La France (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Ouiiiiiii!!Binenteles ca vreau puncte,ca eu sint mica si am putine!!!!!!!!!!
Lorena,mama mea tot asa vine si nu i-a facut nimeni probleme.Mi-a spus ca vamesii nici macar nu s-au uitat la invitatie,au treaba cu astia tinerii,nu cu mamicile noastre pensionare.
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ia de aici, Corina, 200 ajung? Hai, 300 sa mai opresc si pentru altii. Da' faci cinste!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Binenteles Lumi!!!Oricum trebuie sa fac cinste ,ca am nationalitatea!!!!
Ia uite aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Primim cinstea, cum sa nu...

Si ca sa nu mai repet, vedeti ca am pus un mesaj la Odiseea nasterii, la mamicile din ian.-febr. 2005 E vorba despre Oana.

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Saraca Oana!!Asta ii mai lipsea acum!!!!Luminita spune-i ca o pup si ma gindesc la ea.Ii tin pumnii sa se faca bine cit mai repede si sa iasa din spital.
Bisous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Buna seara si bine ai,venit la noi !
Loredana !
verisoarele mele au venit la mine cu autocarul una trei luni si cealalta de doua ori trei luni! daca are invitatie nici o problema nici nu se uita nenii aia la ea .......(dar daca nu avea.......!!)
in schimb este "traditie" sa se colecteze 5 s-au 10 euros de pasager ca sa se dea la vames sa se treaca mai repede vama ....altfel se fac ca nu vad autocarul lor .......s-au i-i pun sa-l descarce de bagaje ,asa ca de obicei se face cheta!!!!!!!!!!
atita tot !
Cit despre must fetelor atita timp cit este "must" (desi schema lui chimica contine patru molecule de alcool din prima grupa ,una de methil si una de cetona (C6H12O6)) nu va fie frica de el ,nu va imbatati !!!!!!!in realitate nu este decit fructoza !

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

S-au daca fructoza nu va convine imaginati-va ca e glucoza atunci ,caci nu se schimba mare lucru ,ci doar o functie "mica" acolo ,nu-i cétona e aldehida!
dar pina la urma ce importanta mai are must sa fie si sa fie din abundenta asa ca sa ajunga mirosul si pina la noi astea departe de "sursa"care nu facem decit sa tinem umbrela deschisa ......in gura ca ne ploua ......de cind tot vorbiti de must si nu va e mila de noi !
Lasa ca ma duc eu acum in debara si iau o gura de murata ca sa-mi treaca.........!

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Corina, Aurelia, va multumesc de lamuriri. Chiar imi fac griji, ca nu stiu cum mai e sa treci vama cu autocarul.

Si nu mai vorbiti atat de must, ca mai suntem si gravidute pe aici...

Oana, suntem alaturi de tine.

Week-end placut!

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Imi pare rau, Oana! Ne gandim la tine! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Oana, multa sanatate, refacere rapida si sa ne scrii cit mai repede aici!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput