Prietenii omului (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor dragi,

Am fost cu Suzuki a noastra la nenea doctoru', a sterilizat-o si nu pare sa-mi poarte pica, asa cum am fost avertizati, dimpotriva numai scai se tine de mine si a si inceput sa manance din ziua urmatoare operatiei. Are trei copcii, de fapt doua ca atata a mesterit acolo si s-a lins pana a scos una. In rest numai de bine, ma bate gandul sa o dau si pe cea mica la revista, sa nu fie geloasa .
Va pup, plec la giugiuleala cu matele.

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

fetelor uitati peste ce am dat...

http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=magazine&detail=article&aid=88707

http://www.avantaje.ro/index.php?c=49

http://www.pisinfo.as.ro - cu sfaturi pt pisicute

pt patrupede de la Louisea si Bandit cel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Fetelor, nu mai zice nimeni nimic?
Maruta,te asteptam sa ne povestesti cum a fpst duminica la expozitie (eventual si cu ceva poze...)
Louisea,merci pentru linkuri, mi-am pus pisInfo in favorites. Ce mai face Bandit?
...Si nu in ultimum rind, niste mîngîieri lui Ilie si cockeritelor!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Hehe, ce de poze... super si cele cu beagle beach party, aoleu ce vreme aveti pe acolo, super . Iar Sonica e o scumpa, energy .

Clara a inghitit o albina in w/end la tara, sau poate a muscat-o o albina, nu stiu, cert este ca sambata seara s-a umflat ingrozitor la botic, ziceai ca e bulldog nu cocker. I-am dat niste antialergic (Claritine) si a ajutat-o, pana duminica s-a dezumflat complet. Cred ca putea fi si mai rau, am avut noroc...

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Kehleyr si tu te plingi de vreme??? Cred insa ca e destul de cald inca daca mai sint si albine Pe aici au disparut toate si au fost ...slava Domnului!!! Partea buna cu Clara e ca acum are anticorpi, asa ca la urmatorul eveniment de genul asta, n-o sa mai pateasca nimic!!
Domnul Ilie isi schimba parul si vad ca s-a pricopsit cu un narav nou...A trecut de prima faza de naprilire (cind pierde primul strat de blana, puful ala scurt) si acum se afla in cea de-a doua faza cind ii cad smocuri din parul lung. Insa nu le pierde de tot pentru ca Ilie le inghite...ca doar sint ale lui, nu? Nu stiu cum sa-l dezvat de obiceiul asta prost si nesanatos. Voi ati avut probleme de genul asta?

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

Kehleyr, multzumesc frumos, stiu ca nu-i prea frumoasa, ca doara-i metis. Nu mi-au placut niciodata cainii fara sange albastru, cockerul meu (Dumnezeu sa-l ierte!, avea mama campioana), dar cu Sonica asa a fost conjunctura, s-a urcat cu sotzul in lift, bine-mersi, si ne-a intrat in casa ca si cum ne stia de 100 de ani... si n-am avut inima s-o mai scoatem (chiar daca a fost invitata doar la masa de pranz...) Uite-asa am ramas la vremea aia cu 2 caini, sa vezi concedii, week-end-uri cu maraieli pe bancheta din spate a masinii, noroi pe labe si urechi, scaietzi, ariste, bagaje cu motz (lese, frontline, prosoape, asternuturi, castroane, etc). toate cat pentru 2.

poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Energy, nu te supara, dar oare nu ti-au demonstrat deja si cainii fara sange albastru ca pot iubi la fel ca cei cu, poate chiar mai mult si mai neconditionat? Inca o data, nu te supara te rog, dar cand am citit ca "nu ti-au placut niciodata cainii fara sange albastru", fara pedegree si fara parinti campioni, nu m-am putut abtine sa nu ma intreb retoric cu ce or fi mai destepti, mai iubitori, mai atasati, mai gata de sacrificiu cei care iti plac tie si cum anume se numeste, in cazul asta, dragostea de animale. Selectiva? Sau conditionata?
Nu te-ai suparat pe mine, asa-i?

Cu prietenie,

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor,

m-am intors dintr-un week end super, si super incarcat. Sambata am fost cu Oriutzul la intalnirea lunara. Am facut poze multe, nu am pus pe web decat ceva "highlites" - grosul.
Beaglii astia cand sant impreuna se calaresc cum n-am mai pomenit. Cred ca pentru ca se plac mult de tot ...

http://community.webshots.com/album/195929554boPxWw

numai bine, si o sa mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Energy, Oli e un motan frumos, pare si multumit de serviciile primite... Alintat rau cototiul tau.
Fetelor, explicati-mi si mie cum sta treaba cu sangele albastru ca m-ati bagat in ceata de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

[quote]Originally posted by scarmanus

Energy, nu te supara, dar oare nu ti-au demonstrat deja si cainii fara sange albastru ca pot iubi la fel ca cei cu, poate chiar mai mult si mai neconditionat? Inca o data, nu te supara te rog, dar cand am citit ca "nu ti-au placut niciodata cainii fara sange albastru", fara pedegree si fara parinti campioni, nu m-am putut abtine sa nu ma intreb retoric cu ce or fi mai destepti, mai iubitori, mai atasati, mai gata de sacrificiu cei care iti plac tie si cum anume se numeste, in cazul asta, dragostea de animale. Selectiva? Sau conditionata?
Nu te-ai suparat pe mine, asa-i?

Cu prietenie,

scarmanus

Scarmanus, cu toata dragostea, dorm cu ea in pat!!! sunt doar usor complexata ca nu ma pot lauda cu un caine extraordinar si complet d.p.d.v al unei rase. N-o sa-mi para rau niciodata ca am luat-o de pe strada, e atat de iubitoare si devotata!! nu pleaca de langa carutzul copilului nici moarta, pot sa "dispar" si o ora....doar ca nu ma pot lauda cu performantzele ei estetice. La anul va veni si un prieten, probabil ca vom avea si al doilea cocker (ma obsedeaza, sunt paranoica de-a dreptul), si atunci sa vezi circ, cu bb si doi caini, plus motan nespalat!!

poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"

Mergi la inceput