Mamici din Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Buna fetelor,

M-am trezit foarte bine dispusa, chiar daca am dormit in reprize. Doar zilele acestea ma intalnesc cu bebe!
Tare curioasa sunt ce imi va spune medicul la control.
Crixia, s-ar putea sa ai dreptate. DPN-ul e 5 oct., un motiv in plus sa ma invite la spital. Mi-a spus de data trecuta ca nu vrea sa asteptam prea mult.
Mai e asa putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Va salut fete frumoase!!
Eu am fost de dimineata si am facut HSG si este binisor , a fost la un moment dat putin strangulata trompa dar pana la urma s-a scurs toata substanta.
Vineri ma duc la Bucuresti la dr. Cocei sa vedem poate imi face si inseminarea, daca am ovulatia pe partea stanga unde mai am trompa.
Marlen nastere usoara iti doresc!!Puiul tau o sa fie nascut in zodia balantei ( ca si mine )sper sa aiba mult noroc in viata.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Marlen...succes...ma gandesc la tine azi!!! Ai noroc de vreme frumoasa, asa ca ursitoarele o sa fie in toane bune!!! O sa vina de la chef, direct la bebe al tau!
Crixia, merge treaba cu ciocolata, si uiti de kg! eu oricum nu prea imi bat capu cu asa "amanunte", putzina sunculita nu se vede...daca ma face sa ma simt bine, mananc pana nu mai pot...am mancat eu si 2 cutii de rafaello deodata si asa bine m-am simtit!!!!
Tot caut solutii acum pt maine la gradi, cum sa le atrag atentia celor mici, tre sa cumpar niste buline...si le fac si bulinele rusinii...si niste etichete pe care sa le scriu numele in parte.
Dana succes vineri...tzinem pumnii pentru 4 ochisori!!!

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Marlen, imi amintesc ca si eu tot luni am mers la ultimul control, la care mi-a spus ca maine(marti) voi naste. A fost o nastere indusa(ceva probleme minore descoperite la ultimwlw doua controale) si nu mi-a parut rau ca a fost indusa. Aici pe forum se discuta ca ar fi travaliul mai greu datorita inducerii, dar eu cred ca nu este asa. M-am internat la 7, si dupa toate formalitatile, durerile au aparut pe la 9, iar la ora 12 bb tipa. Am avut impresia ca a trecut timpul destul de repede, fata de alte mamici care schimba tura pana vine bb.
La cateva luni dupa nastere, o mamica il "lauda" pe doctorul meu (Rusa) cum ca asa-i place lui sa programeze nasterile, gasind motive. Eu nu am crezut, si chiar de ar fi asa, nu am regrete!
Nu vreau sa te sperii, dar poate e mai bine ca tot spectacolul sa se desfasoare in mediu medical.
Chiar sunt foarte curioasa ce vei afla azi, mai ales ca esti la termen! Asa-s baietii, mai puturosi(ca o iubesc mult pe mami a lor si nu vor sa se desparta de ea)!
Esti mamica saptamanii, ne dai emotii tuturor!

Ione, cum rezista fetele la durerea de masele? Cum reusesti cu doua mergarete in parc? Mai merge cineva cu voi, sper, ca le pierzi pe acolo! Eu cu una si ma doare capul cat trebuie sa fiu de atenta ce face, dar tu!

Dana, hai ca incepi sa dai vesti bune! Poate pana la Craciun iti dam sfaturi cum sa combati greata, o sa te cocolosim!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

