Bebelusi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by cybip

Buna dimineata mamici,
Eu trebuie sa nasc peste 3 saptamani, insa ieri i-am cumparat patut lui bebe si ard de nerabdare sa-l aranjez. Va intreb si eu, sa nu radeti de mine, dar chiar nu am nici un ajutor langa mine in afara de voi, trebuie sa mai pun ceva pe salteaua patutului in afara de cearceaf? O paturica sau un alt cearceaf ? chiar nu am nici o idee....

dulci pentru vostri dragalasi.

Monica sapt 37

cipciripcibip:-)
depinde si de bebelus. eu am saltea, cearceaf si peste astea un scutec impermeabil si un prosop pus pe orizontala pt ca Mielu regurgiteaza si varsa la greu si mi-e mai simplu sa spal zilnic prosoape decat cearceaful :-) Nastere usoara!

Gagicelor cred ca trec la diversificare pt ca Mielu a ramas la cinci mese pe zi si nu cre ca mananca cit trebe deoarece se culca seara la 11 si se mai scoala a doua zi la 8. Ma gandii io cu capu meu (in absenta neuronilor) sa-i bag seara in laptik grisuletz. O fi bine, o fi rau? Voi ce stits despre?

Aaaaa po s-o pun in marsupiu?

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

fetele HELP !!!!!

ieri moata mea a vrut sa pape din ora in ora, nu v-am zis gandindu-ma ca-i trece, astazi face la fel, de cand s-a trezit plange, isi baga pumnul in gurita si nu-i trece supararea decat cu tatica, suge putin si incepe sa planga iarasi!
ati mai patit asa ceva? ce sa-i fac?
laptic este!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

ploicica copiii uneori cresc in salturi si simt nevoia sa manince muult. e de bine, mei :-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

pei astea sint salturi pe creierasu' meu ca nu stiu ce sa-i mai fac !!!
bine ar fi sa creasca precum fat frumos ....nu zic nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Nicole, si a mea a mancat ieri din doua in doua ore, in timp cein zilele trecute manca o data la cateva ore si atunci cu forta, m-am muls si abia a baut din sticlutza 40 ml.
Cred ca ne facem noi prea multe probleme. La noi nimic nu e bine, nici daca mamanca, nici daca nu.
Eu zic ca ii va trece in cateva zile si va reveni ea la programul normal.

Din cate in cate ore ati pus comprese bebicilor cand i-ati vaccinat si cu ce le-ati legat???

Papa, cu grisuletzul eu cred ca-i prea devreme, dar intreaba si tu mamicile mai cu experienta, de martie, ca poate ele stiu mai multe.
Da' de unde tragi tu asa concluzii??? N-ai vazut ca si a lui Marina doarmme atata?? Inseamna ca nu ii e foame de aia nu se trezeste! E satios laptele tau si poate mananca mai mult la masa de seara. Oricm mai sunt aici in cartier copi care dorm taoata noaptea, e drept ca beau formula nu de la mama. Tu ce ii dai sa bea seara???
Si dupa atatea greutati cate ai indurat in timpul sarcinii, pate s-a gandit si ea ca meriti mai multa odihna!

M&B

Mergi la inceput

Bea numai laptik de la mine ...si rar cite-o formula cind raminem in pana. Aici e niste gris de-i pui doua lingurite in biberonul cu lapte si-l face mai gros...la asta ma gandeam nu la d-ala clasic. Mei eu ma gandii cu capu meu (repet sa nu credeti ca-i vreo parere autorizata) ca la doua luni halea mai mult ca acuma ...da poate acu se-nvatara si tzitzele mele si produc smintina, nu lapte d-aia e cupila bine merci
daca nust coerenta luati-ma cu usurelu...:-)

Mergi la inceput

i-am dat sa manance si doarme acum, sa vedem cat tine somnul asta de pacalealea ...15-20 min ?
Marcelle, eu i-am schimbat compresa din jumatate in jumatate de ora, daca doarme il schimbi cand se trezeste, pentru ca asistenta mi-a spus sa-i pun apa rece de la frigider, am facut eu niste "pansamente" (vata inmuiata in apa si fasa sterila) si le-am tinut la frigider, cred ca i-au facut bine ca nu a avut nimic la piciorus!
mai stiam de la Roxi si de felii de lamaie reci, le aveam pregatite dar nu le-am folosit, moata mea plangea si era maraita din cauza temperaturii, va tin pumnii sa nu faceti!

