eritem fesier

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns night_elm spune:

pentru cele care stau in bucuresti, mercurocrom se poate procura de la farmacia Atena din bdul stefan cel mare (langa spitalul colentina). cand nu am gasit mercurocrom mi s-a spus ca pot folosi streptomicozan sau castelani, solutie pentru copii. 3 aplicari pe zi si intre ele crema cu oxid de zinc de la sanosan l-au scapat pe bebelusul meu de bubitele groaznice pe care le-a avut la fundulet fo' 3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Dupa cum v-am scris in povestea mea mai sus, eu am ajuns la Arsura si Chirurgie plastica cu bebelusul. Dupa sfaturile primite acolo, am tinut copilul cat mai mult fara pampers; dupa fiecare spalat la fundulet uscat cu foenul, apoi tamponat cu un betisor de urechi inmuiat in MercuroCrom si lasat din nou sa se usuce. Dupa ce rana de acolo s-a inchis si s-a uscat (la noi efectiv zemuia carnea aia vie !!!), am inceput sa il ung si cu vitamina A uleioasa. Nu se vindeca insa peste noapte, dar ameliorare eu am vazut dupa primele doua -trei aplicatii de MercuroCrom. Atentie insa! Daca este deja un eritem eroziv, talcul si oxidul de zinc sapa!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Noi am rezolvat cu Nidoflor.

Sanatate multa, si rabdare.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Imi cer scuze daca am devenit deja sacaitoare. Nu cedeaza rana nici cu Mercurocrom. Sunt disperata, azi am gasit-o deja plina de bube. Eu suspectez ca tocmai de la Mercurocrom au aparut, pentru ca nu sunt pe fosta rana. Sunt exact pe zonele tamponate.

Maine chem din nou pediatrul. Nu stiu ce sa ma mai fac. Deja e rana si la noi...

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_sonja spune:

Si noi am avut un eritem fesier foarte urat pt care am incercat multe creme pe baza de oxid de zinc s.a.m.d. care nu au facut decat sa-i sporeasca usturimea. Un remediu eficient si fara nici un fel de efecte secundare este uleiul de masline. Calmeaza aproape insantaneu durerea si vindeca foarte repede. Eu l-am dat pe Marc cu ulei de masline i-a trecut tot iar de atunci nu am mai avut nici o problema.
Incercati, chiar nu aveti nimic de pierdut!

[red]Sonja[/red], Horatiu & Marc

http://f2.pg.photos.yahoo.com/liana222o3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

eu n-am experimentat, caci n-am avut nevoie, dar uite ce scrie in cartea mea:
lasa-l cat mai mult in funduletul gol. Ai putea chiar sa-i expui funduletul la o distanta de 20-30 cm de un bec de 60 W timp de 20 min de 3, 4 ori pe zi, dar cu prudenta 20 cm este distanta minima, o
distanta mai mica ii poate cauza arsuri.
pe urma poti folosi creme pe baza de oxid de zinc, evita servetelele umede caci pot fi iritante, iar daca nu se schimba nimic dupa 3,4zile este mai bine sa consulti medicul caci poate fi vorba de o infectie.

Mergi la inceput