Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Yann si Philp sa cresteti mari sanatosi si sa fiti fericiti alaturi de mami si tati
Mickyyy sa ai parte de toata dragoastea si bucuria din lume.
ADRIANA felicitari pt. performanta lui Rares, am vazut si pozele foarte scump si ce bine seamana cu mami.
IOANA de ce nu pot sa vad pozele ?
Emilly eu cand o sa fie terminam cu casa o sa scriu pe usa take the shoes off sa nu mai fie nevoie sa zic nimic am pus carpet nou in casa si acum am pus plastic pe el pana terminam cu asezatul lucrurilor. Si am fost si noi la cineva care avea bb si de la usa ne-a zis ca papuci jos si avea ceva de pus pe sosete vezi ca se gasesc la magazin si de obicei se folosesc la spitale. Lasa rusinea cum au zis si fetele, lumea o sa inteleaga.

Dana si Jessica Sara(15 feb.2004)

http://community.webshots.com/user/ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Sper sa prind ultimile minute din aceasta zi sa le urez si eu sarbatoritilor diN zilele trecute si de azi:
LA MULTI ANIROXANA SI MICKYYY
SA FITI SANATOASE , FERICITE SI IUBITE!!

LA MULTI ANI YANN SI PHILIP!Sa fiti sanatosi , sa cresteti mari si frumosi !Ioana, sa-ti traiasca puiutii, sa te bucuri de ei si de realizarile lor in viata!

Si noi trecem in palmares urmatoarele: mers de-a busilea(in fuga chiar), ridicat in picioare (dar agatata de mami) si astazi......am gasit-o in fundulet! Care a fost tehnica ramane deocamdata un mister, dar spionam in continuare!

O noapte linistita!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

La multi ani Alma si Daniel Alexandru sa cresteti mari si sanatosi si frumosi!

Multumesc fetelor de incurajari, imi voi face curaj si le voi spune de la usa.M-am gindit sa -mi cumpar citeva perechi de papuci de casa ca sa le ofer sa nu le inghete cumva picioarele.

Ce ma fac eu cu ratusca mea mica (,)ca nu bea suficient laptic pe 24 de ore?trase de par imi ies cam 400ml, deloc suficient...uneori chiar 300ml, intr-adevar e laptic de la mami si cica e mai bun dar totusi nu ar trebui mai mult un picut?

In rest si noi ne ridicam singurele in picioruse, stam in fundulet bine mersi chiar si la baita nu-mi fac griji sa nu-mi pice pe spate, vorbim pe limba noastra si cam atat.

Numai bine!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

La Multi Ani! Yann&Phillip
Mickyy

Emily, si eu ii descalt pe musafiri (cei care nu se descalta singuri). Nu trebuie sa-ti fie rusine, asta e, trebuie sa inteleaga si ei ca ai copil mic!

Astazi cand am venit acasa am avut o mare surpriza: puiul se ridica singura in fundulet de pe burta! E prima data cand ii reuseste!

In rest, munca, sunt obosita terminata ca nu ma pot odihni prea bine noapte, dar la munca e lejer deocamdata. Acus am venit acasa si m-am apucat de facut mancare si spalat rufe, asa ca am plecat iute!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Catalina a mea fetita inca nu a reusit performanta de a se ridica de pe burtica in fundulet, eventual ne face atenti ca ar vrea pusa din nou in fundulet sau de ce nu tinuta in picioare, deci felicitari licuriciului tau !

Rau cu servici si apoi treburile casnice, vin ai tai in vizita sau nu am retinut bine?

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Alma!!!
Sa ai parte de sanatate si mult, mult noroc!
Amuleta, sa va traisca minunea si sa va bucurati de ea (de fapt, de toti trei puiutzii vostri)

Daniel Alexandru!!!
Layla, sa va traisca voinicul si sa va aduca multa bucurie in casa!!!

'Neata!

La 6 s-a trezit Rares sa-si ceara bibele si m-am gandit ca e atat de liniste incat nu m-am mai culcat si m-am pus pe invatat. Mi-am facut o cafeluta si am avut mult spor.
O sa incerc sa repet figura, numai sa nu ma apuce vreo oboseala cronica.

Ieri m-am intalnit in parc cu o vecina de cartier, pe care am cunoscut-o mai demult. Am vorbit cu dansa despre problema mea cu scosul lui Rares la plimbare si cred ca am gasit solutia in mod nesperat de bine. Dansa e disponibila oricand pt. maxim 4 ore, inclusiv in week-end. Nu va avea program fix, ci in functie de nevoile mele si de vreme. Ma bucura faptul ca a ingrijit doi ani jumatate de doi gemeni, asa ca are si experienta o gramada. Ieri cand ne-am plimbat impreuna s-a jucat cu Rares, l-a pus sa mearga, i-a facut o multime de goange si el era super fericit, radea, chiuia. Asa ca sper ca am rezolvat aceasta problema. Doamne ajuta!
Sa vedem cum ne intelegem si la bani.

Ce urat e azi afara. Parca suntem intr-o poezie de Bacovia.
Sa speram ca se va opri ploaia ca sa tragem o raita pe afara.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani Alma si Daniel Alexandru sa cresteti mari, sanatosi,destepti si frumosi!
Layla,Amuleta-sa va traiasca bb-si!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Iti multumesc Emiliy pentru urari, ca Diana a facut 7 luni si e o zgubilica... Sa dea Dumnezeu bebelului tau tot ce iti doresti.
In alta ordine de idei, nici mie nu mi-au venit rusii si chiar ma intrebam zilele astea, cind mi-or veni... Dar nu le duc dorul, cu toate ca nu ma durea, dar mi-e sa nu se schimbe ceva acum, dupa nastere..

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

LA MULTI ANI!!!
ALMA si DANIEL ALEXANDRU
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate,bucurii,fericire si sa cresteti mari,voinici,voiosi si sanatosi!!!!!!!!
Ce vreme mizerabila e afara!N-am chef de nimic!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Alma
Daniel Alexandru

Noi facem nani, adica doar Matei iar eu ma dau pe net .

Ma mai pregatesc cu una alta ptr serviciu si abia astept ziua de vineri cand voi reincepe munca. Chiar de ziua mamei mele .

Matei nu mai vrea deloc sa stea in funduletz, decat in picioare si sa mearga. La patut se ridica doar dc il ajut, ca deh este fundul greu .

Ieri seara ne-am plimbat pana in CORA si mi-a placut Galeria Comerciala . I-am luat lui Andrei 2 perechi de pantofi sport de mers la gradi si in rest nimic ca nu am gasit.

Adriana felicitari lui Rares ptr performanta .

Emilly eu zic sa le spui pur si simplu sa se descalte. Eu la Andrei la spuneam unora sa se spele si pe maini, asa ca...

Ma duc sa citesc Robinson CRUSOE .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput