Prietenii omului (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Sanca spune:
Vio, cu mare dragoste l-as lua pe pui la mine, dar sant departe rau.
Sambata merg la parcul de caiini din Poway - cam la 60-70 km de unde stau sa se joace si urechiatul meu cu alti beagles. Se intalnesc beaglii din zona in prima sambata a lunii. Am fost odata si erau peste 110 de caiini adunati la joaca. Si inchide parte din parc special pentru noi.
Eu am avut un cosmar cu Oreo al meu azi noapte. S-a bagat intr-o groapa. Eu stiam ca e groapa adanca, dar nu l-am oprit. Si a inceput cainele sa cada, si sa cada,si sa cada.... Si-l auzeam cum schelalaia, si se auzea din ce in ce mai pierdut. O groapa fara fund. M-am trezit si el dormea linistit la picioarele mele. Ah, ce cosmar...
Kehleyr spune:
SANCA rau de tot cosmarul tau... Probabil te gandisei cu o zi inainte ca i s-ar putea intampla ceva rau lui Oreo si de-aia ai visat asa...
Ce frumos suna, intalnire de catzei! Mai ales toti acceasi rasa. Cred ca e o nebunie acolo... daca faci poze sa ni le arati si noua.
Noi plecam iar la tara astazi, iar va fi Clara in culmea fericirii...
Pupici pe boticuri tuturor patrupedelor
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
Maruta spune:
buna fetelor ... nu am mai vorbit de mult ... abia am venit din concediu si am avut o saptamana groznica ...
va invit la expozitia felina:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33035
acum plec repede ca strang colegele de gat ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
Sanca spune:
Maruta, bine ai venit din vacanta. Si cand vii cu detalii - ce a fost asa de groaznic?
Oreo al meu e bine. Ma gandesc ca poate am visat asa ca m-am uitat acum o saptamana la "Oblio" si Arrow - cainele lui Oblio aproape ca a cazut intr-o gaura fara fund. "Pointless..."
Maine o sa iau aparatul foro cu mine, si o sa fac ceva poze. De obicei in graba plecarii - copii, caine, daca am luat apa, etc, uit ce-i ma important - aparatul.
Pana cand revin cu poze saptamana aviatoare, uite un link de la ultima reuniune a beaglilor:
http://www.beaglebrigade.org/photo_album3.0.html
in prima poza pe fundal e Hotel Del Coronado unde a fost filmat "Unora le place Jazzul"
Tipul din poza "checking out the waves" lucreaza cu mine si eu l-am convins sa-si ia beagle
pupici
lilanda spune:
Wow Sanca!!! Le place apa beaglilor? Ca eu am avut surpriza sa constat ca lui Ilie nu-i place deloc!!! O evita!!!O singura data a aterizat in apa, cind sarea dupa o broasca si l-am vazut ca totusi inoata, normal...desi cu teama. Da' sa nu-mi spui ca inca-i vara pe la tine, ca moooor de invidie? Unde stai?? Azi in DK a fost frumoas, soare si 18 grade Celsius, exact ca in iulie!!!
pozulici
Sanca spune:
Lilanda,
la beagles nu le place apa deloc. Lui Oreo nici pe picioare nu-i place sa se ude, si ma gandesc cu groaza cand o sa inceapa ploile, cum si unde o sa faca.... Nu am intalnit un beagle iubitor de apa.
In San Diego, California, e soare si frumos mai tot anul. Ieri a fost innorat, dar puteai sa stai in tricou afara. Prin Decembrie, ianuarie, ne ploua, mocaneste, si sta inntunecat cerul, de nu-ti arde de nimica. In iunie avem June - gloom cand mai toata luna e innorat, si parca dureaza la infinit pana cand iti pui slapii in picioare si sa mergi la plaja. Vara noastra incepe de fapt de prin august. Schimbari mari de temperatura nu prea avem, vremea e cam la fel tot anul, cu mici variatii - soare si frumos. Zile ploioase pe an - cam 10 maxim.... Cea mai groasa imbracaminte din dulap sant puloverele...
Hai cu Ilie in vacanta aici.
energy spune:
ia bagatzi impresii despre ai mei... astept (vezi poze). Sonica este metis de schnautzer mijlociu sare si piper, Oli este pisoiul "Tzigan de Colentina" ca nu se spala, daca a mai auzit cineva de pisica super-hranita sa nu se spele deloc si sa se KK numai cu asistentza (ca sa- schimbi granulele cu unele curate imediat, nu de dor).
Pe Soso am luat-o de pe strada, la 6 luni dupa ce fostii o abandonasera cu tot cu puii ei din flori intr-o cutie de carton...avea 1 an. 3 luni nu a stat decat sub acoperire (avea tot timpul un scaun sau masa deasupra capului, cred ca au batut-o crunt nenorocitzii), daca maturam in bucatarie fugea traumatizata de matura in alta camera...a ascuns mancarea care-i prisosea 2 ani dupa fotolii si prin casa aiurea, putzea a mortaciune si nu stiam de unde.
Dupa 4 ani de stat la noi a invatzat sa se joace (cum poate exista un caine intr-o casa de oameni sa nu aiba jucarii si sa se joace cu stapanii??). A suferit destul de tare cand a murit cockerul Fredy (eram gravida si plangeam ca nebuna zile in sir) - a stat in bratzele mele si cu mine in pat in timpul sarcinii mai tot timpul, desi, ciudat, pe sotzul meu il iubeste mai mult.
Cam asta e pe scurt povestea noastra.
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
Sanca spune:
Energy,
bine ai venit. Simpatica foc Sonia ta, imi place ca e dichisita si coafata. Dar tu o tii mereu cu hamul pe ea, ca noi il "inhamam" pe Oreo numai cand iesim in parc sau la plimbare.
De Oli nu prea am opinie ca nu i-am vazut fatza, iar la o pisica trebuie sa-i vezi mutitza ca sa stii cu ce ai de a face. Si socrii mei au avut un motan - Cugar care nu se spala, si saracul cred ca avea o problema ca stomacul ca de multe ori ii curgeau balele, iar blana lui era mata. L-am luat eu la spalat de cateva ori, dar mai rau faceam, ca pe urma se lingea cu balele lui sa se usuce si arata ca naiba. Mai si putea.
Mi-am bagat si eu nasul la celelalte poze. Simpatic foc pustiulica al tau. Ce asistenta nebuna, sa-si bage copilul tau in buzunar. Nu ai inghetat de frica ca ti-l scapa? Mare strengar. Iti trage cainele de coada?
Mercic de poze, faine. Mai vreau plin plan cu pisoiul.
emoison spune:
Bun venit, energy! Saraca Sonica, ce viata a avut, bine macar ca acum e ingijita si se vede! (Ceva linkuri de toaletat n-aveti? :d)
Chestia cu mītzele care nu se spala, n-ar putea fi o problema e comportament? Stiu ca mamica lor ii invata pe pui sa se spele cīnd sint mici, poate ca n-au stat destul cu ea...Scuze daca aberez, nu prea ma pricep la pisici...
Vicki a avut o zi mai nasoala, tusea si nu prea era in apele lui, insa vad ca acuma i-a trecut....
Sanca,super pozicile de la intilnirea beagle-ilor!
Lilanda,nici lui Topaze nu-i place apa, adica fuge repede pina la mal, si cind e aproape cu labele-n apa, isi da brusc seama ca apa e ...uda (banuiesc).De inotat, cica stiu cu totii sa inoate, asta e īnnascut la ei.
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
energy spune:
am mai pus doua poze cu Oli. Sonicai nu-i scoatem hamul, e lejer si n-o deranjeaza, alea din piele groasa sunt mai tari, dar astea de chinga mi se par bune (odata pe luna se samponeaza cainele si hamul sare in masina de spalat). E mai comod pt noi ca o putem apuca repede.
Imputzitul ala s-a spalat el un pic cand l-am adus (la 5 saptamani), a fost despaducheat,vaccinat, super dusat, a primit un sac cu de toate utle si mai putzin utile, dupa 1 luna de boiereala in casa, s-a prostit de tot si asa a ramas (da nu-i bai, ca face baie in cada cu sampon special) - alegerea lui.
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"