Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

ADINA IULIA unde esti?

Babee?

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tania
multumesc pt urari si va doresc sa fiti la fel de fericiti cum sunt eu.
Adriana
si tie iti multumesc pt sfat si am sa-i fac solutia dar trebuie sa o prepar eu sau mi-o prepara la farmacie?
Azi noapte iar am avut sedinta cu strigaturi asa ca nu prea am dormit,dar ieri am reusit sa atipesc 40 de minute in trimpul zilei.Acum, ne pregatim sa mergem la vaccin pt ca nu l-am facut la timp fiindca Mariei ii curgea nasucul si abia astept sa o cantareasca si s-o masoare sa vad cat a mai crescut pitica.Va las asadar pt moment si vorbim mai tarziu cand o sa va spun si greutatea si inaltimea piticului.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Andra, acel preparat cu glicerina si anestezina ti-l prepara la farmacie. Costa f.f. putin, ceva pana in 20.000 lei.
Succes la vaccin! Va asteptam cu noutatile.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Fetelor, eu sunt rupta de oboseala. De dimineata de la ora 6 si pana la 8:30, Alexutu' a plans de durere de gingii de nu stiam ce sa-i mai fac. Intr-adevar, Calgelul nu cred ca are vreun efect, asa ca o sa incerc si eu cu varianta recomandata de Adriana. Toata noaptea a fost cam agitat, dar de dimineata urla de-a binelea, asa ca sunt chioara de somn. A trebuit sa-l tin numai eu in brate fiindca l-a apucat exact cand a plecat tati la servici.

Acum fug sa fac supica ptr pranz,

Andra, mama de Alexutu' (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!
Eu sunt bine dispusa ca Albert a dormit mult mai bine azi noapte, s-a trezit tocmai la 4 ( el se trezeste mai des) si apoi la 7,30 si apoi somn pana la 11,30 . M-am odihnit si eu mai bine, cu toate ca, obisnuita fiind sa ma trezesc mai des, m-am tot trezit si m-a bazait si un tantar. Eu nu stiu pe unde intra ca avem plase peste tot la geamuri. Cred ca de la vremea asta a dormit atat, insa eu sper sa-i ramana obiceiul.
Eu de luni o sa merg la serviciu, chiar daca vineri e 1.

Felicitari pentru performantele bebelusilor !!!!

Adriana, ce bine ca ai gasit bona!!
Roxana, ma bucur ca esti mai bine!!

Va pup si sa aveti o zi frumoasa, ignorati vremea de afara!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Cuv Chiriac Sihastrul; Sf Mucenici Trifon si Petronia

Adriana ma bucur ca ai gasit pe cineva care sa stea cu Rares si care o si place . Un ptr el si unul ptr tine .

Noi plecam sa ne plimbam ....cu masina.....

O zi buna la toata lumea

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Alma!!!
La multi ani Daniel Alexandru!!!.

Multumim asemenea pentru urarile de ieri! .

Emilly, nu cred ca se poate supara cineva daca-l rogi frumos sa se descalte, mai ales ca e cu motiv intemeiat. Si intr-adevar, poti sa cumperi niste papuci lejeri de casa sa le oferi in schimb.

Noi ieri am luat prima masa stand singure in fundulet si nesprijinite de nimic . Tare incantata am fost. Galusca mea sta de vreo 2 saptamani destul de bine in fundulet, dar atat....nu stie nici sa se ridice, nici sa mearga de-a buselea. Mai mergem in picioare, dar cu sprijin. Iar aseara a fost tare cumintica, am iesit cu totii in oras si mai putin prima jumate de ora, in rest a dormit dusa in carucior mai bine de 3 ore!! Cred ca a stiut ca mami si tati au ceva de sarbatorit si i-a lasat in pace. (voua nu stiu daca v-am zis, dar si eu si sotul suntem nascuti amandoi in aceasi zi, 28 septembrie )

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor, daca gasiti ceva frumos prin oras de imbracat,( pentru bebe mai mult, dar si pentru noi) oferte ceva, sa ne spuneti si noua, va rugaaaaam, ca noi nu prea avem timp sa umblam pe la magazine.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Dragele mele,
Am lipsit iar citeva zile bune din cauza ca am avut casa plina, ceea ce a fost vesel. Acum au plecat toti, inclusiv Vio, care e in delegatie pentru 3 saptamini. Ceea ce e extrem de trist, pentru ca Erica e o mare consumatoare de energie si mai e si mofturici de vreo citeva zile- cu nasul infundat si fara apetit.

Ieri am incercat sa recuperez din evenimentele petrecute la forumul nostru, dar nu am reusit sa citesc prea mult.
Totusi am aflat de ceva evenimente triste si de tristeti dar si de aniversari:
Adriana
Roxana
Mickyy si sotulica
Alma
Daniel Alexandru

Daca am uitat pe cineva, iertati!
O zi buna tuturor!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Si la noi in bloc sunt lucrari de renovare asa ca au reusit sa mi-l trezeasca pe Rares mult mai devreme decat trebuia.

Observ ca din nou este cam infundat pe nasuc. Cand doarme sta cu gurita inchisa, dar cand e treaz si se agita sta numai cu ea deschisa si respira pe gura.
Voi ati folosit pt. desfundat nasul altceva decat ser fiziologic?
Ziceati parca zilele trecute de niste capsule cu uleiuri esentiale. Cum se numesc si de unde se pot cumpara?

Elena, multumim pentru gandurile bune!
Draga de tine, cum t.e descurci 3 saptamani fara tati??? Mi s-ar parea tare greu.
Sa dea Dumnezeu sa fie cumintica Erica.

Andra28, sper sa fie eficint acel amestec pt. Alexutu'. Sunt groaznice acele dureri din cauza dintisorilor. Noua ne zicea pediatra ca se presupune ca un om mare nu le-ar suporta. Dragii de ei.

Mai devreme l-am tinut pe Rares in brate si a vazut cateva vaze cu flori pe care, bineinteles, le-am pus undeva sus, ca sa nu traga de ele. S-a intins dupa flori si l-am lasat sa puna mana. Nu cred ca va imaginati cu cata gingasie le atingea. Parca le mangaia si se bucura de nu mai putea. Trecea de la una la alta fara sa traga de ele sau sa le rupa. Doar le mangaia si radea.
Am ramas uimita.
Parca stia ca sunt frumoase si gingase ca si el.
In fiecare zi ma minunez de cate sunt in stare puii astia mici.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput