Urticarie de la Danone?
Raspunsuri - Pagina 2
oake spune:
Am auzit f. multa lume si in Iasi si in Bucuresti plangandu-se ca bebelashii lor au facut diverse forme de alergie de la iaurturile Danone.
Asa ca de 2 saptamani de cand am inceput sa-i dau si eu bebelacului iaurt am evitat din start Danone. Am incercat produsele Albalact, Napolact si pana la urma m-am oprit la Campina, dar simplu, si il amestec eu cu piure de fructe. Il papa f. bine si nu am avut probleme de nici un fel.
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Claudelu spune:
EU ii dau Petit Danone si nu am avut probleme de nici un fel...am auzit si eu ca nu e tocmai bun, dar daca stam sa ne gandim, totul e chimic, ce sa le dam copilasilor nostri???!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
Ramba spune:
Eu am inceput pe la 1 an sa ii dau Danone natural, apoi i-am dat si din variantele cu fructe si de la alte firme si nu am avut probleme.
vlada spune:
Vlad , 1 an si 6 luni , mananca cu multa placere Danonino si mai nou Danette Duet si nu am avut niciodata probleme.
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.
liliana csaki spune:
Noi mancam de la inceput Danonino, avem 11 luni acum, si n-am avut niciodata probleme. Laura are 5 ani si a mancat numai iaurturi si creme de la Danone si iarasi n-a avut probleme. Probabil ca depinde de fiecare copilas in parte. Mi se pare putin exagerat sa afirmam ca aste sunt toate proaste si nu stiu care sunt bune.
Mai incearca si de la alte firme si poate c-o sa fie bine, n-o sa mai aveti probleme.
Pozele noastre
sweetheart spune:
Medicul meu,de aici din Belgia este total contra produselor de la Danone.Eu i-am dat Andrei si nu am avut probleme.Cred ca depinde de organismul fiecarui copilas.
Nora spune:
Si noi le dam copiilor diverse produse Danone si nu au avut probleme.
Sweetheart, de ce ti-a zis doctorul din Belgia ca e impotriva? Al nostru ne-a zis ca el ar prefera sa le dam iaurturi simple cu dulceata(de exemplu) in locul celor cu fructe. Dar n-a zis nimic de Danone. Eu cred ca toate-s o apa si-un pamant. Toate firmele zic ca produsele lor nu au conservanti, poate ca toate au, cine stie
!
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Nora
....Eu cred ca toate-s o apa si-un pamant. Toate firmele zic ca produsele lor nu au conservanti, poate ca toate au, cine stie!
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
Subscriu!! Ar trebui dati in judecata!!! Mai ales ca sunt produse pentru copii! Nu e posibil asa ceva! Hai sa zicem ca se intampla la un copil.. doi.. dar deja sunt prea multi copii care au probleme de la acest Danone! Eu va sfatuiesc sa renuntati la acest produs si eventual sa le dati ceva natural.
Este doar PAREREA MEA!
Pupici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"

Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
karmen spune:
Al meu a avut dermatita atopica si eram foarte atenta la ce ii dau sa manance dar cu produsele de la Danone n-am avut probleme, desi era alergic la proteina din lapte. In fine, nu zic ca sunt grozave si extrasanatoase dar ce stiu sigur e ca copiii sunt innebuniti dupa ele. Au un gust tare bun si le mananca cu placere. Mai apelez la Danonino in amestec cu vreo mancare care de altfel n-o mananca asa simpla (branza de vaci, ou), iaurtul simplu Danone il prefera, asa ca il amestec eu cu fructe.
Carmen Ghilescu
sweetheart spune:
Dupa parerea mea,copilului trebuie dat iaurt natural,la care se adauga fructe pe care el le poate manca la varsta respectiva.Eu iau iaurt(bio),aici se gaseste,nu stiu daca si in Ro,pasez fructe si peste ele pun 2-3 linguri de iaur natural.Mentionez ca si eu i-am dat Andrei iaurtele de la Danone si nu iau facut niciun rau(am trecut peste sfaturile medicului)Oricum,ceea ce te sfatuiesc medicii de aici si ceea ce te sfatuiesc cei din tara,e cu totul diferit(ma refer la alimentatie).Si ca sa dau exemplu:cei de aici sunt impotriva-ficatului de pui,iaurtului,smantanii-pana la varsta de un an,cei de acasa sunt tocmai invers,ca nici nu mai stii ce sa crezi si nu stii pana la urma ce este mai bine pt copilul tau.Oricum ,si acasa pediatra"de familie" zicea sa ii dau Andrei lapte de vaca natural de pe cand avea vreo 6 luni...no coment.E greu sa gasesti un medic f bun in ziua de azi si pe care sa te bazezi intr-adevar.Eu l-am gasit dar din pacate nu e aici,si trebuie sa ma descurc singurica in ceea ce priveste alimentatia.