Bebelusi din Apr 2003 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Hehehe - am avut si noi experienta cu telecomanda...noroc ca se potrivea cea de la celalalt tv si o tot mutam, pana s-a indurat domnu' si a aparut cu ea in mana si cu gura pana la urechi ! Deci stia f.ff. bine despre ce era vorba...
Da,noi am fost la Plaza...este f. mare,te poti plimba fara probleme cu carutul si Vlad e f. incantat...bine,lui ii plac toate magazinele,ca doar seamana cu mami... Sunt cam toate magazinele mari din oras si cateva noi,gasesti absolut orice. Daca vrei sa ma intrebi despre ceva in mod special...sunt aici !
Pupici

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Caut niste cisme din piele intoarsa pana la genunchi(poate sa fie si inlocuitor)dar cu toc jos,nu mai mult de 1.000.000lei si o pereche de sandale(la astea le-a cam trecut vremea!!!)(am vazut asta vara la o gagica in tren)una de un fel si alta altfel(tare ciudate),astea pot costa oricat caci le VREAU cu orice pret!
AAAAUUUU????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Ce active sunt mamicile?!?
Da' nu ma las nici eu mai prejos...
La capitolul cantarit si masurat nu stiu cum mai stau lucrurile cu David. De inalt e f.inalt cu kilogramele sta mai rau. Oricum nu-mi mai fac probleme atata timp cat mananca bine si este plin de energie.
Si la "noi" si-au facut aparitia canini care ne-au dat ceva bataie de cap. Maselute avem numai - patru doua sus si doua jos.
Cat despre ajutor in casa va trebui sa mai astept ceva vreme. Deocamdata il recuperez de pe cine stie ce mobila, incerc sa-mi salvez florile, sa pazesc cu strasnicie aragazul si WC-ul...
Aseara butona de zor la telecomanda cand sotul meu i-a cerut-o iar David s-a conformat dar in clipa urmatoare s-a dus la televizor si la oprit de la buton. Iata primele forme de cenzura dintr-o "directie" neasteptata: copil-parinte.
In fine noi sa fim sanatosi pentru ca eu deja m-am consolat cu ideea ca am in casa un berbecut plin de personalitate. Asta nu inseamna ca il las sa faca tot ce vrea el.

Ce le mai serviti la mese "puiutilor" ?
Dulciuri le dati?
Ce fel de sucuri preparati?
Cate dintre voi se gandesc sa ramana acasa dupa implinirea celor doi ani?

Pe curand!
Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Iaca si noi!

Cu dimensiunile cam lasa de dorit acum: de multisor Ilinca nu mai e un bb grasun. Cred ca are in jur de 11 kg si 84 cm. Tocmai ce am scapt de o viroza si colac peste pupaza de o noua infectie urinara. Am ascultat pana la urma sfatul lui Cary si cred ca vom scapa ptr totdeuna de E coli.
Acum e bine, mananca binisor si ne zapaceste toata ziulica cu nebunelile: arunca jucarii in ghivecele mari cu flori, racaie cu unghiile prin pamantul de la flori, vrea mereu sa se spele pe maini si sa faca balta prin casa, ne luptam ptr suprematia telecomenzilor.
Donsoara mea e o vorbareata, zice propozitii de genul 'Lata in papu mare pia mare a tata (laptele il beau in patul mare langa perna marea lui tata), in schimb ea e f puturoasa la catarat: nu are nici o initiativa in a escalada singura, vrea sa fie ajutata
a descoperit placerea de a desena=mazgali si nu stiu cum se face, dar cum am si eu ceva de facut vine cu caietul si creionul si ma tacaneste cu :'un tutu' 'un pia ta' , 'un babu 'adica sa-i desenez la nesfarsit masinute, baloane si pernuta ei cu care se cara peste tot si o pupa de o albeste.

