Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Lavv, eu am vazut pozele cu voinicelul tau. Este un frumos si un grasan. Cel mai mult mi-a placut cea cu ochelarii de soare.
Rares nu face la olita! Am avut azi o tentativa de a-l pune dar nu i-a placut. Stiu de la Layla ca ea l-a pus pe Alexandru de la 7,5 luni pe olita si acum face kk numai la olita. Ii stia f. bine programul si asa l-a invatat sa faca deja la olita. Noi cred ca mai avem mult de tras.
Si Rares are tot olita cu iepuras, dar o foloseste ca jucarie sau suport sa se ridice.

Ralualexandrei, eu il dau pe Rares pe gingiute cu o solutie facuta de glicerina boraxata si anestezina (la 20 ml de glicerina, 0,5 ml de anestezina) si este mult mai eficinta decat calgelul.

Saphir, chiar vroiam sa te intreb daca ai facut eclere. Sa-mi spui cum au iesit, da? Ce face samburica?

Monica, asa e cum spui tu: toti copilasii sunt atat de draguti si scumpi. De fapt orice pui este minunat. In fiecare primavara sunt uimita de frumusetea puilor de gaina, de rata, de flori... Ai nostri sunt de-a dreptul perfecti. Uneori nu-mi vine sa cred ca Dumnezeu ne-a facut astfel de daruri. Cred ca niciodata nu-i vom putea multumi indeajuns...
Nu cred ca e oproblema ca nu ti-a venit. Doar alaptezi. Intreaba-ti mai bine medicul, asa ca sa stai linistita.

Andra28, ce nazdravan este Alexandru!!!!!!!!!!!!! Cred ca ti-a stat inima in loc cand l-ai vazut cocotat in carut. Bine ca ai ajuns la timp!

Fetelor, astazi mai era ziua uneia dintre mamicile noastre!!! Dar eu ca o uituca ce ma aflu nu mai stiu despre cine era vorba.
Cine e nascuta pe 28???
Stiu ca zicea ca incheie seria petrecerilor deschise de mine si continuate de Roxana.
Poate ma ajutati voi.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

La multi ani si de la Iasi Arturicilor!!! Sa creasca mari si sanatosi, destepti si frumosi, intr-o lume din ce in ce mai buna!!!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Salutari si de la noi!

Roxana, sa ai parte de noroc, sanatate si fericire toata viata!

Yann Philip
Sa cresteti mari, voinici, sanatosi si norocosi, sa-i bucurati pe parintii vostri!

Monica, nici mie nu mi-au venit "rusii", dar nu cred sa fie vreo problema.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei , felicitari, sa va iubiti toata viata la fel ca acum 8 ani!

De doua zile ne luptam cu dintisorii de sus care au iesit cam greu si ne-au chinuit foarte rau. Asadar avem deja cinci dintisori

Am pus-o pe olita si pe Clara, fara nici un rezultat, dar macar sa se obisnuiasca cu statul pe ea. Mai mult de 5 minute n-a avut rabdare sa stea. Mai incercam! O prietena si-a obisnuit fata pe olita de la 7 luni (acum are 1 an) fara nici o problema. Dar facea kk la ore cat de cat apropiate, dimineata si seara. De o luna o "monitorizez" pe Clara, dar nu are program riguros, deci n-am cum sa anticipez "fenomenul".

Intr-una din zile i-am facut mancarica buna , peste cu mujdei si pireu de cartofi si spre dezamagirea mea, nu i-a placut . La fel, n-au avut succes mamaliga cu branza si papanasii . Vom repeta meniurile peste cateva zile, poate va prinde gustul.

Azi a reusit performanta de a se ridica in picioare singura, la marginea patului, si de atunci tot exerseaza, oriunde se poate prinde de ceva. Pana acum se catara pe mine si vrand-nevrand o ajutam s-ajunga in picioare.

Va doresc o zi minunata!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara

Album 1 bebei ian-febr

Album 2 bebei ian-febr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata buna!

La multi ani Arturicilor, Yann & Philip . Sanatate, fericire si mult noroc in viata!

Fetele cu olita, nu credeti ca va grabiti putin? Parca bebe e prea mic totusi ca sa-l invatati de la varsta asta sa faca kk acolo. Dar fiecare mamica stie ce-i mai bine pentru puiul ei, asa ca succes! Eu am zis sa mai aman pana pe la 1 an jumate doi treaba cu olita.

Adriana, eu eram cea care incheia cheful .

Monica, mie mi-a venit de la nici 3 luni de la nastere si asta in conditiile in care am alaptat exclusiv (si inca alaptez). Dar nu-i o regula, abia dupa ce se termina perioada de alaptat e cazul sa-ti pui asemenea probleme.

Diana, multa sanatate!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mikyyy

Fetelor, vroiam sa va dau adresa asta sa va uitati la BBlasi haiosihttp://poze-fun.cere.ro/lp_categ.php?id_categ=6&cst_page=1&c_find=9

adresa asta este pentru comenzi, pentru fetele care comanda pe internet, nu stiu daca o aveti: http://www.babycomfort.ro/

iar aici sunt tot felul de adrese utile, foarte faine: http://lexxas.go.ro/linkroprezlargconsum.htm

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Yann&Philip
Sa cresteti mari sanatosi si frumosi!!!!!

Noi am fost ieri la dr. vaccinu nu i la facut ..rosu nu are in gat deci nu ne-a dat antibiotic...doar sirop si picaturi ...toata ziua a zacut asa mila imi era de ea...acum se simte mai bine...dar ai lacrimeaza ochii si ai curge la greu nasu....asta e ne facem noi bine...

Mikyyy

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Yann si Philip!!

sa cresteti mari, voiosi si sanatosi

Matei iar s-a culcat aseara la 12. iar asta noapte s-a trezit de vreo 5 ori
azi merg si la serviciu , numai bine s-a potrivit. sint odihnita de nu se mai poate

Mickyy

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La multi ani, Mickyyy!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!

Rares a dormit de la 9 pana la 12.30!!! Intrasem in panica si m-am fatait pe langa el vreo ora.
Acum a papat direct pranzul si fugim la .

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

pentru toata lumea de la Arturicii cei voinici !!!!

E, 8 luni, ce repede au trecut.
Ne bucuram ca ne-ati fost alaturi si la bine si la greu !!!

la mamici !
la bebici !

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Mikyyy

Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti si sa iti traiasca cei dragi .

Noi am venit de la plimbarica si dupa papa acum cred ca incercam sa facem .

Ma duc sa fac curatenie in bucatarie ca mai este putin si tb sa fug sa il iau pe Andrei de la gradinita .

Monica
iti dau un PM cu conditiile in care m-am intors si apropos de rusi mie abia la 7,5 luni mi-au venit cu toate mai alaptez o data sau de 2 ori pe zi.

O zi buna

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput