Bebelusi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am cautat si am gasit pe site-ul graco leagan si patut cu vibratii. are vreo mamica? sunt bune? ca acuma ii dau telefon lui tati sa se duca sa ia ceva ca nu se mai poate...

marcela si alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Marcela, e micuta acum si are si zile din astea mai "plangacioase", asa era si moata mea, o sa creasca si o sa-i treaca! eu nu am scaunel din ala, am vazut la baby expo, dar nu le-am probat!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe Papa adica tu intri doar sa semnalezi asa ceva..?? pai unde e povestile de odinioara? ha?
pai mai sunt eu si Nicole care tinem steagul sus....uite ca si Marcelle ne mai tine isonul lately, dar daca nu zice nimeni nimicutzaa....stam si noi ca babele .
Irina, nici eu nu ii dau nimic piticului in afara de laptik - joi la vaccin ii voi da ptr prima data apa - in care se dizolva vaccinul anti polio.
a propos de gripa: AVETI GRIJA ca anul asta a inceput deja! vaccinul nu iese decit in vreo 2 saptamini asa ca pina atunci protejati-va cit se poate de contact cu persoane bolnave sau evitati marile aglomeratii, da? si anul asta ar fi super bine daca v-ati vaccina si voi si familiile - va scapa de citeva griji in plus.
asta al meu ride tot asa, fara glas...dar cu gura pina la urechi, si nu la mami sau la tati ci la pretena lui panterutza, cind ii povesteste el ce a facut de cind nu a mai vazut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Eli, felicitari ptr poveste, te-am citit pe prima pagina. Da' ce rabdare ai avut sa povestesti atata! Nici nu sti ce mult inseamna aceste povestioare pentru cele care asteapta sa nasca! Iti spun din proprie experientza, eu le citeam mereu si plangeam de emotzie! Akum s-au schimbat un pic lucrurile nu mai plang!

Fetelor, si eu ma rog sa ramana copilu cu ochii astia gri, dar am auzit ca raman asa cat timp este alaptat la san.

In caz ca mai aveti probleme cu iritatie de la scutecele, cautati la farmacie SUDOCREM, este absolut excelenta. Noi am avut probleme doar 1 zi, in ziua cu botezul, ca in centrul londrei nu am avut cum sa-l schimb si a facut o iritatie mica. I-a trecut ca prin farmec cu Sudocrem.

Fetelor, bebelul meu nu este interesat de jucarii deloc. Nici nu se uita la ele. Trebuie sa aiba un motorash ceva sa prezinte interes. I-am luat duminica o Tinkerbell care este agatzata de tavan si zboara in cerc si da si din aripi. Uite, asa ii place, desi nu este viu colorata. Restul de ratze, magari, urshi, girafe, nici nu se uita la ele.

Am pus si eu in sfarsit poze mai recente (ultim,ul album). Ce ai vazut tu, Eli, sunt poze deja antice. Dar poze cu botezul tot n-am pus, ca plange bebelul.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca
http://photos.wanadoo.co.uk/album/851802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Io'st ca faru de la alexandria...(nu minune:D) semnalizez si gata:-))
Si Mielu gangureste rar si nu chiuie (cum citii tacsu la carte:D) dar alaltaieri mi-a tras doua hohote de ras de m-a rupt. Am skimbat-o si facuse muuult cacalici de iesise pin tuate partile. Si zic, strambandu-ma:"Pfuuuuuuuuuuuuuuu Catrinäääääääääää ce facusi tu aiceeeeaaaaaaaaaa?" La acre asta se apuca sa rada in hohote. Da' cam atata i-o fo rasul, in rest zambeste fara zgomot cu toate gingiile:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Papadie, hai ca esti simpatica. Si eu care credeam ca ai disparut! Ne pandesti din umbra, him ???

Cristalina: merci ptr info. Cred ca il mai tzin putin pe bara pana ii dau si altele de mancare.

Mai, al meu bea in continuare si tzitzi si formula. De fapt noaptea bea numai de la tzatza. Nu se trezeste decat rar pe la 5 a.m., si cauta sanul, ca doarme cu mine in pat, nas in nas. daca dorm dusa si nu il simt, imi suge tricoul si ma trage de el . De-abia dupa 10-11 primeste primul biberon, si ia cam 160 ml. In timpul zilei nu vrea san decat sub forma de suzeta ca sa adoarma (iarasi in pat).

Bebeii vostri se joaca cu zornaitoarea? Ca pe al meu nu il intereseaza, desi ar cam trebui!