Mergi la inceput

Papadiku, cred ca poti sa-i dai, mai ales ca peste vreo 12 zile impliniti 4 luni (ce mari sinteti !!!), adica aveti liber la diversificare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

buna
si noi ne-am intors la programul de trezit de 2 ori pe noapte , la 2 si la 6 si ce chef de ris si joaca aveam, dar e asa de scump, de ne trece supararea!!
Asa ca de la 6 mami si tati si-au baut cafea cu piticul linga ei, iar el la 7 a adormit la loc si acum iar doarme dupa ce a mi-a tras o repriza de plins de toata frumusetea, cu inrosit ca racul si suspine!!
A mincat mai mult adormit si dupa ce mi-a tras niste zimbete , a oftata - ai vostri ofteaza - si secunda urmatoare era adormit bustean !!!
Am o mare bucurie ca imi adoarme seara singur in patut, dupa ce-l schimbam, infasam ( inca - pina cind nu stiu, dar singur isi pune minutele pe linga corp si parca ne roaga ) il mingii de doua -trei oro pe caput , il sarut si dispar. Il aud poate si inca o jum de ora cum morfaie la suzeta, o mai scapa si daca nu e satisfacut miriie dupa ea, daca i-a ajuns chiar o scuipa. L ainceput am incercat sa i-o pun in gurita si si-a strinms buzele ca un om mare caruia ii dai ceva ce stie ca nu-i place.Ma surprinde cu gesturile lui de 'om mare'. Si mai are o faza ...vorbesti cu el si isi inchide ochisorii si-si ntoarce caputul...de parca zice ' hai ca ma plictisesti ' . Noi ne prapadim, dar ii respectam 'teritoriul'. Si ziua de multe ori se joaca singurel si daca ma 'bag' se uita putin suparat , dar dupa aceea imi zimbeste .. 'babauta lui mama fara dinti'

Hai ca m-am intins , dar profit ca doarme si am si eu internet din nou !!!HI,HI,HI

ps stie cineva ceva de iubitoiu? imi tot imi vine in minte!!
Nicole...nu te ingrijora, cuma spus si papa, bebei au perioade de crestere brusca si cer de mincare mult mai des si la intervale scurte , al meu cred ca este in aceasat perioada ca si el la 2h cere de papa si-si incepe cu pumnii lui - inca nu stie sa-si foloseasca doar degetelele.Asa ca totul e ca la carte!!!!
Stiti ce m-am gindit eu...sa-i pun cartile despre copii sub patut ca poate reuseste sa citeasca si el cum trebuie sa se comporte la 3 luni un baietel - am innebunit nu, dar mi0-am amintit de pe vremea scolii cind unele din colegele mele dormeau cu cartea sub perna
in speranta ca invata !!
.

Mani
si smecherul Alex - 4JULY 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Marcelle, number one pune sosete in picioare, number doi la medic cu inte - lasa astea cu "nu vreau sa ma duc". e ok daca ti-a dat poligynax - pe multe scrie ca nu se administreaza in timpul alaptarii "fara recomandarea medicului". a, si daca nu i se umfla locul de la vaccin nu e musai sa ii pui compresa. dar fa asa cum a zis Nicole, uda comprese mici si leaga cu fasa.
Papa....nu mai bine intrebi tu pediatra de ideea cu grisul? e adevarat ca poti incepe conform virstei....dar eu zic ca totusi face bine o intrebare.
mai iubitelor, al meu pitik e tare cuminte, sa nu-l deochi! a dormit pina la 1, parca stia ca de atunci are liber la papica, a mincat bine si acu' sta in scaunel, se ride la panterutza si s-a apucat de umplut pampersi! (are de munca, tre' sa ajunga la norma de 4....). acu' mergem la schimbat...

Mergi la inceput