Bebelusi din Apr 2003 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
lexi spune:
Salutare, mamici!
Am mai ajuns si noi la raport, mai intai cu dimensiunile, ca nazdravaniile curg garla si nu cred ca e timp si pentru ele. Prin urmare, 12 kg si 86 cm jumate, mai mult lung decat lat, pentru ca nu stralucim la capitolul mancare. Laptele a ramas baza alimentatiei si ar bea in loc de fiecare masa. Doctorita pediatra m-a sfatuit sa-i micsorez portiile, doar-doar o inghiti si altceva; cu fructele vad ca sta deocamdata prost, a renuntat la avocado, care era in top, marul nu prea-i place, din cand in cand o banana, piersica, portocala, capsuna... cateva inghitituri, nu va ganditi ca devoreaza toata fructa!
Cu legumele stam mai bine, mai putin cartoful, care pare sa-l accepte doar sub forma de pai. Se satura de multe ori cat pregatesc eu mancarea, pentru ca sta langa mine in bucatarie si cere ce vede. Asa ca stau linistita la masa, cand stiu ca deja si-a umplut burtica, dar asta se intampla in principal la masa de seara, cand ne adunam toti pe acasa.
De vorbit, mai mult pe limba lui, in care e convins ca se exprima destul de bine, din moment ce se supara cand nu-l intelegem. Bendis, 60 de cuvinte ziceai ca spune David? Pai sa ni-l imprumuti si noua! Eduard nu stiu daca stie sa spuna mai mult de 20, chiar daca intelege cateva sute. Deja putem sa-l folosim la activitati casnice simple, de genul arunca asta la gunoi, spune-i lui tati ca s-a facut cafeaua, du-te si trezeste-l pe Alexis, stinge lumina la baie, opreste televizorul, etc.
Cu joaca pe afara credeam ca luam o mica pauza zilele astea, pentru ca ploua de ne rupe si cismulitele de cauciuc nu sunt atractia lui. Insa m-am amagit degeaba, tot la usa il prind, gata de plecare.
Ne-am pricopsit si cu o raguseala mititica, manifestata mai mult dimineata, ca peste zi ne trece. Febra nu, de altfel, asa ca sper sa treaca fara prea mare tam-tam.
bendis spune:
In primul rand un calduros "La multi ani!" Anisiei si bine ai revenit printre noi. Multa, multa sanatate lui Rares.
In al doilea rand imi cer scuze daca am deschis cumva cutia Pandorei. Contorizand cuvintele pe care le pronunta David (unele frecvent iar aletele ocazional!) n-am vrut sa complexez pe mine. NU! Nu e un Einstein (nici nu mi-as dori!) e pur si simplu vorbaret. Intotdeauna spun ca din doi parinti guralivi nici nu putea sa iasa altceva. Daca la capitolul sporovaiala stam bine la pupici stam tare prost. Din proprie initiativa cred a m-a pupat de vreo cinci, sase ori..
Deh! Nimeni nu e perfect. In rest e un copil plin de energie asa incat eu trebuie sa stau cu ochii pe el mai tot timpul...
Pe curand!
Bendis
http://photos.yahoo.com/dianabalas
Cary spune:
Dragelor,am eu o problema la calculator sau CE?ca de aseara fereastra de text(citit si scris) a trecut mult in partea dreapta a monitorului si ma plimb cu liftul de jos ca sa scriu text-ul??!!
Lexi ai fost atre hazlie la problemele casnice!
Apropo,noi nu am mai trecut pe la doctora pediatra din luna iulie(nici nu am avut probleme),voi cat de des o vizitati????
Pe curand ca face Axel galagie.
vlada spune:
Si eu patasesc la fel la comp. pt. ca folosim Opera si nu Internet Explorer ... si ma enerveaza de mooor !!!!
Noi am mai trecut numai cand am avut nevoie de reteta pt. Vigantol si sa mai facem cate un vaccin. Peste 2 sapt. urmeaza cel pt. hepatita A. Dar cred ca daca nu ai treaba nu are rost sa te duci...mai ales ca acum sunt multi copii raciti pe acolo...
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2
lilib72 spune:
LA MULTI ANI ANISIA! sa ai parte de multa fericire si multe bucurii; ii doresc multa sanatate lui raresica, ma bucur ca este bine.
Mamamariana ai doua fetite superbe, sa-ti traiasca!
Eu merg cu daria pe fiecare luna la control, asa mi-a zis dr.
Mey, au rasarit caninii nazdravanilor? noi am scapat au iesit toti.
Pupici.
vlada spune:
Inca nu au iesit caninii....acum ne chinuie !
Andreea si Vlad
mamamariana spune:
Zicem si noi repede un "la multi ani" calduros (de aici de sub tropice) Anisiei si sa fie fericita alaturi de cei doi barbati ai sai.
Noi avem deja caninii toti, nu sunt crescuti la dimensiunea lor maxima, dar au iesit toti de sub gingie.
Am numarat si noi cuvintele si ne ies cam 35 din toate cele 3 limbi pe care le auzim/vorbim in jurul nostru. Ma refer la cuvinte adevarate, ca din alea inventate de ea, bate toate recordurile. Si la fel... se enerveaza ca nu intelegem noi ce spune ea. Ba chiar daca o intreb ce a zis, repeta aceeasi chestie convinsa ca e corect ce spune. Si pe noi ne ajuta Emi la treburile casnice - inchide/deschide tv-ul, duce tot felul de chestii la gunoi (cateodata si unele care nu ar trebui)isi aduce hainute, jucarii singurica.
O chestie noua pe care am observat-o in ultimele luni e ca recunoaste locurile pe unde mergem. De exemplu, cand mergem la nana, ne anunta cu juma' de km inainte ca ajungem acolo. La fel si acasa (zice numele servitoarei). SI la gradinita... (Lolo - e d. educatoare). Intr-o seara veneam din downtown si am trecut pe langa un supermarket la care mergem noi de obicei si a inceput sa planga si sa protesteze ca de ce nu mergem acolo??? Ii place f. mult pentru ca daca o las la jucarii incearca toate tricicletele, masinutele si tot ce are rotzi pe acolo. E un mare fan "vehicole".
Acu ma trage de mana sa ma duc sa ma joc cu ea - nu pot sa o refuz.
Va pupam dulce,
Mamamariana
vlada spune:
Fetelor de Tuchi mai stiti ceva ? Nu a mai intrat sa ne povesteasca cum se descurca,daca e mai usor decat prima data...eu sunt cu urechile ciulite !
Andreea si Vlad
lilib72 spune:
nici tuchi, nici adela si ea cu burtica, mai sunt cateva fete care n-au mai scris nimic de mult timp.
eu sunt suparata pt. ca nu gasesc telecomanda de la televizor, este disparuta de cateva zile, am cautat-o peste tot si nu dau de ea, cred ca banuiti cine este hotul...o intreb unde este telecomanda si buburuza imi arata mainile si spune "nae" adica, nu este
Cary spune:
Chiar azi am vazut-o on-line(poate ca n-are timp sa scrie,ci doar sa citeasca)e adevarat ca n-am somat-o,dar poate data viitoare!
Caninii ii avem pe toti asa ca la loc de cinste stau maselutele.
Ultima PERLA a lui Rebi:
-Mama azi am mancat la gradinita piure cu PIPAITE!nu asa se zice???
-NU, se spune PIPOTE!
Hai pupici tuturor ca azi sunt in mare graba pe aici.
P.S. Eram sa uit,voi ati fost la MALL 2 (cel din Drumul Taberei)???daca DA,ati vazut ceva ca lumea???