Bebelusi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
butterfly spune:
Noi suntem bine si voiam sa va scriem o compunere dar am intirziat cu cititul paginilor anterioare asa ca lasam pe mai tirziu.
Uite despre somnul bebeilor:
http://www.babycenter.com/refcap/baby/babysleep/7651.html
roxanaz spune:
buna dimineatza....noi ne-am gutunarit! are pitiku nasul infundat...si fornaie ca un motor stricat. azi-noapte nu prea i-a fost bine, dar nu are febra sau alte simptome. noi, ca niste parinti denaturati cred ca i-am dat-o....uf.
sa vedem cum evolueaza pina miine altfel...nu mai facem vaccin.
sper ca sunteti mai bine ca noi, va pupam si vorbim later!
vrabiuta spune:
roxana - multa sanatate puiului tau!
anca - multumesc mult pentru raspuns. ai mare dreptate cu graba, ieri de oboseala as fi fost in stare sa cumpar orice. a fost tati sa vada un patut graco care are si muzica si ceva vibratii, o sa mergem sambata sa il vedem impreuna. pana atunci facem ce-am facut si ieri, ne uitam pe pereti, maraim, adormim 5 min si o luam de la capat. noroc ca dormim noaptea cu pauze mici de papat, ca altfel nu stiu ce ne faceam.
mai stie cineva ceva de diana (diana21) si monica (doamna bibi)?
marcela si alexandra lia
corianai spune:
Neata,
Rox multa sanatate si voua si lui ghindu!! Stii cumva daca testele de sarcina sunt sigure in timpul alaptarii? Eu ma stiu cu musca pe caciula si nu mai am rabdare.... as vrea sa merg sa imi iau unul.
Despre diversificare mie mi s-a spus ca nu se mai recomanda inainte de 4 luni. Si eu i-am dat Marei suc de morcov si mar de la 2 luni. Aici au zis ca in urma cu 10 ani recomandau si ei dar acum nu se da nimic pana la 4 luni. Apoi se incepe cu piureuri de legume.
Am fost luni la cursul de masaj pt bebei. Ne-a placut asa de mult la amandoua!! Ramai cu o senzatie super pe palme de pielea fina a lui bebe!! Nu mai imi venea sa ma spal pe maini
De la Monica (doamna Bibi) ultimele vesti le am de acum vreo 2 saptamani. Zicea ca sunt foarte bine si ea si puiul mic si rasfatel. Nu mai avea internet, daca nu a scris probabil ca asta este motivul.
Vreau sa ma apuc de gimnastica, nu mai merge!!! Inainte de sarcina aveam masura 36 si acum am 42 Basca celulita de pe picioare... Sper sa imi revin totusi.
Pupicei
rain spune:
neata si de la noi!
Roxi, sanatate multa multa pentru Ghindu si pentru voi, stii ca si la noi a fost aceeasi situatie, eu si tati raciti, iar Andreei doar i-a curs nasucul !
fetele pe mine m-a luat spre dimineata o durere de masea cumplita, de ani de zile nu am mai avut probleme cu dintii si uitasem cum este, acum mi-a trecut, am luat o fiola de algocalmin!
iar acum am fost afara si ne-a prins ploaia, iubitica a fost baricadata, nu a atins-o un strop, in schimb pe mine m-a plouat un pic ....ei cred ca i-a placut, doarme si acum in carucior !
Cori, te puneam si pe tine absenta daca nu apareai , ce face Eva? nu ati mai facut si voi poze?
nici eu nu stiu cum e mai bine cu diversificarea, ieri mi-a luat tati cartea Caprarilor si vreau sa vad ce zic si ei! aseara am incercat sa-i dau putin ceai iubitei, nici nu s-a atins de el, tinea gurita inchisa si se stramba, ma intreb cum va face cand ii voi da suc
pupic
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
roxanaz spune:
Cori, in mod normal nivelul de beta hcg (cel care indica prezenta sau absenta sarcinii) nu e influentat in alaptare (adica e la limite normale). dar tu uita-te pe prospectul testului sau, si mai bine, da un tel la medic. auzi, nu iti mai face atitea griji....chiar asa nu cred ca e!
eu cred ca am sa incep diversificarea de la 3 luni.
hihihi Nicole pai cu ceai te-ai trezit si tu sa incepi? pai cum sa ii placa piticei? de la laptele tau dulce si bun la ceai...bleacks! las' ca suculetul e mult mai bun.
GHhndu e vesel acum si vad ca nu prea mai are nimik...oricum o sa ii dau un telefon doctoritei sa vad ce zice si ea.
cristalina spune:
Buna dimineata!
Neica...io crez ca's defecta si am stricat cupilu'...cand mananca numa de 4 ori pe zi si nimic noaptea...cand mananca din 3 in trei ore noaptea...:))
Am citit articolele alea de care zicea Florina...pai daca zice ca ma'sa stie cel mai bine, iar ma'sa e putin cam defecte, ce ne facem?!...hihihi
Nicole, broscutele sunt la fel de vorbarete ca buburuza...
La fel si lunicile (avem niste luni galbene care canta) si inimioara si maimuta...Toate canta...:))
Noroc ca nu mi-a dat prin cap sa-i cant si io, ca stresam copilul definitiv!...hehehe
Auzi la ea ce de treaba face!! Brafa!
Azi nu servim plimbare ca ploua si noi nu avem carutz d'ala cu aparatoare de ploaie...asta e!
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
anapharm spune:
Salutare Salutare!
Cam slaba activitatea tastaturica! Ce faceti mamicute? Unde v-ati pitit? Inteleg sa dispar eu cu toata lenea mea de-o tona, dar voi?
Multumim Marcela! Hehe nu-i de-ajuns ca ma mulg, mai trec si la stors...mai ramane sa sug(oops asta nu se pune) Apai sa trecem la popocale si numai sa ma bucur urmeaza, ca asa poate adun coaja rasa, doar ca prajiturile sa se faca si ele singurele
Felicitari si tie! Si pup-o pe scumpetea mica!
Nicole, eu mai dau cu subsemnatul cand am vreme. Lili o parasc ca-i bine si ea, iar Laura pleaca azi in Romania unde sta 2 saptamani(daca am retinut corect)
Roxi surioara, mi-era dor sa te mai "aud"! E nu-ti fa griji ca mami e cuminte! Ce face printul mic? Creste creste? Frumos sa ramana si in rest mai negociem.
Lume lume, de ieri a inceput Ralucuta mea sa se intoarca pe o parte, in curand se va rasturna si pe burtica Capul si-l sustine, nu chiar cu asa tarie, dar e cert ca nu mai tre sa-l sustin eu cu mana.
Gata, s-a hotarat tati sa duca filmele la developat, abia astept sa vad pozicile cand aveam burtica si restul cu gagalicea.
Ok, eu va pup si fug! E 3 dimineata si nu dorm, fac munca patriotica(detalii next time)
O zi buna sufletelelor! Pup dulce dulce pe toate si bebelusii!
Ana & Raluca Maria Burtch
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie!
http://community.webshots.com/user/anapharm
anapharm spune:
Marinaaaa, ce facusi mama? dadusi somnifer copilului?
Bucura-te, eu fac de servici la 2-3 ore noaptea. Primele 4 ore le doarme linistita, dupa care se trezeste fie la 2 ore fix, fie la 3 ore. Te invidiez! si mi-e ciuda....glumeam
nu dati nu dati am plecaaaaaaaaat...........
Ana & Raluca Maria Burtch
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie!
http://community.webshots.com/user/anapharm