Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Yann si Philip
Sa cresteti mari, sanatosi, zambareti si plini de viata!

Mickyyy
Sa fii sanatoasa, sa fii fericita, sa ai sufletul senin si sa te bucuri in fiecare clipa de copilul tau minunat!

As vrea sa spun "La multi ani!" -sa-mi fie iertata intarzierea!- si Roxanei, Adrianei si tuturor puiutilor pe care i-am ratat saptamana asta! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Eu am avut - si inca mai am - o saptamana crunta. Tiana este TOT timpul maraita, plange (in hohote) din orice nimic, nu mai stiu ce sa ii fac, unde sa o tin, cum sa o tin ca sa fie cat de cat linistita. Banuiesc niste dintisori pe drum, dar nu sunt convinsa pentru ca nu ma lasa sa ma uit deloc la ea in gurita. Cum ma simte pe acolo, se pune pe urlete... Am dat cu Calgel, am dat cu o solutie de glicerina + vit A + anestezina, am dat Nurofen... nimic nu pare sa o ajute
In plus, nici nu mai mananca nimic - nu mai accepta decat lapte. Fructe nu, legume nu, cereale nu, doar lapte. Ne-am intors la lapte la 4 mese pe zi... A cincea masa - daca inghite cateva lingurite de piure de fructe, bine, daca nu, nu-i dau nimic... Pediatra mi-a spus sa-i dau fier si vitamine si sa-i dau numai lapte daca asta vrea. Sunt tare debusolata pentru ca stiu ca laptele e insuficient la varsta asta, dar ma consolez cu ideea ca ia vitamine si ca sunt copii care abia la varsta asta incep diversificarea.
Noroc ca doarme noaptea - din punctul asta de vedere e ok, la fel ca inainte. Doarme tun de la 20.30-21.00 pana a doua zi la 7.30-8.00.

Asta e, sper sa ii treaca la un moment dat si eu sa raman intreaga la minte dupa chestia asta ca deja de o saptamana imi vine sa ma urc pe pereti!

Nu mai stiu cine ma intreba acum o suta de ani de conopida: am pus-o la murat, deci nu am pus-o ca sa o gatesc in iarna.
Tot acum 100 de ani , am fost intrebata despre Montignac. Am inceput acum 2 saptamani si am reusit sa scap de 3.5 kg - de la 66.5 la 63. Sunt bucuroasa de progres, dar pana la cele 50 de kg pe care mi le-am propus... mai e cale lunga. Sper sa nu abandonez cursa, ca pana acum asa am facut cu toate regimurile de slabit....

Ioana, multumim, da' Monti zice ca n-am voie bere, altceva n-ai?

Micky, imi pare rau pentru pierderea bunicii tale, dar ma bucur ca ai reusit sa treci peste momentul acela datorita Malinei.
Ufff, copiii astia... acum cateva zile, cu toti nervii pe care ii aveam din cauza Tianei, o priveam - era intr-un moment de liniste - si ma intrebam cum am putut trai atatia ani fara ea...

Pupici pufosi!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

MIckyyy
Multa sanatate,fercirire si numai bucurii alaturi de cei dragi si de minunea de Malina
Soleilcata dreptate ai...Si eu ma intreb cum am putut trai atata fara minunea mea...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

La multi ani Yann si Philip!sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi si sa ii bucurati pe parinti

La multi ani Diana Alexia!sa cresti mare si sanatoasa!

la multi ani Mickyyy!!!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau. tot 30 de ani???

Fetelor, am si eu o problema pe ziua de azi si cum stiu ca mereu imi dati o 'mana' de ajutor va intreb si pe voi ce ati face in cazul meu.Deci iata care e 'problema'mea:in toata casa am mocheta pe jos si cum ratusca mea e tot pe jos si aduna toate scamele si tot praful ce-l intilneste ma stradui pe cit posibil sa fie curat si aspir si am grija sa nu intram incaltati, dar ce ma fac cu musafirii caci unii dintre ei nu se prind ca eu am copil mic care majoritatea timpului si-l petrece pe jos, vecina care si ea are o fetita un pic mai mare mi-a spus ca ea le zice verde in fata sa se descalte ca gaza ei are grija sa adune tot praful, mie mi-e cam jena sa zic omului daca el nu se prinde.Cred ca ar trebui sa fiu foarte diplomata iar tonul, modul de a le spune, nu stiu inca nu gasesc nimic care sa sune cumva ca ei sa nu se simta prost.Asta ar fi durerea mea pe ziua de azi, aveti ceva idei ajutatoare?
Multumesc mult!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Emily, nu are de ce sa-ti fie rusine sa le zici si nici nu cred ca s-ar supara. Eu zic ca oricine intelege, cand e vorba de un copil.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Noi am fost la plimbare.
Acum am papat iaurtul cu branzica si mamaligutza.
Vom iesi din nou o ora ca sa-l asteptam si pe tati.

Emily, si eu le-as spune de la obraz: "Nu te supara, dar pitica mea colinda toata casa. N-ai vrea sa te descalti? Altfel cred ca o sa manace o portie de pamant...". Ceva de genul asta. Nu cred ca au de ce sa se supere.

Alta solutie ar fi sa faci tu niste papuci de polietilena, cu elastic (am vazut ca aveau in spital). Se trag peste incaltari si poti calca pe oriunde cu ei.
Ii servesti pe musafiri cu ei.
E comod ca nu mai tr. sa se descalte.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Emilly, cred ca nimeni nu se supara, daca pe un ton frumos, binevoitor ii rogi pe musafiri sa se descalte la intrare din cauza de BB. Incearca sa le-o spui cu zambetul pe buze, fara a-ti face prea multe procese de constiinta, pentru ca atunci sigur s-ar vedea pe fata ta si sigur zametul o sa iti iasa fortat.
Imi amintesc ca in filmul "Sex in the big city" a fost o faza de genul asta...o tipa ii ruga pe musafiri sa se descalte pentru ca ea avea copii si la o petrecere i-a disparut uneia dintre invitate o pereche de sandale de 400 USD si mama copilasilor a fost nevoita sa ii cumpere
Oricum, nu are de ce sa iti fie jena.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Uraaaaaaaaaaaaaa!
In seara asta a reusit si Rares sa se ridice in picioare singurel, dar sprijinit de recamierul din sufragerie. Este tare haios si desfasoara un intreg algoritm cum isi aseaza manutele, genunchii si cum face apoi hop sus.
Nu are mare stabilitate, dar progreseaza.

Asta seara a papat iaurtul in bratele mele. M-a rupt de maini, dar am reusit sa-l fac sa pape tot.
Ne-am si plimbat pana s-a facut noapte, a mai tras un somn, acum asteapta cina.

Va pup si va urez somn usor tuturor!!!

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara

Adriana felicitari barbatelului
Emilly vorba fetelor le spui asa cu un zambet pe buze

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yann Philip! Roscatica Alexandra si mamica ei va pupa dulce si va doresc sa fiti sanatosi si sa va indeplineasca mami toate dorintele!

Mickyyy! Multa sanatate, sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte numai de impliniri.

Eu ma simt mai mult spectator la ceea ce scrieti, nu mai am timp de nimic. Insa suntem bine. Eu mai bine cu moralul. Alex mai cuminte, insa tot cu mofturi la masa. In rest, voiam sa va spun si tot uit, m-am vaicarit degeaba ca nu sta fata in fundulet. De o spatamana sta pur si simplu singura pe covor, nesprijinita. Azi am vazut-o si eu pentru prima data cum se ridica singura in picioare. E o smechera, se tine de patut cu o singura mana.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

La multi ani, Mickyyy, multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara

Album 1 bebei ian-febr

Album 2 bebei ian-febr

Mergi la inceput