servus!
Imi pare rau Gen ca ai fost singurica, ne luam revansa data viitoare, mai ales ca ma intalneam si eu cu o veterana ca mine!
TatianaS, scumpa de tine! Numai grija noastra n-o aveai! Adevarul este ca in primele luni esti mai sensibila fata de cei din jur! Ne bucuram sa stim ca sunteti bine, si asta conteaza! Ii dai tzatzi lui Bia ? Noaptea doarme bine?
Cristina, Bibi sambata a fost parfum pe langa duminica. Toata noaptea s-a trezit din ora in ora(de 5-6 ori) si m-a marait. Nu plangea, dar maraia si se foia mama-mama! Cum o puneam la san adormea. Si apoi dupa aprox. o ora o lua de la capat. Am gasit-o iar in fundulet in mijlocul patutului si ii era frica sa se lase pe spate si dai concert... Dimineata eram zombi, dar tot am reusit sa ma duc la biserica sa-mi impartasesc fetele. De un an ma chinuiesc sa ajung la biserica si....tot aparea ceva! De data asta am rugat-o pe o vecina sa ma ia fortat si a mers...Ma simt asa usurata sufleteste ca le-am impartasit. O sa incerc sa fac asta mai des , daca nu-si baga ....iar coada.
va pupic ca ma treaba o groaza!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Bine v-am regasit, duduci. Azi am re-inceput munca si incerc sa recuperez iute-iute ce am pierdut in toata vremea asta de cind nu v-am mai citit, dar e mai greu acu’, lucrez la patron si nu mai am asa multa vreme pentru mine. Oricum, ma bucur sa va vad in formatie completa, chiar usor sporita. Noi suntem bine, eu ceva cam obosita dupa atitea interviuri si alergat pe la tirguri de job-uri, dar multumita ca a iesit destul de bine pina la urma. Alisia a crescut si ne intelegem tot mai bine (cu exceptia momentelor cind vrea cite ceva, iar eu vreau invers si tot nu stiu daca s-o las sa cistige ca sa-mi scutesc nervii, ori sa ma impun pina la capat si sa-i dovedesc ca eu sunt seful). M-am bucurat sa le vad ieri la Sellgros pe July si Teo – frumoase si proaspete, spre deosebire de mine, care veneam din parcul piticilor, unde alergasem ca disperata dupa fiica-mea si un nepot zurbagiu (m-am felicitat ca n-am baiat, nu cred ca m-as fi descurcat!) E stranie totusi senzatia pe care o ai cind vezi in carne si oase o persoana pe care o cunosti doar virtual, parca nu stii ce sa spui mai intii, nu sunteti nici straini, nici foarte apropiati, chiar daca stiti o gramada de lucruri unul despre altul... Voua nu vi s-a intimplat la fel? Va pup, mai revin eu...

gabi & alisia (22 luni)

Mergi la inceput

Lizuca, ma bucur ca ne scrii iarasi! Cum adica "re-inceput"??? Imi amintesc in vara ca erai presata de acea lista de disponibilizari, sa inteleg ca acum lucrezi in alt loc? Scuza-ma poate ai spus si eu am uitat! Sau ai fost in concediu?
Ce boroboate face Alisia? Doarme bine noaptea? dar ziua? Olita aveti, o folositi?

Tania, si eu vreau sa ajung cu fii-mea s-o impartasesc duminicile, nu doar la zile mari, dar nu stiu cum sa fac? E ceva daca mananca? Cam la ce ora ai ajuns tu? Te-a intrebat ceva parintele? Hai mamico-veterana invata-ma si pe mine!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salut fetelor,
, eu sunt asa de suparata ca de ceva timp nu prea mai am timp sa intru pe forum nici macar sa va citesc de scris ce sa mai zic...... la prinz daca doarme Patrick e treaza Vivi si trebuie sa stau cu ea ca altfel face galagie si-l trezeste pe Patrick. Parca mi se scurge timpul printre degete. Acum noroc ca dupa ce i-am facut baie la prinz lui Vivi ca Patrick a fost la bunici doarme si ea. Poate reusesc sa va citsc azi, da si forumul asta deabia merge.....
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

In parc mergem cu tati sau cu una din bunicute, intradevar este greu cu doi in parc, totusi , ele sunt cumintele ,,inca,,
Cristina, pentru impartasanie, e bine sa duci copii cind se trezesc, adica pe nemincate sa ia sfinta impartasanie.
Noi am dus fetele la impartasit la marile sarbatori. Le merge bine.
Sper sa va mearga si voua.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Da, Ione, asa am dus-o si eu la impartasit, pe nemancate, de cum se trezea. Mai intreb si eu, chiar si ora conteaza, ca uneori doarme cam pana la9.30-10 sau prea putin 7.30-8

Cine stie o policlinica unde pot sa fac fisa medicala pentru permis? Ca trebuie sa-l schimb si am ceva de umblat. Dar preturi?

Cristina

Mergi la inceput