Bebelusi din Apr 2003 (14)

Bebelusi din Apr 2003 (14) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27948&whichpage=10" target="_blank">Bebelusilor din Apr 2003 (13)

Irina,veve & croko
pozici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Multumesc pt. incurajari Cary ! Stai linistita...si cand si-o da drumul la vorba Axel, n-o sa-l mai poti opri...
Poate va intrebati ce caut la ora asta pe forum...sunt f.f.f. suparata pt. ca acum o jumatate de ora m-a sculat sotul sa-mi spuna ca pleaca cu catelul la doctor. A cerut sa iasa afara si apoi i s-a facut rau pe strada...asa ca stau cu inima cat un purice si abia astept sa aflu vreo veste...Noroc ca Vlad doarme.

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

cu listuta, sa nu ne uitam:

mama prima- corinaq - 1 martie - Ilinca - chei masina, sticluta oja, telefon mobil
Karmen - 1 martie - Calin
toni - 2 martie - Raluca
RUSCUS - 7 martie - Danny Thierry
mamamariana - 11 martie - Emilia Gabriela - telefon mobil, oglinda, termometru
Laura B - 11 martie - Diana - chei, carte si pix
ghinetz - 11 martie - Stefan
loremari2000 - 13 martie - Loredana
dy - 15 martie - Cezar - mouse, bratara de aur, oglinda.
lexi - 15 martie - Eduard - surubelnita, carte de credit, naveta spatiala, carte, parfum, mouse.
Vlada -15 martie - Vlad - ceas, bani, carte.
alexias - 19 aprilie - Alexandra
cary - 19 martie - Axel Andrei - lei, dolari, foarfeca
Anisia - 21 martie - Rares-Costin
Brindu - 21 martie - Mihail
Lilib - 29 martie - Daria - ruj, carte, bani
Acvi - 3 aprilie - Alex - chei apartament, surubelnita, chei masina.
Tuchi - 3 aprilie - Dragos
Mihuletu - 3 aprilie - Sara Daniela - perie, foarfeca, ruj, carte, bani
Adela P - 3 aprilie - Jonathan Mathieu
Verutza - 8 aprilie - Alina-Diana - oglinda, bani, pix
Pico - 9 aprilie - Ioana Carrina - lant aur, foarfeca, pix
Caterina - 9 aprilie - Giulio
Ariel - 10 Aprilie - Alexutza
Taisia (Monica) - 10 aprilie - Adrian
Piti - 11 aprilie - Armand Adrian
ivartolas - 11 aprilie - Alex
Bendis - 13 aprilie - David - parfum, cutie bere, casti audio, seringa
anutze - 16 aprilie - Bianca
issabbella - 19 aprilie - Delia
Crysa - 20 aprilie - Bianca
Saso - 22 aprilie - Nathalie
Pisicutele - 23 aprilie - PISICUTA
ungureaa - 25 aprilie - Gabriel
Andreea Ana - 26 aprilie - Anais
Geta Sfia - 27 aprilie - Mihaela
dana d - 28 aprilie - Ana Ilinca
acinorev - 28 aprilie - Teodora - Stefania : ruj, pieptene, chei de la masina
meme - 1 mai - Anca - mobil, pix, inel, ruj.
Lumi - 2 mai - Denisa Cristina
ange - 13 mai - Robert Mihail
Bebelusha 28 - 16 mai - Corina
pozici cu bebei de martie - aprilie: http://community.webshots.com/user/mitzapicia

vlada, poate ai vesti bune acum despre catel, a trecut ceva timp de la ora 2 dimineata... felicitari pentru renovare, o primesti si pe sara in vizita?

cary... n-ai facut urarea cu salarii mari cui trebe, trebuia sa o trimiti sefilor/sefelor noastre. cat despre vorbit.. n-o sa mai stii cum sa-l opresti pe donsorul axeluta cand s-o da drumul.

ne-am trezit si noi cu 3 maselute, mai vechi, cum nu reusesc sa ma uit in gurita ei le-am descoperit la pipait. altfel nici nu ne-am dat seama de venirea lor, nu s-au manifestat decat prin lipsa de apetit, n-a mancat donsorica decat chestii aspre sa le frece de gingiuta. mai nou spunem "pitesa" de la printesa si stalcim toate cuvintele pe care le auzim. sper sa plec si eu 3 zile la Moldova(in falticeniul meu iubit), sa duc domnisorica in padure, sa ne batem cu frunze. tineti-ne pumnii sa reusim sa ne luam concediu.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Mihuletu - pai cum sa nu primim o domnisoara atat de fermecatoare? Sper sa reusiti sa plecati si sa va distrati pe cinste...
Din pacate,vestile nu sunt asa bune.Dupa o gramada de analize si investigatii nu exista inca un diagnostic precis,probabil peste 2 zile cand vom avea rezultatele de la sange.Acum este in spital la perfuzii...Cel mai tare ma doare ca Vlad il cauta prin toata casa si il striga ham-ham si eu nu am cum sa-i explic...Dar speranta moare ultima,nu-i asa ?

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bietul catel,sper sa se faca bine repede si sa se reintregeasca famili,caci cu siguranta este durere de ambele parti.
Oare ce o simti bietul catel in spital,printre straini(cred ca se simte parasit),dar bietul copil care si-a pierdut partenerul de joaca.....
Vlada te rugam frumos sa ne mai dai de stiri cu privire la starea catelului.

Deci Mihaela draga sa stii ca scriu oficial sefei sa-ti mareasca salariul(ar trebui mai mult sa te aprecieze,crocodila aia,ca ai renuntat la 2 ani de CIC,ca sa muncesti)si sa faca bine sa-ti dea concediu,ca altfel vin eu acolo

Iti doresc un W-E placut si insorit,ca mai rar pupa Mihaela la FALTICENI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Salutari mamici de pestisori, berbecuti si taurasi...!

Iaca ca al meu berbecut a experimentat ceva nou ... lichior de ciocolata...
Astazi dupa ce au plecat musafirii m-am dus pana in bucatarie. La scurt timp si-a facut aparitia si David cu paharul de lichior in manuta, murdar tot la gurita. Tocmai degustase...
Norocul meu a fost ca in pahar era o cantitate infima.

Pur si simplu nu pot sa-l las nesupravegheat pentru ca e tare nazdravan iar "resursele" lui sunt inepuizabile.

La noi aparitia maselutelor ne da bataie de cap. Cu chiu cu vai au aparut doua (nu in intregime!). Mai nou se intrevede si un canin...

Nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea: cu ce ne mai hranim copiii?

Pana data viitoare cele bune!
Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Draga Diana eu ii dau cam de toate,mai putin carne de porc,salamuri,perizer si mancaruri picante.

Deci papam:
-supe,ciorbe astea sunt pasate caci contin carne de pui si vita pe care le macina Axel mai greu;
-piure,branza de vaci cu mamaliga si smantana,macaroane cu branza sau carne,pilaf,mancare de varza dulce,conopida,mazare,spanac.
-la capitolul carne,i-am dat snitel de pui,peste prajit.
-dimineata pe lanfa biberonul de lapte mai papam,cascaval,iaurt,pastrama de pui,ou cu rosie si castraveti,nu ne prea impacam cu ardeiul gras,dar nu e nici o graba.
-ca desert mancam fructe de orice fel,mai nou i-am dat nuci si tare i-au placut.

Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

]Imi plange sufletul...nu mai e...

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Vlada, imi pare foarte rau... offf...

Laura
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Vlada, imi pare foarte rau!
Numai bine tuturor!

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Draga Vlada imi pare foarte rau,acum va trebui sa inventezi o poveste cu multi ingeri si scumpul tau catel care a plecat intr-o calatorie.
Sper sa poti face fata povesti si sa nu-ti dea lacrimile,stiu ca e greu,dar bietul copil va pune multe intrebari cu privire la disparitia prietenului sau de joaca.
Iti tin pumnii sa reusesti.

Mergi la inceput