoricesc, dar plina de modestie imi scot jobenul in fata condeiului tau. acum vor zice fetele "astea 2 isi dau cu periuta una-alteia" - cum toata lumea apreciaza si lauda nararile tale, eu nu pot decit sa ma bucur si sa ma fudulesc in sinea me ca tu gasesti si pentru mine un cuvint de apreciere. Cit despre postat la poznasi sau la calatorii – as vrea eu da’ crede-ma ca abia apuc sa va citesc, darmite sa scriu povesti. Poate mai la iarna cind n-o mai fi vreme de iesit afara. Oho ce bine prinde o bunica la casa omului… ei, vise taica, vise.
Cit despre Alexandra – parol pe onoarea mea ca a fost prima “bolicica” din viata ei, secrete n-avem da’ probabil si faptul ca stam intr-un orasel mai mic si deci mai putin poluat chiar la malul oceanului o avea un cuvint in plus de spus. Eu nu pot decit sa spun “doamne-ajuta!” s-o tina tot asa.
am uitat sa spun aseara ca am vazut pozele - toate toate. mai fetelor da' ce copii, si zic iar, da' ce copii...io nu stiu cum s-au adunat atitea frumuseturi de mamici cu pui atit de frumosi in gasca asta (ma bag si io ca fiind din gasca). Sa ne traiasca si sa ne traiti ca dragi doamne tare imi sunteti!
Alexuna mea face cite-o treaba uneori de ma uimeste toata, nu ca ar fi vreun Einstein, ca la virsta asta toti copiii fac toate minunatiile, da’ e normal sa ma mir ca de e a mea. Pai sa va spun: nu-I place sa ma vada ca spal biberoane sau ma rog ideea ca ma vede la chiuveta cu treaba, asa ca vine si sta ca maimutica lipita de pantalonii mei sau de obiectul vestimentar care se gaseste de la mijoc in jos pe mine. Si da-I si trage si maraie si insista, asa ca am vazut eu ca daca o trimit sa-mi aduca oaresice, se duce fata mamii si aduce constiincioasa, e-adevarat ca nu de fiecare data nimereste obiectul cu pricina dar duduia isi da silinta. Asa ca acu’ vreo 2 zile nemaiavind idei de ce sa-mi aduca ii spun “ia vezi mama ce face pisica, ia ada-I lu’ mama pisica”. Si copilu’ dispare din bucatarie. Liniste pręt de vreo 2 minute, dupa care incep sa se auda niste miorlaituri si vaicareli pisicoase de ziceai ca a bagat pisica in priza. Si iaca asa apare mindra mea cu pisica tinind-o ca pe o sacosa spinzurata cu amindoua mainile, cu gura pina la urechi de bucurie ca iata si-a indeplinit din nou misiunea. Si cu privirea pironita in ochii mei da drumul pisicii asa ca din avion, terminindu-si isprava cu un “data” – gata victorios. Biata pisica nu stiu cind a zbughit-o din bucatarie, cert este ca vreo citeva ore nu I-am mai zarit scufita prin casa. Cum s-o cert ca face rau la pisica cind mie imi venea sa mor de ras iar fatulia ei era atit de fericita de isprava?
s-a trezit madam. Intru mai pe seara.
Alina si Alexandra
Adi spune:
Va rog fetelor, stiti cumva ce inseamna scoaterea la biserica a mirilor dupa nunta?Am o prietena in State care a cununat si trebuie sa explice pastorului "procedura" si sensul.
Multumesc ca nu ne-ati uitat. Mai scriu.
AdynaB spune:
seara buna dragi mamici.
mi-am puc copilasii in pat(adica pe mitza mica si pe tati) si am intra t un pic pina ma ia somnu sa vad ce-ati mai scris.Dar sinteti campioane ,nu gluma!!
Adi din pacate nu stiu despre ce e vb. dar daca stie cineva is curioasa si eu ce inseamna.
Elena, noi ce sa facem,bine,multumim...asteptam concediu lu tati sa mai iesim si noi in lume(habar nu am unde dar cit se poate de putin pe acasa)
pupice la bebei si pe curind
Adyna si Selina bambina
pojogam spune:
Elena scuze de o mie de ori.
Deci noi ajungem pe 3 oct in Bucuresti, nu stiu sa-ti spun ora. Sotul va sta la hotel “Capitol” iar eu sa vad… Multumesc de invitatie si cred ca voi apela la ea daca nu e prea mult. Luni adica 4 si Marti 5 oct sunt libera sa colind magazine pt bebe, eventual poate primesc sugestii… “Intalneala” ar putea avea loc pe 4 oct pt ca pe 5 oct practic spre seara ar tb sa plecam din Bucuresti. Daca nu se poate pe 4 atunci mai stam o zi dar va fi greu si pt tine, ca Ovidiu nu mai are cazare si …navalim.
Ramane sa vorbim la un telefon maine seara. Ok?
Deci ramane sa imi spuneti voi daca se poate pe 4. Si asa cred ca va cer prea mult. Multumesc.
Alinuta minunata faza!!! Ai o fetita dragalasa si ascultatoare asa ca ai grija ce ii mai ceri!
Mihaela si Flaviu