Bebelusi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Fetelor, voi incalziti camera copilului? Mie azi mi s-a parut racoare si spre seara am dat drumul la centralaNici eu nu o infofolesc, in casa o tin cu capul gol si un costumas peste body cu maneca scurta iar de aseara cu maneca lunga.O noapte linistita sa avem!

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata si de la noi
am reusit in sfarsit sa punem cateva poze pe net:
http://www.sendpix.com/albums/04092921/n2ixv1f50z/
hai ca am fugit ca se trezeste buburuza, si tare rau a dormit...
va pupam

marcela si alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Da chiar ca e slaba miscarea p-aici... se vede ca mamicutele sunt ocupate cu bebeii lor...
La noi parca e mai lejer... ori m-am obisnuit eu si o mai si las sa se agite, nu mai alerg ca disperata la primul sunet scos de ea...
Acum ne chinuim tare pentru ca foloseste sticla pe post de suzeta, si de fiecare cand se trezeste nu mai se culca la loc daca nu-i dau laptic... prost obicei ca nu se mai stie care e masa masa si care e snack... dar habar nu am cum sa o dezvat daca suzeta nu o vrea... De adormit la fel, plange mai intii si de obicei adoarme pentru ca eu nu rezist psihic sa nu o iau in brate si sa o legan de cateva ori... Azi am folosit si marsupiu pentru prima oara, si se pare ca i-a placut desi statea cam chircita in el, si capul sprijinit de pieptul meu... in fine, cat ne-am plimbat prin magazin a dormit...

Fetelor, v-am vazut bebeii si sunt niste frumosi... Monica, a ta fetita e o dolofanica scumpica si are niste ochisori superbi... verzi parca..
Ochi verzi, ti-am vazut si tie minunea.. are niste ochi mari si frumosi... In legatura cu incalzitul camerei, si eu am dat drumul la caldura ca mi s-a parut ca dimineata se face racoare... totusi nu vreau sa exagerez... ca la iarna ce o sa mai fac? Oricum, cred ca cel mai important e sa mentii o temperatura constanta, sa nu varieze prea mult (adica azi 20grade si maine 24)

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna dimineata mamici,
Eu trebuie sa nasc peste 3 saptamani, insa ieri i-am cumparat patut lui bebe si ard de nerabdare sa-l aranjez. Va intreb si eu, sa nu radeti de mine, dar chiar nu am nici un ajutor langa mine in afara de voi, trebuie sa mai pun ceva pe salteaua patutului in afara de cearceaf? O paturica sau un alt cearceaf ? chiar nu am nici o idee....

dulci pentru vostri dragalasi.

Monica sapt 37

Mergi la inceput

Monica, eu am pus decat un scutec peste saltea.Nastere usoara si sanatos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
gata, ne-a intzepat. mucisorii au cam trecut si oricum nu are nici un simptom de raceala, asa ca....suntem copii mari, vaccinati! acum doarme (de suparare cred...).
Irina, cind e copilul racit nu se face vaccinul (interfereaza anticorpii), de fapt nu se face nici o vaccinare cind are vreo boala cronica.
Monicule, nu-i asa ca era enervant cu "noi facem, noi dregem"??? si noi acum facem la fel.... ce ti-e si cu sabloanele astea!

Mergi la inceput

Multumesc Anca! Se pare ca am dat prea tarziu drumul la centrala, are nasul infundat azi noapte fornaia ca o locomotiva, totusi a avut si perioade cand nu o auzeam dar dimineata la 7 a mancat decat 100ml pt. ca se inneca, dupa ce ca manca putin asta ne mai lipsea. Sa vad acum la 11 cand se trezeste cum se prezinta , o sa-i pun ser fiziologic in nas sau Tonimer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna dimineata mamicute,
Iata ca a venit si la noi ziua cu vaccinul! Am facut vaccin, am plans de i s-a rupt inima lui mami, ne-a durut tare, dar a trecut repede.
Ne-am plans apoi cu vorbulite de jale la tata, si apoi ne-am culact. Acum doarme.

Roxi, bravo si la voi. Sper sa ne comportam bine.
Dr. mi-a spus sa nu ii schimb compresa decta deseara si paracetamolul in fundic sa ii pun unul la pranz si unul seara. O fi destul, daca ii pun doar la pranz ????

Nicole, si a mea a inceput de ieri sa vorbeasca de una singurica, sa strige, e o dulce! Vorba ta cred ca i place si ei cand se aude.
Ti-am vazut puiuta si tie si celorlalte mamici sunt niste scumpici!
Marcela si a ta e o dulceata! n-as vrea sa supar pe careva ca toti sunt niste dulci.

Monica, nastere usoara, eu nu am altceva decat un cearceaf pe patut.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!
Se pare ca io's cea mai defecta de pe acilea cu caldura si alte alea!

Noi bagam de mai mult de 2 saptamani caloriferul electric, poate chiar de o luna, parca in august a fost o perioada mai friguroasa si atunci am inceput...
Nu prea imi vine sa dau drumul la centrala ca in afara de dormitor mie mi se pare okay in restul casei.

Chiar si asa, cu temperaturi mai mari de 23 de grade, are nasul infundat tot timpul buburuza si i se mai inrosesc cateodata si ochii de parca a tras-o curentul. Probabil din cauza ca o mai plimb si prin sufragerie si aici e mai frig?!
De mainile inghetate si urechile si nasul reci nu mai zic. Parca as fi facut-o in Africa neica, la 50 de grade afara!
Habar n-am ...da' tare n-as vrea sa stric frumusete de copil.
La noi e tare uscat aerul in casa, am pus un vas cu apa in dormitor dar degeaba.

In weekend musai aerisim centrala si o bagam in fonctiune ca nu mai merge!
Ma intreb ce o sa facem la iarna!...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Am uitat sa va spun ceva, cred ca am racit la ovare. Ce ma fac? ca nu am chef sa mai merg la medic.
La controlul de 6 saptmani mi-a spus sa iau Poliginax ovule, cica pt curatare, asa le-a spus la taoate pacientele care nascusera, nu ca am avea ceva. Nu am luat ca pe indicatii scria ca nu trebuie administrat in timpul alaptarii. Desi m-a intrebat daca alaptez.
Voi ati primit care asa ceva???
Roxi, tu sti ceva de ovulele astea? Si pt dureile mele de jos ce sa fac????

Marina, ce ii faci copilului?, da-ne si noua secretul.

Mitzule si a mea si-a schimbat pnasetul de foame, striga si ea cu mare protest! Aseara asa a strigat zici ca aprimit injectie, de cand m-am ridicat din pat si pana am ajuns la ea, care e la jumate de metru, a tipat ca in gura de sarpe.

Marcela si Bianca

Mergi la inceput