Suculet ii fac eu/mama dimineta cam 300 ml la storcator: 2 mere, 1 morcov, o para si dupa caz struguri sau 1/2 portocala. Mancaruri favorite: supa de galusti, ciorbita de perisoare, chiftelute fata la teflon, cremwusti ar manca dar nu prea ii dau si branza felii Hochland si pere dupa care e inebunita si de ceva timp nu mai vrea banane.
Vrea sa manance numai singurica si se face totuna pe hainutze si botic.
Doarme bine: 2-3 ore la pranz si noaptea de la 10 la 8 dimineata si daca nu e bolnavioara nu se trezeste peste noapte.
la oltiza face pis dupa laptele de dimineatza si cam atat, se piteste dupa perdea cand vrea sa faca kk dar nu vreau sa o stresez deocamdata.

ma gandesc la al doilea bb, barbatul meu nu prea vrea, are planuri cica sa strangem bani sa ne construim o casa. la al doilea voi sta neaparat 2 ani acasa asa ca parlamentam. poate intre timp se schimba legea cu cei 6 mil si se revine la cea veche cu indemnizatie neuniforma.

cam atat!
n-am apucat sa merg in noul mall as vrea sa ajung in we.

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Mergi la inceput

Nu cred ca ai vreo sansa sa gaseti cizme la 1.000.000 ... sunt magazine scumpicele...Iar sandale,nu stiu ce sa zic,mai ales ca modelu' e deosebit...
Eu probabil ca voi sta acasa si dupa ce se termina cei 2 ani pt. ca efectiv nu am cu cine sa-l las pe Vlad si nici nu am incredere intr-o bona...si ne gandim si la beba,probabil o sa se nasca cam in aceeasi perioada cu bebeii de aici... de aia si tot intrebam de mamicile care deja il au pe drum,eram tare curioasa cum se descurca si cum e acum fata de prima sarcina...
Vlad turuie toata ziua,are cu cine semana zice ta-su..., se catara peste tot,in fiecare zi vine cu ceva nou,pur si simplu nu ma pot satura de el...
Pupici

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Andreea sa stii ca la capitolul incaltaminte sunt super pretentioasa,iar avand in vedere ca am nr.mare(40) intotdeauna trebuie sa-mi caut model potrivit ca sa nu se observe ca port atata!!!!iti dai seama ce ar insemna sa-mi i-au niste cisme de astea moderne ascutite,mi-ar face piciorul de 44!!!!
Cisme finute am gasit la 8.000.000 lei dar moderne,cu super toc inalt,care se poarta doar la petreceri asa ca ma lipsesc,ceva pe gustul meu nu mi-am gasit,iar de sandale nici vorba.

In schimb am gasit la GIMA niste deodorante de camera de la ORO, de vanilie hhhmmmmmmmm o minune mi l-am pus in baie ca sa GANDESC mai bine!iar Axel s-a plimbat cu masinuta(asta a fost pentru prima data).
Pe curand.

Mergi la inceput

Aaaa, deci ati fost... acu' se poarta cu bot rotund,te-ai incadra...hehehe. D-alea cu toc am si eu,dar cred ca nu ma mai incumet sa le port nici la petreceri...nu mai sunt obisnuita...
Lui Vlad ii place la nebunie in masinuta de la cos,abia il mai putem da jos...astea sunt misto ca sunt noi si se inchide usa bine,ca am mai avut surpriza sa iasa pe jumate...

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Se anunta cumva maine cineva pt. o plimbare ? se pare ca vremea tine cu noi...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Se pare ca noi plecam la tara asa ca va dorim W-E placut tuturor!cat mai e timp frumos.

Mergi la inceput

V-am mai povestit eu eterna noastra problema... Vlad nu sta sub nici o forma incaltat prin casa, am incercat cu de toate...papucei cu forma de animale,tot felul de ciorapei,nu vrea si pace ! Buuun...azi-dimineata ma apuc sa schimb apa la flori...si ce credeti ca descopar ?! O pereche de sosete ascunse bine-bine pe fundul vasului !!!! de-aia se tot imputinau sosetelele si eu imi crapam capu' sa-mi dau seama unde dispar ! acu' sunt cu ochii in patru,ca cine stie unde mai dau de ei...

Cary distractie frumoasa la tara ! Si un week-end minunat fetelor !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput