Urticarie de la Danone?
Raspunsuri - Pagina 3
Melaroxy spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.Eu n-am sa mai cumpar produse Danone nici macar pentru mine.Sunt revoltata ca o astfel de firma poate imbolnavi atatia copii.Va recomand produse de la Milli,Campina,Napolact si Prodlacta.
ruxi spune:
Clara mananca de la 7 luni diverse iaurturi de la Danone, si simple si cu fructe, acum are 2 ani si o luna si nu am avut niciodata vreo problema. Mentionez ca este alergica, are dermatita atopica, si totusi nu a avut nici o problema de la ele. Din sursa sigura( din interiorul Danone) stiu ca iaurtelele nu contin conservanti, este singurul producator care superpasteurizeaza si trateaza la temperaturi inalte laptele. Mama prietenei mele, care este inginer chimist, a facut analize mai multor produse, printre care si celor de la Danone, Danonino si celelalte cu fructe iar rezultatul este ca intradevar nu contin conservanti. Singura bila neagra pentru Danonino, este ca, contine mult zahar. In rest contine exact ce scrie si pe ambalaj.![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
energy spune:
quote:
Initial creeata de Melaroxy
Copilul meu are 1 an si 4 luni.Pana la 9 luni manca aproape in fiecare zi Danonino sau alte produse pt.copii de la Danone.De aproape 5 luni cum mananca orice de la Danone,ii ies bubite pe el.Oare laptele contine o substanta care provoaca alergii unor tipuri de organism sau sint depozitate in conditii precare? E am cumparat din magazine diferite si tot a facut urticarie.De la iaurturile si sarlotele de la alte firme nu are nimic.
Mai sunt mamici care au aceiasi problema?
Mela+Vladut Alexandru
mie mi-a interzis pediatrul sa-i dau orice fel de iaurt cu fructe, nu i-am dat pana la 16 luni cat are acum - mai bine ia din ala natural de napolact sau ce vrei tu altceva
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"

Vladut Alexandru