Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
CataD spune:
La Multi Ani! tuturor aniversatilor
Roxana, tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Eu am inceput munca
La serviciu a fost ok, chiar neasteptat de bine (asta e prima zi, o sa vad eu ce ma asteapta)!
Licuriciul se pare ca s-a adaptat cu bona, cica a fost cuminte, iar cand m-a vazut a inceput sa rada si sa vrea la mine. Sper sa fie bine in continuare. Partea proasta e ca fac o ora dus si ceva mai mult la intors, o gramada de timp pierdut!
Adriana, am vazut pozele, sunteti 2 draguti. Ce mult seamana Rares cu tine!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
adlemi spune:
LA MULTI ANI,YANN!!!lA MULTI ANI,PHILIP!!!
Multa sanatate,fericire,viata lunga si iubire si tot ce e mai bun in viata sa va dea Dumnezeu
Cu toata dragostea noastra!!! si
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
ad_risnov spune:
Lume, lumeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Azi Arturicii fac 8 lunisoare!
Prin urmare ii pupam dulce si le uram sa aiba parte de multa sanatate si un car (cel mai mare) de noroc!!!
'Neata!
Fetelor, multumim mult pentru aprecieri. Si eu cred ca Rares imi seamana, dar tati are alta parere.
Adevarul este ca langa un astfel de ingeras cred ca orice femeie radiaza de fericire.
Aseara am facut o indigestie atat de urata ca abia am reusit sa-l ajut pe Cosmin sa-i faca baie lui Rares. La ora 9.30 eram in pat, chinuindu-ma sa adorm. Acum parca ma simt mai bine, dar am in continuare o durere ingrozitoare de cap.
Sper sa rezist pana diseara.
Monica, se vede f. bine dintisorul lui Albert si el stie sa pozeze ca o adevarata vedeta. Lui Rares ii ies amandoi, cei de jos, dar abia au spart gingia. Eu m-am chinuit sa-i pozez, dar n-am reusit. Astept sa mai creasca.
Andra, ce face Andrei cu dintisorul lui? Abia astept sa-l vad stirb. Nu a trecut Daniel ieri sa ia haina. Poate reuseste azi.
Catalina, nu te-am uitat cu problema aceea. Trebuie sa ma vad intr-o saptamana, doua cu prietena mea care sper sa te poata ajuta.
Roxi, cum a fost in oras?
Diana, sanatate maxima!!! E f. bine ca ti-ai pus masca pt. ca eu am reusit sa-i dau lui Rares raceala mea.
Rares este super marait. Parca e intr-o jeluire continua. Are un plans de om suferind care ma face si pe mine sa plang. Cred ca e de la dinti ca altceva nu cred sa aiba. Si din somn se scoala tot plangand.
Of!
Am incercat sa-l pun pe olita sa faca kk si s-a pus pe un urlat de a trebuit sa-l iau imediat de acolo. Plus ca s-a constipat instantaneu. Eu il vazusem ca vrea sa faca kk, l-am dezbracat repede de pampers si hop pe olita. Bineinteles ca n-a mai facut minic. S-a produs evenimentul la vreo 5 minute dupa ce l-am echipat la loc. Asa ca nu am avut mare succes.
Si in premergator se cam plictiseste. Nu stie sa se roteasca cu el cu tot si mai rau il apuca nervii. Asa ca tot in 4 labute e mai bine.
Fug sa fac ordine prin casa ca acum face nani pui.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Andruska spune:
YANN si PHILIP
Sa aveti parte numai de bucurii, fericire si muuuulllllttt noroc !!!! Pupici si mamicutei Arturicilor
28 sept - Cuv Hariton Marturisitorul; Sf Prooroc Varuh; Sf Mucenic Pimen - cruce neagra
Roxana ma bucur mult sa 'vad' ca esti mult mai bine cu moralul . BRAVO !!!!
Diana sanatate multa si sa te faci bine repede !!!!
Eu sunt gospodina de azi de dimineata de la ora 07,00 - si pe langa asta va tb sa imi fac curat in garderoba sa vad ce mai imi vine si ce nu sa imi cumpar ca de vineri la munca .
Matei face nanica acum, cand se trezeste papam fructele (i-am facut avocado+pepene galben+piersica+branzica+2 biscuiti) si iesim sa ne cautam ce avem nevoie.
DanaEma bine ai revenit si felicitari ptr ma-ma .
Adriana tare frumoasele pozele cu tine si cu Rares . Multi pupici de la mine ptr el .
Monica tu incepi de la 1 oct serviciul?
Catalina ce bine ca iti place la serviciu. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine !!!
GABRIELA unde esti?
Sa aveti o zi buna
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Lavv spune:
La multi ani YANN si PHILLIP
TOT CE-SI DORESTE SUPER-MAMICA LOR, IOANA, SA SE IMPLINEASCA!
La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei!
De Alexutul meu nu zice nimeni nimic, ce haios e cand mananca painica? Am pus pozici noi, ca de-aia facem gramada de poze !!
Adriana, Rares deja face la olica? Noia vem una ca cea a Arturicilor , cu coarne, dar e doar de decor. O s-o incercam si noi, dar sunt rezervata in privinta rezultatului.
Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun
Andra28 spune:
La multi ani pentru Arturici!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!!
Multumim si noi ptr urarile de ieri, cand Alexutu' a implinit 8 luni. Fetelor, mie parca nici nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 8 luni de cand ne bucuram de aceste minuni mici si scumpe. Parca ieri l-am nascut, parca ieri il chinuiau colicile, parca ieri a aruncat primul zambet catre mine, parca ieri....si azi are deja 8 luni!!!!
Noi suntem boine, raceala ne-a trecut si ne zbenguim toata ziulica. Sa stiti ca deja nu mai este sigur nici caruciorul ptr ca ieri l-am lasat in carucior, legat ca de obicei cu centura si eu am plecat in baie sa pun rufele in masin de spalat. Toata operatiunea mea a durat maxim 5 minute. Cand am aparut in sufragerie, era sa lesin cand l-am vazut ca era in picioare in carucior si se tinea de manerul carutului. Nu stiu cum am facut de am ajuns langa el ca imi era teama sa nu-l sperii si sa cada. Cred ca va trebui sa cumpar tarc!!!!
Acum fug ca trebuie sa-i dau sa pape fructele.
Andra si Alexutu' (27 ianuarie 2004)
anda141 spune:
La multi ani YANN si PHILIP!!!!
Buna dimineata!!! Ce zi frumoasa e afara!!!
Andra, da, incep serviciul de la 1 octombrie! Tu in ce conditii te-ai intors?? ( ma refer la bani, daca se poate sa-mi spui) Nu de alta, da sa stiu si eu cum mai negociez.
Eu ma minunez pe zi ce trece cat de scump si de dragalas e Albert si cat de cuminte e! Rade la mine tot timpul si nu numai la mine, la toata lumea, dar pt.mine are ceva special!! Ce minunati sunt copiii astia!! A stiut Dumnezeu cum sa-i faca , ca daca nu erau draguti, nu aveai nici o placere sa-i cresti, poate, ca ei te mai si supara, te obosesc. Dar cand s-a uita odata la tine, sau cand intind ei manutele, iti trece orice oboseala.
Ma duc sa pap si eu putin , lui Albert i-am facut suc de portocala, si fructele cu branzica le papa mai tarziu.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
saphir spune:
Buna dimineata si de la noi.
YANN si PHILIP
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si plini de noroc, iar mamicii voastre, Ioana numai bine si putere sa va creasca !
Adriana, inca odata sar`mana de reteta, inca nu am facut, ca nu am toate ingredientele, trebuie sa merg sa mai iau oua.Rares e un scumpel si seamana tare bine cu tine
Diana, sanatate maxima!
Eu am vazut-o si am vorbit cu Babee pe chat...era bine si ea si Phillip. Asteptam mai multe vesti de la ea
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
ralualexandrei spune:
La multi ani Arturicilor!Sa cresteti mari si frumosi si sa o bucurati pe mamica voastra!Azi noapte iar au chinuit-o gingiutele pe Maria si nu a suportat nici sa-i dau cu Calgel,asa ca am dormit din doi in doi .Acum ne pregatim sa mergem dupa Robert la scoala si apoi sa facem crema de legume si poate,poate dupa pranz facem un pic nani.Aseara a venit la mine cand am chemat-o,era asa dulce mergand de-a busilea si cand a ajuns aproape s-a sprijinit de mainile mele si s-a ridicat in picioare,s-apoi s-a lipit de mine ,cu manutele dupa gatul meu si m-am simtit cea mai fericita mamica din lume.Astazi se implinesc 8 bani de cand ne-am cununat civil si imi amintesc ca aveam o burta enorma ,fiind insarcinata cu Robert,si o gramada de emotii din cauza carora mi-am si uitat buletinul acasa,iar sotul meu era pe atunci cam galben la fata si isi tot framanta mainile.Dupa doi ani de stat impreuna si tot am avut emotii in ziua aceea,Doamne si parca ieri a fost.Scriu mai tarziu caci acum s-a declansat un mic uragan prin casa,un uragan care poarta numele Maria!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo
anda141 spune:
Am si eu o intrebare!! Cele care mai alptati, v-au venit la toate "rusii" , cum zicea cineva pe forum? Ca mie nu mi-a venit nici acum cu toate ca nu alaptez toata ziua, mai mult seara si noaptea. Parca prea mult ma tine, nu ca mi-ar fi drag, dar sa nu fie vreo problema.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert