Bebelusi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare si de la noi!

Imi pare rau ca ati racit unii dintre voi, sper sa va insanatositi cat mai repede! Noi am reusit sa evitam pana acum raceala, nu stim cum, ca eu de exemplu sunt tare sensibila!

Chiar ma intrebam daca vaccinul antigripal nu e contraindicat cand alaptezi. Tre sa caut un prospect sa vaz.

Acum vreo doua zile, mi-a ras si mie bebeul prima data in hohote. Nu-mi venea sa cred. Faceam Cucu/Bau, adica ii dadeam bluzica peste cap.

Cu diversificarea asta tot nu m-am hotarat nici eu, e o varza in capul meu..., asa ca am pus o intrebare la Parintii intreaba, un fel de sondaj, sa vad cam cand a inceput lumea. Uitati-va si voi sa vedeti raspunsurile, poate va mai lamuriti.

Problema noastra cea mai mare acum e ca se scoala noaptea tot la doua ore, ca atunci cand era mic de tot. Nu mai stiu ce sa-i fac.

Mai nou plange altfel, e mai mult un strigat de protest decat plans, adica urla o data un AAAA puternic si tace, si tot asa.

Va las ca urlam de foame. Pupici.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Salutare si de la noi si sanatate bolnaviorilor! Noi suntem bine, dormim de la 23,30 la 7 dimineata cand o trezesc eu sa manance apoi somn pana la 10-11cand mancam iar si incepe ziua de lucru nu mai doarme pana seara.In schimb cu mancarea tot asa greu merge acum ii dau la 4 ore, are 5 mese pe zi dar mai mult de 650 ml. nu reusim sub nici un motiv sa mancam. Maine implineste 3 luni si are 5200 cam putin dar mai mult nu putem.Am amanat sa mergem la doctor pt. ca e vioaie si zambareata nu pare sa aiba ceva, poate totusi vom merge saptamana viitoare.In afara de o ligurita doua de suc de portocale cand sughite nu ii dau altceva, doctora a zis ca pana la 4 luni- nimic.

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Marina, chiar...somnifere i-ai dat lui Mihai? vreau si io asa!!!!!
aici ploua urit de tot.... pitiku face semi nani dupa ce a dormit binisor vreo 3 ore. adevarul e ca pe vremea asta....si eu as dormi non stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Roxana, piticutu' tau are temperatura? ca si al meu fornaie si-l banuiesc de-o raceala. sper sa nu fie mai rau. temperatura nu are (azi la pranz avea 37,3 si i-am pus un eferalgan si i-a trecut). e cam marait. si nu-s colici...
mi-a dat de la farmacie sa iau eferalgan si io...am voie???

Vrabiuta, eu vorbesc regulat la tel si cu Diana si cu madame Bibi. sunt bine amandoua...chiar planuiam o intalnire cu BeBeii in Cismigiu, ca pe timpuri. insa e cam greu de ajuns cu purcel si catel acolo...asa ca am amanat-o pentru zile mai bune. Ele n-au internet...

Cristalina eu ii cant..si de fiecare data plange cand termin. sa inteleg ca mai vrea??? asa ca nu strica sa incerci si tu, functioneaza la sigur daca vrei s-o enervezi:))) heheheh

Maria si BB cu ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pe noi ne-a prins iarasi ploaia ...va dati seama ce crestem !?!
nu-mi place ca vine toamna, in schimb imi place ca o sa ploua in fiecare zi !
fetele, iubitica mea are chef de vorba din ce in ce mai mult, imi vine sa o mananc cand o aud cum gangureste si are o voce asa de frumoasa ...

Maria, eu i-am dat efferalgan cand i-am facut vaccinul, e bun pt febra! le salutam si noi pe Monica si Diana !

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Monica: E grasuna fok fetita ta, se vede ca mananca. Problema cu introdusul formulei pe langa alaptat e groasa rau s-ar zice, ca ne scade noua productia. zice-se ca cu cat dai mai mult copilului sa suga, cu atta creste productia. Dar daca Andy mananca 180ml dintr-o suflare si asta dupa ce a golit ambele tzitzi eu cum o sa mai fac fatza????
Mergem maine sa ne cantarim iar, pun pariu ca a sarit de 6 kg la 2 luni neimplinite, ca de-abia il mai ridic de jos. Ce pune el scad eu, uraaaaaa

Roxana: ce legatura este intre vaccin si raceala? Exista vreo legatura??
Eu cred ca Andy a racit tocmai in ziua in care i-am facut vaccinul, ca am ajuns la clinca transpirati, apoi a trebuit sa-l dezbrac la pielea goala pentru control in fatza unui ventilator. Englezii astia nu au domnle treaba cu curentul, parca nici nu-l simt, si nici nu racesc cand merg iarna in tricou.
Se pare ca raceala ii trece de la sine, dar tot mai are nasucul infundat si se enerveaza si tzipa ca nu poate sa rspire.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Monica: De unde ai domnle cearceaf cu teletubbies? Sa nu zici ca l-ai luat din Romania, ca ii parasc la BBC. Or fi platit drepturi de autor? Mie mi-a adus mama cearceaf cu nunta de pasari, cred ca e nunta dintre o cioara si o alta pasare, ca sa vezi ce la trece la astia prin cap. Le baga de mici prostii in cap.
Frumosi ochi are Botoshica, ptiu sa nu fie de deochi!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

hehehe Irinuca, mama soacra i-a facut cearceafuri si de plapumioara si de patutz...chiar si fete de perna!...hehehe..Ii place buburuzei la nebunie sa vorbeasca cu Tinky Winky sau cum il cheama pe ala cu posheta....hahaha

Noi mancam, in mod normal, intre 100ml si 160ml la masa.
(ma enerva inainte cand mamele foloseau pluralul sa vorbeasca despre copiii lor, dar vaz ca m-am molipsit extrem de repede!!!) Depinde de toanele de peste zi, oricum nu mananca la toate mesele 150-160ml!!
Eu mulg si bag la biberoane...cam 4 mese sunt de la mine (cu suptul de peste noapte) si 2 mese cu biberoane de formula...Daca mananca numai 5 mese atunci avem numai o masa de formula.
Insa am renuntzat demult la chestia cu suptul si pe urma completarea, ca dureaza mesele si cate 2 ore! Ca ajungem la masa cealalta!...

Cum or reusi oamenii sa nu raceasca daca stau in frig si curent, ca eu sunt tare friguroasa si vaz ca buburuza ma mosteneste...I se inrosesc ochii de la curent, ma baga in boala cand o vad!!
Are nasul si mainile reci daca scade temperatura sub 23 de grade! Si urechile, dar nu imi vine neica sa o tin cu caciula in casa!

Sa avem o seara linistita!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Salutare si de la noi
Am reusit sa ne mutam....dar casa toata e plina de cutii,pungi ..etc, o sa vad cind vom reusii sa ne despachetam cu totul . Doame multe mai aduna omu' la casa in decurs de 2-3 ani. Cind s-a mutat sotul meu din Romania ( era neinsurat ..de) a avut 7 genti de voiaj mari si late...iar acum nu mutam de 5 zile si tot nu terminam...plus despachetul.

Sper ca suteti bine voi si sufletele voastre...sincer mie numai zimbetul si risul ( care a aparut ieri )lui Alex imi da putere sa rezist la cint sunt de obosita. Dar se merita.
El s-a acomodat tare repede cu noul app. poate si unde am tinut ca la el totul sa fie aranjat de dinainte , l-am culcat inca in patutul lui de bebe. E....acum am crescut, suntem mari !!!
Cu somnul de noapte ne-a surprins aseara la 7.30 baita 8-in pat nu ascos un sunet - de m-am dus pe la 10 sa vad daca totul e ok - s-a trezit la 2.30 a papat toata sticluta ...si apoi a sarit ora 5 , s-a trezit la 7.30 ( de cum a iesit ta-su pe usa ...cred ca s-au vorbit, ce sa-si bea mami cafea in tihna) .
In rest nu l-am mai cintarit , dar deja pampersii de 5KG ne sunt mici, hainutele de 3luni ne sunt scurte la picioare - nu avem loc sa ne desfasuram, asa ca i-am cam ajuns din urma pe bb nascuti la termen.
De minca t maninca mai putin decit la 2luni, dar e voios si zimbaret.
sa aven o seara si o noapte cu 'surprize' placute din parte puilor nostrii si sa speram ca in curind se pun si ei sa citeasca cartile alea de bb-i si sa doarma toata noaptea!!!!

fiind vremea vaccinurilor bafta multa sa trecem usor peste ele si noi si ei !!!
Va sarut pe toate - pe rind si ma ginesc cu drag la noiembrie cind s-ar putea sa venim acasa pentru o saptamina!!!!

Mani
si smecherul Alex - 4JULY 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

hai va am citit si eu ultima pagina ( rusine mie ca numai atita ) dar ma alatur Irinucai....jumatatea mea e englez si mama ce probleme avem cu curentul si frigul din casa.....Si al meu ma mosteneste pe mine ca daca-i frig sa vezi ce miirie , pina nu-i pun ceva mai gros nu se potoleste. Si tocmai ce mi-au fost socrii in vizita si aici s-a racit vremea considerabil - si iarsi probleme cum scoti copilul la plimbare numai intr-un costumas..etc !!!DAR eu fiind mama lui m-am impus si uite asa nu mi-a racit copilul pina acum !!!

Mani
si smecherul Alex - 4JULY 2004

Mergi la inceput