Am facut si noi vaccin joi, polio i-a fost administrat oral, dar la 3 luni o sa fie introdus tot in injectie. Au inventat astia un vaccin 5-in-1 foarte controversat, nu stiu de ce, dar de luna viitoare o sa beneficiem de el.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Irinuca, asa face si domnisoara Botosel!
Tzatza de foame (de fapt de sete ca mananca numai cateva minute) numai noaptea, ziua numai pe post de suzeta si io ma mulg ca vaca trista sa am sa bag la biberon...:)
Si formula la masa separata. Oricum prima masa normala tot la 10-11 este...:)

Eu nu am luat-o niciodata in pat la noi dar o aud si cand respira mai tare, asa ca pe la 5 cand incepe sa tzoncane la degete bagam o tzitza in fonctiune...:))

De unde zisesi ca ti-a venit ideea cu zornaitoarea ca trebe sa se joace cu ea?! Ca a mea de cand si-a descoperit degetele nu da semne ca ar avea chef sa apuce altceva...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Marcelle, a mea rade cu toata gura dar foarte rar in hohote... cred ca de 2-3 ori am auzit-o pana acum. In cartea care o am eu scrie ca cu cat razi (zambesti) mai mult la bebe, cu atat e mai probabil ca el sa iti intoarca zambetul...asa ca eu incepusem sa rad la ea foarte des, si asa s-a invatat si ea sa rada. Acum rade si daca eu nu rad... de exemplu noaptea cand se trezeste si trebuie sa o schimb ca a vomitat, mie imi vine sa plang iar ea rade...

quote:
irrinuca
, nici a mea nu e interesata de jucarii... cu exceptia unui ursulet alb cu care mai vorbeste din cand in cand si a caruselului de deasupra patului, care e pe primul loc in topul preferintelor...

quote:
vrabiuto
, nu te grabi sa cumperi prea multe... s-ar putea sa nu-ti fie chiar asa de folos... cel putin din experienta mea, ca si eu am fost ca tine, si am zis ca trebuie musai leagan la copil, ca eu nu mai pot sa-l car in brate, si uite ca leaganul care l-am luat nu l-a folosit odata (de o luna il am)... pentru ca nu imi place mie cum sta in el... adica e prea scaunel, ar fi trebuit sa fie mai pe spate ca sa poate si dormi in el... dar ala pe care l-ai vazut tu o fi mai bun. In scaunul vibrator se linisteste dar nu adoarme... si oricum, cred ca nu e sanatos sa o lasi sa doarma in el..

Noi fuseram azi la vaccin, ne-a intepat in fiecare piciorus odata, si a ramas ca al treilea sa il faca peste o luna, ca sa nu chinuim kupilu prea mult acum... oricum, dupa a 2-a intepatura a inceput sa tipe ca din gura de sarpe... dar s-a potolit repede. Am ajuns acasa si am pus repede niste comprese reci si am luat medicament preventiv pentru febra. Speram sa avem o seara linistita... ca io am pplanuri sa merg sa ma tund ca am o pleata de nu se mai poate..

Daca vreti sa ne vedeti.. http://www.sfu.ca/~dtung/kaystation/photos/qal/04qalanca/04qalanca.htm - aici sunt poze de la baby shower.

Pupici mamicilor si bebeilor,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

hehe.... oboseala bat-o vina, am pus quote in loc sa schimb culoarea la numele irrinucai si a vrabiutei... scuze

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

uite ca apar si eu ...pasarea de noapte !
daca ieri calcam si intindeam rufe, acum la ora asta gatesc, piure si cotlete de porc, o nebunie de mancare, trezesc tot cartierul (cei care mai dorm cu geamurile deschise , pe frigul asta )!

Marcelle, eu oricum nu ma bag in pat inainte de ora 1-2, daca nu am nimic de facut imi iau castronul cu cereale si pierd vremea la televizor, asa ca daca tot stau pana atunci fac si ce nu pot face in timpul zilei, tati ma ajuta si el cu vasele, dar sint o mofturoasa de nu se poate ...nu-mi place cum spala paharele si nu-mi place cum intinde rufele, nici n-am pretentii, m-ar ajuta daca ar gatii, insa nu are treaba cu asa ceva !
pe mine nu ma oboseste iubitica mea, tin minte ca atunci in prima luna eram varza de oboseala, dar acum dorm asa de profund ca ma satur de somn si ziua sint fresh!

Papadiku', daca nu apareai astazi te punem absenta si nu o motivai cu nimic, n-ai mai zis nimic de tzatzica, mai doare, a trecut?

Monicule, am vazut pozele de la botez, Botoselu' e o frumoasa! ce-i mai fac broscutele? noi avem ursi la carusel, ursi la aparatorile de la patut ...oare broscutele sint mai comunicative ?

fug la bucatarie! stiu ca mai e prin frigider si o berica ...imi fac de cap !
pupacim si o noapte linistita sa aveti oriunde v-ati afla (asta e luata dintr-un film)!

P.S. Americancele noastre unde au disparut ...Liliana, Laura, Ana ????

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput