Urticarie de la Danone?

Urticarie de la Danone? | Autor: Melaroxy

Link direct la acest mesaj

Copilul meu are 1 an si 4 luni.Pana la 9 luni manca aproape in fiecare zi Danonino sau alte produse pt.copii de la Danone.De aproape 5 luni cum mananca orice de la Danone,ii ies bubite pe el.Oare laptele contine o substanta care provoaca alergii unor tipuri de organism sau sint depozitate in conditii precare? E am cumparat din magazine diferite si tot a facut urticarie.De la iaurturile si sarlotele de la alte firme nu are nimic.
Mai sunt mamici care au aceiasi problema?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Ciao Mela,
Fini al meu are deja aproape 3 ani. Pe la 4 - 5 luni am inceput sa-i dau petit danone (asa-i zicea pe atunci la danonino) si imi facea alergii de fiecare data. M-am gandit ca poate am inceput prea repede si o vreme nu i-am mai dat. peste vreo 2 luni i-am dat din nou si aceeasi problema. Nu am avut nici o explicatie, dar de pe la 1 an problema s-a rezolvat de la sine.
Interesant ca tu nu ai avut probleme de la inceput ci doar dupa o perioada.Sigur este de la Danone? Nu i-ai schimbat cumva si altceva in alimentatie (laptele sau vreun aliment nou)?

camelia si Fineas (n.28.10.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Buna fetelor!
Fetita mea a facut o infectie digestiva pe la 7 luni de la acelasi danonino si cand am povestit cu pediatra despre el, mi-a mentionat si treaba cu alergiile. Cica nu e de la lapte, ci de la faptul ca produsele Danone sunt singurele iaurturi (ma rog, ei ii zic crema de lapte lui Danonino) in care se folosesc conservanti - iar bebeii mai reactioneaza cateodata la conservantii aia. Asa am auzit, asa zic mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Buna, fetele!

Mama lucreaza in domeniul sanatatii si mi-a spus ca in ultimele luni, au venit foarte multi copii intoxicati de la Danone.
Presupun ca au pus o substanta neadecvata, netolerata de bblusi.- asta este parerea mea.

Sfatul medicului: feriti-va pe cāt posibil de a mai da copilului produsele Danone, cel putin o perioada; poate lotul este "ciudat".

Sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivonica spune:

Bebitei mele ii apar bubite mici,mici de la Danonino si Cremoso,ambele de la Danone.Nu si de la alte iaurturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Fetita mea mananca Danonino si nu are nimic,in schimb baietelul prietenei meme a facut alergie de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginad spune:

Cu ce putem inlocui Danone? Ce alte iaurturi sunt bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

fetita mea de 1 an mananca Danone - toate variantele posibile si nu am avut niciodata probleme de vreun fel.

Ca variatie: Milli, Campina

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by ginad

Cu ce putem inlocui Danone? Ce alte iaurturi sunt bune?

Ca sa-ti iei de-o grija - iaurt facut acasa sau iaurt natural fara fructe! Cand am fost vara asta in Romania i-am dat copilului un singur fel de Danone - Activia - cu germeni de grau iar aici ii dau din cand in cand Actimel - tot de la Danone descpre care se spune ca activeaza sistemul imunitar. Nici unul nici altul n-au conservantii, iar despre Danonino, ce sa zic, am gustat si mi se pare ca are o aroma cam suspecta si e si foarte dulce. Copiilor le-o fi placand, dar nu stiu de ce eu n-am incredere in el.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Rares papa Danone cu fructe si asa e ,are un miros si un gust ciudat.Chimic!Nu a facut alergie dar mirosul persista pina la prinz prin bucatarie functie de ce aroma inchite.Foarte dubios!Chiar aveam intentia sa renunt la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

produsele Danone nu sint atit de bune pe cit se zice in publicitate!
s-a dovedit ca pot induce alergii asa ca atentie cu ele, mai ales la copii f mici!

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/scripts/controlPanel.fcgi

Mergi la inceput