Bebelusi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
cristalina spune:
Papadie, hai ca ma uitai pa trezie (hehehe) si avusei dreptate. Se pare ca la americani chiar recomanda sa inceapa diversificarea cu cereale.
(americani, nemti...tot p'acolo!)
Io de cand citesc mai mult d'astea cu diversificarea imi vine sa nu ii mai dau suc de fructe la cupil!!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
mitzura spune:
Si mie imi vine sa....nu stiu ce imi vine, de cand citesc despre diversificare. E varza la mine in cap (un neuron cu multa varza in jur ). Oricum am remarcat inca o data diferentele culturale, cum la americani face copilul gastrita daca ii dai sucuri, la romani, nu, la romani se ingrasa copilul daca ii dai cereale, la americani, nu, etc.
Mai, voi va plangeti ca va dorm copii noaptea??? Sa vedeti ce fain ii sa te scoli tot la doua ore....ce chiauneala e!!!
In alta ordine de idei, tre sa ma plang si eu la cineva (adica la voi)ca ma enerveaza soacra asta a mea , care cum vine, cum ia copilul in brate. Eu ma chinui sa il invat sa stea singur in carut sau patut si ea vine si sare sa il ia. Si i-am spus, da nu pricepe!! Si sta si cu noi in bloc, asa ca vine des. Ufffff!
Imi zicea cu mandrie ca ea si-a adormit copilul in brate pana la patru ani!!
mitzura cu bebe Tudor Codrin
roller025 spune:
Fetelor, va multumesc ca existati! Va citesc si ma linistesc.
Nicole, ieri Vic a avut zi de urlat, ca numa asa pot sa descriu plansetele lui, pe care le potoleam cu doua limbi pe tzatza de ma apucau nervii si apoi somn de cate o ora si tot asa. Ultima tura a fost pe la 6-7 seara si a urmat baita la 8 si am sperat ca va manca si se va calma. Da de unde! A mancat bine (ca toata ziua doar gustase), a adormit si cand sa il pun in patut s-a trezit! Si pas de mai adoarme. La 10 seara a luat o pauza de la plans si a inceput sa rada si sa vorbeasca cu mine, ca tati se uita la meci. Si am vazut si stirile de noapte si apoi am vrut neaparat sa vedem rezultatele din UEFA Chapmions League si am stat cu tati pana s-a terminat. e mine ma apucase durerea de cap. Intr-un final pe la 1 in noapte a adormit, ca sa se trezeasca de foame la 2,30 si la 6.
Si asta pentru ca acasa la mama a fost alintat si purtat numa in brate, asa ca tot ce ne muncisem noi cu adormitu' singurel in patut se duse pe apa Bistritei!
In seara asta in schimb am adormit dupa baita si sper io sa doarma mai mult si sa se trezeasca doar de doua ori, cum si-a facut obicei in ultima vreme.
Si suntem mari, ne tinem capul destul de bine si in ultima vreme nu stam decat in picioare, sustinut de subtiori si lipit de mami sau tati sau, dupa ce obosim, in fundulet. Si mie mi-e frica sa nu se strice ceva pe acolo pe la sira spinarii. Am incercat sa il pun in scoica de masina da nu ii place decat daca e de dormit. Voi ce ziceti?
Na, ca scrisei cat pentru o saptamana.
Va pup!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)
kity2004 spune:
Buna fetelor ,
Desi va citesc in fiecare zi nu prea am timp de scris mai ales decind am inceput serviciul . Sunt norocoasa ca fetita mea e cuminte si doarme noaptea , se scoala numai o data pe la 5 dimineata si apoi la 9 ca altefel crfed ca as chiauni .Desi ma duc la birou inca alaptez (pierd numai masa de 12-1 cind ii dau biberon ) si sper sa continui sa alaptez .
Saptamina asta am facut si vaccinul de 2 luni , varianta cu plata ( Infranrix ) care a consta in 2 intepaturi , fata nu a facut febra si s-a comporata normal , eram cam speriata despre ce citisem referitor la reactile de la vaccin .
Vreau sa va intreb daca vreuna din mamici i-a facut gauri in urechi fetitelor cu pistolul si le-a pus cercei medicinali? Eu as vrea sa i-i fac gauri dar nu ma prea hotarasc de care .
Daca gasiti vreun vaccin care se poate fac in perioada alaptarii poate imi spuneti si mie .
In rest multa sanatate mamicilor si bebeilor .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie
cristalina spune:
Asta cu soacrele si mamicile e boala grea...
De care din fericire noi nu suferim. Ca vin de departe si rar in vizita.
Au fost un picutz suparate cand am venit de la maternitate cu buburuza si am dat pe toata lumea afara din casa in urmatoarea ora, dar le-a trecut.
Mama cel putin e shocata ca nu am lasat-o sa pupe cupilu'...decat pe picior si ala imbracat...hahaha...I-am dat voie sa o ia in brate cat sa vaza cat a crescut si sa ii fac poze!
Vorba lu' tata "copilul mic se pupa numai in fund!"...
Dana, ai grija cu asta cu sprijinitul pe picioare si cu sira spinarii. Cred ca e prea devreme. O iau si io ca babele din fata blocului "ai maica grija ca ii rupi shira!"...:))
O seara linistita sa avem!
cristalina spune:
Pe mine cine m-a pedepsit si nu mai sunt "vaza"?!...:))
Am scris io prostii si inainte, ce le-a venit acu'?!...
roller025 spune:
Mersic, Monicule. Incerc sa il tin altfel da' de cand a prins spilu cu pozitia asta plange daca sta altfel. Cred ca trebe sa ii iau un scaunel de ala care se plimba, ca sa aiba cupilu ocupatie.
Cu stelutele, se pare ca s-au schimbat pragurile pentru promovari. E un subiect la "anunturi si sugestii" parca... Toti am fost depunctati...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)
bunny spune:
buna seara...sper ca bebeii sunt toti la patuturile lor si mamicile se pot odihni
al meu a avut o dupa-amiaza tare plingacioasa, pot sa spun poate cea mai plingacioasa de pina acum, tocmai i-am spus lui taica-su la telefon, ca atunci cind a venit el acas sa fie numai un zimbet ...pai e corect?!
am si eu o intrebare la fetele care au facut sau urmeaza sa faca botezul - trebuie vorbit la biserica din timp ( cu cit ) si cam cit sa da la preot ..etc, ca noi ne gindim sa venim si noi acasa ptr botez si din pacate o sa ajungem vinera si botezul va fi simbata sau duminica. O am eu pe mama acasa, dar acum ein drum spre mine, asa ca niste info mi-ar fi de mare, mare ajutor !
Va multumesc si va doresc o seara linistita si usoara
Mani
si smecherul Alex - 4JULY 2004
bunny spune:
si ..va mai intreb ceva : mai infasa cineva copilul noaptea? pina la cind s-o fac , ca daca e dupa l, lui ii place iar eu pot sa spun ca asa doarme linistit, Ziua nu-l infas si atit se agita , ca nu reuseste sa doarma 1h neintreput .
Teoretic se spune ca atunci cind el numai vrea o sa-mi dea de stire ...dar totusi !!!
Mani
si smecherul Alex - 4JULY 2004
rain spune:
Marina, noi am fost duminica trecuta la biserica sa vorbim cu preotul pentru botez si o sa-l facem pe 24 octombrie, depinde de preot si daca mai are in ziua aia si altceva, cred ca ar trebui sa vorbiti de acum.
ce face Junior, a inceput sa citeasca ce i-ai pus acolo sub patut?
abia astept sa veniti !!!
vad ca si la Dana, si la Mitzura au fost certuri mari ieri, ce or avea copii astia, s-au defectat ?
eu cel putin eram tare incantata ca isi facuse un program de papa si somn acceptabil si acum s-a bulversat totul, acum doarme ...dupa ce a supt si pielea de pe mine
ma duc sa calc ....
pupici si o noapte linistita sa avem! ati auzit mai bebeilor ??? lasati-le pe mamici sa doarma ca altfel vin si va pap nasucurile la toti !
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1