La France (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, fetelor.

Am fost ocupata vineri si tot week-end-ul asa ca abia acum va citesc.

Lulu, spune-ne daca mai ai vesti de la Oana ? Ii doresc Oanei insanatosire grabnica.
Oana mica, curaj puiule !

Aurelia : esti teribila cu formula chimica a mustului.
Elena : succes la condus, un singur sfat : stai calma ! (eu ma certam foc cu al meu sot).

Azi am un program mai relaxat fara cursuri. Da' de miine e jale.
Tre' sa nu uit sa ma duc si la dentist.

Va pup pe toate si pe pitici !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Fetele,
De aseara nu mai am vesti despre Oana, o s-o mai sun diseara.
Mi-a spus aseara sa multumesc din partea ei celor care au sunat (si au vorbit cu George... )
Daca mai e ceva nou, va tin la curent.

Elena, multumesc de informatie. Eu am deja manuale de lb. romana pentru straini (gramatica, conversatie...) si dictionare... Si multa bunavointa. Iti multumesc pentru "tuyau", o sa dau o raita pe Amazon, poate gasesc ceva care sa ma inspire. Si intr-un caz si in altul incep joia viitoare si pot sa spun ca am pregatit o frumusica de lectie ieri si alaltaieri, la munte, pentru "invatacelul meu"... sper sa-i placa.

Cu salvarea mesajelor pentru Oana pot s-o fac si eu, bineinteles, doar ca sunt ocupata pana peste cap zilele astea la serviciu. Poate voi sunteti mai libere... Oricum, sper ca Oana va parasi in curand spitalul si ca va reveni cu bine printre noi!

O zi buna.

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

O zi buna la toata lumea!

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Buna, tuturor!
Sibylle, tu ai primit mesajul meu?

Intru si eu in randul ceor care sunt pe cale sa conduca! Am luat o masinuta micuta,frumusica, care imi da chef sa conduc, numai ca de doi ani de cand am luat carnetul, daca am condus 60 de km in total!Si aici foarte putin!
De tinut volanul stiu, dar ce fac in rond-point-uri(nu stiu cum se scrie) si cand trebuie sa parchez? Am mai luat si carnetul din prima si, in plus, fara spaga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Felicitari, Nadine, pentru masina! Eu fac acum o gramada de rond-pointuri si parcari (nu ma inpac nicicum cu rond-pointurile de pe 4 voies).
Pentru rond-pointuri, uite un link explicativ:
http://www.code-route.com/RDPT.html
Un rond-point e similar unui "cedeaza trecerea", numai ca ai doar prioritate de stinga. Te incadrezi pe banda din dreapta, daca mergi tot inainte sau la dreapta, pe banda din stinga, daca faci la stinga sau faci "demi-tour"(te intorci de unde ai venit).
Parcari, eu fac o gramada in parkingurile supermarché-urilor...Bafta la volan ! (si nu numai...)

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Merci, Elena!

La teorie sunt as, dar cum nu am mai condus nu stiu ce o sa iasa! Merci pt link si pt felicitari!

Sunt singura toata saptamana! Prima data de cand sunt aici! Am dat televizorul incet sa aud toate zgomotele, stau pe calculator si iau o dusca sa-mi treaca teama, desi stau in centrul orasului...

Mergi la inceput

La noi sint niste rond-point-uri nu prea frecventate, in "zone d'activités", poate si la voi exista asa ceva...incearca intii acolo, pina te obisnuiesti...Si nu esti singura, ne ai pe noi

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Lulu, m-am apucat sa salvez mesajele pentru Oana, eu inca stau bine cu timpul, pina saptamina viitoare...Daca mai ai vesti despre ea, te rog spune-ni-le si noua...
In alta ordine de idei, cred ca o sa am o gramada de gogonele in gradina, aveti vreo idee ce sa fac cu ele? Credeti ca daca le pun la murat, o sa stea fara hrean, doar cu marar si boabe de mustar + eventual alte condimente care le mai pot gasi la Carrefour?

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Elena, pt gogonele intreaba la bucatarie ;) Din cate stiu eu, baza la gogonele (si la castravetzi) e sarea, nu hreanu' si alte smecherii ...

Vrem vesti (bune) depre Oana!

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Olo, mersi, da io stiam ca hreanul le tine tari si le ajuta sa nu se strice...reteta romaneasca o stiu,am pus cind eram acolo, insa eu vroiam sa stiu daca vreuna din fetele frantuzoaice a incercat asa ceva aici...

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput