"Pamintul Sfint"...si bune si rele (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Draga Dalia,
Ma bucur mult ca Bebi reuseste sa vina! O sa-i trimit un e-mail sa-i aduc aminte ca mi-a promis ca face tot posibilul sa vina si pe la mine!Stii cumva, vine cu Catalina?
Noi am locuit la inceput in Ashkelon, apoi dupa un "tur de tara" prin Tel Aviv,Haifa, Carmiel,am ajuns in Arad, de unde nu ne dam dusi!Este exact ce ne trebuie (cel putin pt. perioada in care stam in Israel!)
Nu stiu daca ai fost vreodata pe aici, daca nu, esti invitata mea,poate reusesti sa gasesti cateva ore in programul tau sa bem macar o cafea impreuna:)Sau poate, cine stie, reusesc eu sa "evadez" si sa dau o fuga pana acolo, ca tot nu am fost niciodata...
Aradul e un oras gen Campina (daca-ti spune ceva aceasta comparatie), situat pe dealuri la o altitudine de 600 m. E un oras curat, linistit, oamenii sunt mai calmi, mai putin stresati sau agitati...
Pentru noi, care am venit din Bucuresti,e super!

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Gata, azi la ora 16.00 merg la ambasada sa iau viza, am si biletul de avion. De abia astept. Stiu doar ca Yaniv a facut rezervari pt Eilat sa mergem 3 zile. Stau pana pe 11 decembrie ca n-am putut sa-mi iau mai mult concediu:((. El vine in Romania pe 23 dcembrie. Va scriu in seara asta. V-am pupat!

Mergi la inceput

Draga Bebi,
Ma bucur mult pt. tine ca vii aici! Din ce scrii tu, inteleg ca vii singura.Cand crezi ca veti fi la Eilat? Pt. ca si noi vom merge acolo probabil sapt. viitoare (sau cealalta...nu stiu sigur).
Daca nu ne vedem la Eilat, poate reusim sa ne vedem intr-un fel...Eu pe 7 decembrie voi fi in Ierusalim.Poate ne vedem atunci...ce zici?
Sau poate va opriti putin in Arad in drum spre Marea Moarta...(drumul spre Marea Moarta trece exact pe langa intrarea in Arad...)Pt. ca banuiesc ca vei merge si acolo!
Astept un mesaj de la tine!

Mergi la inceput

Ce bine imi pare!!! Ne vedem pe 7 decembrie sigur. Numarul meu de mobil in Israel este 054 567 0872. Ma duc sa-i pregatesc bagajele Catalinei. Ea nu vine cu mine ca nu prezentam garantie ca ma mai intorc daca plecam impreuna. Data viitoare va veni si Catalina. Va pup!

Mergi la inceput

Acum mi-a venit ideea: NU VRETI SA NE INTALNIM TOATE? eU NU STIU CARE-S distantele intre orase, dar poate va organizati voi. Eu vin dupa voi la o bere. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia946 spune:

Buna fetele
Eu intru numai la ore mici. Azi am fost femeie de casa. C8umparaturici, mincare...
Porumbel am fost in arad. E splendid orasul. Dar a trecut cam multicel de atunci. Vre-o 13 ani. sau poate chiar mai mult. Banuiesc ca s-a schimbat mult de tot.Noi am facut alia in februarie 89. si am stat la merkaz klita in Beer-Sheva. Mama ce nea placut acea perioada. Barbatu-meu, a gasit de lucru a 3 zi de la venirea in tara. Patronul lui ii dadea in fiecare vineri o hala impletita, Si acuma imi lasa gura apa cind imi aduc aminte. O mincam impreuna u prietenii nostri care au coborit in canada, de mai multi ani. Cu unt si beam bere. meserie. Pe urma am iesit spre centru la Petach-Tikva. Acolo am stat vre-o 4 luni, si pe urma ne-am restras in Nazareth-illit. Din mai multe motive. Si noi tot in bucuresti amlocuit. In Balta Alba. Si cind am vizitat prima data Nazareth-Illit, ne-am zis ca acesta e orasul visurilor noastre.E splendid si a crescut odata u noi. In ziua cind a inceput revolutia in romania, noi faceam shiputim in casa in care urma sa ne mutam.Nu-i rea ideea sa ne intilnim.Eusint la ora actuala muftelet, din cauza ca klabmarket, a dat intr-un fel faliment si a fost cumparat de Supersal. Asa ca facindu-mi socoteala ca pina la pensie mai am 2 ani, am zis ca in conditiile pe care ei ni le ofera nu-i kedai sa continui. Nu duc lipsa de activitate. E mai abitir ca la servici. Am 2 nepotele.Una in clasa intii si una la ga, Amindoua sint la noi dupa......Cu tot tacimul, lectii, mincare, joaca. Si numai seara dupa ora 8 pot intra pe net.
Vai de mine, cit am scris. Bine ca a intrat si Bebi, ca sa ne mai dea ceva detalii, cu toate ca eu mai vorbes cu ea si pe yahoo. Am invitat-o cu Yanir, pe la noi, ca sa mergem sa vizitam locuri minunare din partea de nord a tarii.Speram sa vina, ca are de vazut.
Pupici la toate si o zi buna. ma duc la nanici ca e deja 1 si supa s-a facut deja
Noapte buna si mai vorbim si miine

dalia946

Mergi la inceput

Draga Bebi,
Am notat nr. de tel. Pe 6 dec. voi stii sigur daca vin pe 7 la Ierusalim. Oricum,o sa incerc sa te sun pana atunci.
Disractie placuta!

Mergi la inceput

In legatura cu o intalnire comuna, de ce nu?
Care mai vreti,ca sa stabilim ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia946 spune:

Buna dimineata
Am primit mesaj de la Bebi, ca a ajuns cu bine. Am incercat s-o sun sa vorbim dar nu raspunde la pelefon. Porumbito!
ce ideee ai cu intilnirea? Eu sint in Nazareth Illit.poate scrii dai un email ca e mai sigur, cu idei si locuri de intilnire.
cornelya@netvizion.net.il
mai vorbim si pupici

dalia946

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Inteleg ca Bebi a aterizat pe meleagurile sfinte.
Ma bucur ca a obtinut viza. Inteleg ca puneti de o intilnire ...poate ma anuntati si pe mine pe mess. yahoo.
Nu prea am timp dar am sa incerc sa fac tot posibilul.

In iom rishon (duminica) am iesit cu fetele mele la grand canion la kniot. Fetele s-au simtit foarte bine...la cea mare i-am cumparat un meil de la castro si la cea mica niste ciorapi lungi cu model, e foarte incintata de ei...si cea mare e putin dezamagita ca nu poate iesi cu meilul ...din cauza ca e cald.La sfirsitul zilei am intrat la mcdonald...intre timp a aparut sotul cu baiatul si tatal meu.

Poate da-ti o raita in sabath la iereid hamutagim la merkaz hacongresim in Haifa. Eu voi lucra la hamashbir.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput