Bebelusi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
papadie spune:
as intreba-o da avem programare la sf lui noiembrie ca se muta cu cabinetul si n-am de un s-o iau.
papadie spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
eee....inteleg. nu stiu ce sa zic....dar iti trimit ceva pe mail.
sarumina maxim am primit
cristalina spune:
Papadie, "supcese maxime" cu diversificarea. Am vazut ca pe la germanica nu se recomanda suculetz din prima ca sa nu faca cupilu gastrita...le dau de la 4 luni piureuri de legume.
Zice ca e bine sa ingrosi lapticul cu putine cereale seara ca sa aiba cat ii trebe peste noapte, dar zice ca e bine sa ii dai intai ziua un timp, ca sa vezi cum se comporta. Sa nu o agite sau mai stiu eu si sa-si zapaceasca programul...(zise atotstiutoarea de mine!...zic si eu ce am auzit si citit!)...
Marcela, eu am udat niste bucati de vata cam cat podul palmei cu apa de la chiuveta si le-am legat cu fasa. Le-am tinut o ora-doua dupa vaccin, iar paracetamol nu i-am dat decat unul preventiv.
Gata, ma duc langa Botosel, poate fur si eu juma de ora de somn...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
Marina spune:
mey papadik daca nu se scoala mergi la biserica si spune o ruga de multumire. Inseamna ca nu ii trebuie. Pt copii alimentati artificial diversificarea inclusiv cu cereale de la 4 luni pt cei alaptati la san de la 6 luni. Nu au inca stomacul pregatit pt mancare.
Si azi noapte a dormit desi ieri toata ziua bagase somn si mi-era teama de o noapte alba. Nu-i dau mey nika da so fi hotarat si el sa fie baiet de treaba!
roxanaz spune:
hehe, si eu am prins juma de ora de somn.
pitikania face nani si, culmea, e cuminte si se ride in somn. chiar avea chef de joaca si mie imi picau ochii in gura...uite ca s-a indurat de mine.
mai eu cred ca pe copiii astia ai nostri i-a lovit cumintenia...si al meu a dormit la greu ieri si pe zi pe noapte....s-o lua, te pomenesti?
eli spune:
buna, zice mama cu cercane pana-n dinti si pleoapele tinute cu scobitori!
Dupa ce ca ieri a mancat tot la 2 ore, azi noapte s-a culcat la 23:30 si speram si eu sa doarma mult, mult, dar baiatul s-a trezit la 1:30 si pana la 5:30 a stat treaz si mai si manca cate un pic la jumatate de ora sau o ora. Am incercat sa-l pacalesc cu suzeta, cu plimbat, vorbit, dar de unde, cand vroia laptic, puteai sa te pui cu el... Si ma enerva ca manca un pic si dupa nu mai vroia nici sa-l . A adormit baiatul dupa 5:30 si a tras un somnic pana la 11. Cred ca i s-a stricat rau de tot ceasul (a ramas in urma) si de aia isi face somnul de noapte ziua. Acum doarme (am fost si afara ca azi nu a mai plouat, i-am facut baiata) sa vedem cat. MA duc si eu sa ma intind.
Pupicei si o seara buna. Iar la noapte, mult somnic la bebei!
PS. Marina, roaga-l tu pe Mihaita al tau sa vb cu Stefanelul (poate ii trimite un e-mail) si sa-i spuna ca tare e bine si pt el si pt mami sa noaptea toata. Multumesc!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii web3
azumi spune:
Suntem si noi p-aci !!!! Va cetim da nu prea apucam sa scriem.
Era pe undeva pe a treia pagina parca chestiunea cu scuipilitu pe la guritza.Intram in clubu vostru: da avem un plus! Noi facem si baloane din scuipici la guritza si asa se umple tot si rade si e o fericire pe capu lui! apoi se sterge cu maneca...Parca n-ar ploua afara destul ca nici nu mi se usca bine hainele!Pe umaru meu ...nu mai spun ca nu e haina sa nu fie mancata si gustata si balosita.Asa e de bun umaru meu si pumnisoru lui.....Belea! Mai nou si Pity isi da palme si ii mai scapa si cate un pumn in fata....Nu prea vor manutele alea sa-l asculte neam.In schimb se bate cu mine care sa tina de biberon si face un scandal daca nu-l las sa ma tine de degetele de la mana cu care tin bibele...
In rest , dormim la fel ca pana acu, adica mai mult nu dormim....crestem , ne facem frumosi si sper ca odata si odata sa isi faca un program mai ca omu de dormit ca io nu apuc decat 3-4 ore maxim pe noapte!
va pupesc si fug sa prinz o ora de somn din alea trei
ana 23 ani/berbec
http://community.webshots.com/user/natzumi
ochi verzi spune:
Am reusit sa mai pun poze! E mai azi din cauza racelii si mananca mai putin, sper sa fie bine la noapte !
ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192
rain spune:
bey, noi am dormit de ni s-au umflat ochii
de la 1 la 2 si de la 3 la 6, amandoua ...noroc ca mi-am amintit ca-i meci si m-am trezit!
hai ca va pupacim !
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1