La France (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Ei Oana ? nu ne spui nimic?!cum o fi, tu stii ca sintem aici orce s-ar intimpla !
Oana ce faci?!

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Otilia tu unde esti mai fata ca nu ti-am auzit glasciorul saptamina asta!
Cum merge cu voinicul de 6 luni?!

Mergi la inceput

Iaca tot io!pe unde umblati fetele lu mama?
Va pomeneti ca eu sint singura care a ratat salonul de erotism si ca de asta vorbesc eu singura pe aici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Hi hi hi Aura!!!!Si eu am ratat salonul,ce sa-i faci daca nu l-au faut si ei prin august cind am fost si noi pe acolo!!!!
Eu sint racita,tusesc ca un magar dar lasa ca-mi trece!
Lulu daca ai vesti despre Oana,tine-ne la curent!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

Otilia tu unde esti mai fata ca nu ti-am auzit glasciorul saptamina asta!
Cum merge cu voinicul de 6 luni?!
Draga Aura
Cu voinicelul de 6 luni merge foarte bine!!!
Chiar parintii au fost cu el la pediatru, acelasi ca al nostru, si cind i-au spus ca Mme B... este noua asistenta a comorii lor pediatrul le-a spus ca au mare sansa ca au dat peste o persoana ca mine si ca daca ma ocup si de el cum ma ocup de Adélie atunci este perfect!
Am avut si primul ceculet in ultima zi a lunii, iar impreuna cu el si primele multumiri, mi-au zis ca datorita mie acuma sunt linistiti ca-si iau bebeul in fiecare seara de la mine calm si surizator si se pot duce ziua la lucru cu inima impacata! E grozav sa vezi ca mai exista si oameni recunoscatori si e minunat sa te simti utila... Hihi, in felul asta ma si stimuleaza sa ma ocup si mai bine de "voinicel", sa fie si mai calm si mai surizator, desi el din fire e ceva cam nervos. Vineri am facut o sedinta de explodat de ris, eu scoteam sunete ciudate ca "hapciu!!!" si altele si ei (bebe + Mlle Adélie) rideau in hohote!

Acuma ma pregatesc de o noua saptamina...

Tu ce faci, cum merge cu scoala? Dar cu condusul?

Draga Oana, iti urez si eu multa sanatate, vino repede sa ne povestesti ca totul este bine!

Va

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Oana multa sanatate tie si lui bb.
Lulu transmite-i Oanei ca suntem cu gandul alaturi de ea si te rog frumos tine-ne la curent cu starea ei de sanatate!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Am vorbit putin mai devreme cu Oana.
Era parca mai bine decat ieri.
Din cauza durerilor (cauzate de piatra) are contractii, ceea ce e periculos pentru bebelus. E sub perfuzii, dureri nu mai are (nu asa des), e conectata la aparatul acela care masoara intensitatea si frecventa contractiilor, deci este tot timpul supravegheata.

Maine va face o ecografie, sa vada ce si cum cu piatra, iar daca intre timp nu s-a eliminat (Oana nu are vreo amintire c-ar fi eliminat ceva), in mod normal ii vor introduce o sonda ca sa incerce s-o "absoarba" (piatra).

Deci distractia nu s-a terminat... dar e pe maini bune.

A primit regimul pentru diabet, cam drastic, i se pare ei, dar asta e, se va conforma.

Moralul e mai bun ca ieri.

Va urez o saptamana buna!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Doamne ajuta ! multumim pentru vesti Lulu!
Otilia ce bine i-mi pare sa aud si despre altceva !! vesti bune vezi! Ma bucur si la mai multe!
Si eu ma pregatesc pentru o saptamina plina .......condusul este cum zicea o fata in" mottoul"ca si mersul pe bicicleta ,plus meg plus ma simt de parca am condus dintotdeauna !!
Nu mai mi-e teama ,absolut nimic ,am avut doua zile masina la revizie si garajul mi-a imprumutat una sa ma folosesc de ea ! ceva de genul renault 19 cred ,curatica foc in interior si agreabila doar ca atunci cind am pus mina pe volan am crezut ca mor!!! se invirtea de parca era direct racordat la roti ,ca un titirez!.......ce mai! mi-a fost frica de ea in prima zi ,abia am avut curajul sa ajung cu ea la o 100 km pe ora caci incepea sa tremure si sa scirtie din toate incheeturile!!!
a doua zi asa a inceput sa-mi palca de ea dupa ce m-am obisnuit !!dar am si dat-o si mi-am recuperat "rosioara" mea !!!
E ok acum si chiar o felicit pê Elena ca a trecut in conduite acc.caci sigur o sa ia permisul din prima asa!numa sa poata conduce cu sotul alaturi ca eu nu puteam al meu urla ca un apucat si asta ma enerva de nu mai stiam nici cum ma cheama !!!ba chiar o data am coborit de la volan la stop de nervi!!!
In rest incep si eu cursurile in mod oficial mine ,i-mi place ,este foarte greu insa nu srtiu daca voi fi capabila sa trec anul sincer! acum cum o vrea dumnezeu ,el stie ce are pregatit pentru mine !!!
noapte buna acum si os aptamina buna la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Multumim lulu pt. vesti. Sa dea D-zeu sa fie bine! Oare pt. "falsele" contractii de nastere nu pot sa-i dea Spasfon. Ma rog, stiu ei mai bine cred!

Cred ca i-ar face placere Oanei sa citeasca ce s-a mai scris pe aici si pe la mamici de ian.-febr.2005! Oare ai putea sa scoti la imprimanta mesajele de cand este ea in spital? Stiu ce inseamna sa stai in spital intr-o tara unde prietenii ii numeri pe degetele de la o mana. Cred ca acest lucru i-ar ridica moralul cat de cat!

Haide Oana, "Bon courage!"

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Delphin, buna idee cu printatul mesajelor pentru Oana! Eventual pot sa le salvez si eu, la mine pe hard, si sa i le "restitui" cind va fi din nou printre noi!
Aura, merci pentru felicitari, insa motivul principal al trecerii mele in conduite accompagnée e cel financiar; faza nasoala e ca ma "arunca" inca minim un an cu permisul...
Apropo, de ce salon erotic vorbeai?
Lulu, deunazi ma "plimbam" si eu pe amazon.fr si alapage.com, si-am vazut o gramada de carti de "roumain, langue étrangere", ma gindeam ca poate ti-ar folosi...

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput