Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
anda141 spune:
quote:
Originally posted by saphir
[Apropo` de creere luminate, am citit pe forum ca dupa nastere, ne prostim, mai fetelor...eu nu am fost prea desteapta nici inainte, dar ma gandesc ca deja dupa a doua nastere o sa fiu tuta rau
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Esti o scumpa!!!
Eu nu am simtit cutremurul, din fericire pentru mine, ca ma sperii tare de ele. II dadeam lui Albert sa pape si cum el se tot fatzaie si eu dupa el, nu mi-am dat seama de se misca Albert pe canapea, sau e altceva. Am auzit doar la vecini, ma bucur inca o data ca nu am simtit nimic.
Am dormit cu Albert de la 1- 4,30 Acum mergem pe afara , ca vad ca s-a potolit vantul si e tare frumos!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
anda141 spune:
quote:
Originally posted by saphir
[Apropo` de creere luminate, am citit pe forum ca dupa nastere, ne prostim, mai fetelor...eu nu am fost prea desteapta nici inainte, dar ma gandesc ca deja dupa a doua nastere o sa fiu tuta rau
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Esti o scumpa!!!
Eu nu am simtit cutremurul, din fericire pentru mine, ca ma sperii tare de ele. II dadeam lui Albert sa pape si cum el se tot fatzaie si eu dupa el, nu mi-am dat seama de se misca Albert pe canapea, sau e altceva. Am auzit doar la vecini, ma bucur inca o data ca nu am simtit nimic.
Am dormit cu Albert de la 1- 4,30 Acum mergem pe afara , ca vad ca s-a potolit vantul si e tare frumos!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Roxana_G spune:
puiutilor sarbatoriti astazi, sa fiti sanatosi si cumintei! Uite asa trec lunile si puii nostri cresc.
Multumesc din suflet pentru urarile voastre (Adlemi, dedicatia a venit la fix si sa stii ca deja simt ca o iau usurel pe panta ascendenta!). Am avut o zi grea la serviciu, insa sufletul mi-e cald de zecile de telefoane, mailuri si mesaje primite. E minunat sa ai atatia prieteni, oameni care se gandesc la tine. Deja simt ca merita sa lupt si sa fiu optimista. Multumesc inca o data tuturor. As vrea sa ii multumesc si sotului meu drag (care de regula nu citeste forumul, insa cine stie? ) pentru rabdarea cu care m-a ascultat, pentru felul in care ma ajuta sa depasesc aceasta perioada mai grea si pentru surpiza de a ma scoate azi in oras.
Va pup. Ma duc sa ma fac frumoasa!
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
DanaEma spune:
Buna la toate mamicile si pentru toti bb de ian.sifeb.
Mi-a fost dor de voi, nici nu mai stiu de cate luni nu am mai scris, din cand in cand am mai citit in fuga ce fac bb si mamicile.
Ne-am mutat si chiar si acum mai avem multa treaba.
Am vrut sa va spun marele eveniment. De ieri fetita mea spune ma-ma-ma-ma, Cand vrea sa o iau in brate sau cand o ia alcineva incepe sa ma strige si o tine tot asa cu ma-ma.
Aseara abia am asteptat sa vina sotul meu sa ii zic, Si mare mi-a fost surpriza ca el deja stia, de dimineata cand au fost la magazin ea striga pe masina ma-ma, asa ca el a fost primul care a auzit-o.
am pus si poze noi.
Dana si Jessica Sara(15 feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ema
buli spune:
ce chestie, chiar ieri mi-am amintit de pozele Jessicai-Sara in costum de baie
e tare frumusica si s-a facut domnisoara in toata regula
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
ad_risnov spune:
Am pus si eu cateva poze de ieri in albumul "Fac cinste!".
Asta ca sa vedeti cum arata o femeie de 30 de ani.
Roxana, petrecere frumoasa! Bravo sotului tau.
Bun revenit, DanaEma! Pozele sunt tare frumosae, iar Jessica o minunatie de fetita.
Felicitari pt. "ma-ma"!!!
Babee, ce e cu voi? Sunteti in carantina??? Poate dai totusi un semn de viata.
Si Layla pe unde o fi???
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
anda141 spune:
DanaEma, bine ai revenit!!
Am pus poze cu dintzisorul lui Albert!!! in albumul "dintzisorul"!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
anda141 spune:
Adriana, o femeie la 30 de ani (adica tu) arata super!!! Si langa o asa minune de baietel arata si mai si!! Ce bine va sta la amandoi si ce bine seamana cu tineeee!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
anda141 spune:
Ce e linistea asta pe aici????????????
Hellooooooo..........
Am vazut filmul "Plata in avans" , e impresionant.
Va doresc o noapte linistita!!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Diana_b spune:
In primul rind Adriana si Roxana.
Adriana, pofta mare lui Rares, care este f.f. scumpic. I-am aratat pozele si lui Bogdan si am constatat ca la guritza, falcutze, urechi, nas si par seamana cu Mircea. Difera ochii si barbita, care la Mircea e mai ascutzita. Adica aproape sint gemeni .
Eu am fost azi racita si a fost ingrozitor ca a trebuit sa port masca pe fata si n-am putut sa-l pup pe Mircea. Si cred ca si miine o sa fie la fel .
Pupici raciti.
Diana si Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13