Mamici din Constanta (16)
Raspunsuri - Pagina 10
dadi_t spune:
Sorry,sorry,sorry....
ce rau imi pare ca am dat tzeapa....N-a fost din cauza lui Costin , ci din cauza de maraieli. Bibi a fost mraita toata ziua si nu a mancat nimic in afara de tzatzi. Sunt epuizata de nervi si oboseala. Tot ce am incercat sa-i dau a scuipat sau mai rau tinea gurita stransa.
Vorbim maine si povestiti-ne ce-ati facut azi.
o noapte linistita!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
sinzi_ana spune:
Nici eu nu am reusit sa ajung...din pacate...
Mi-am facut programa scolara si nu am mai apucat decat sa fac o tura scurta prin cartier.
Marlen...mi s-a parut ca te vad azi la Vic's...sau era cineva care semana cu tine...cred ca era in jur de ora 11 si eu eram cu David si cu o prietena cu Andrei. Tu erai?
July ati gasit ceva interesant? Noi am facut noroace in Tomis, si am hranit copiii care au tras de toate scaunele, decorurile si gunoaiele!!!
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
marlen_b spune:
Sanzi, da, eu eram. Am trecut prin zona si ne-am oprit putin la Vic's. Nu cautam ceva anume. Oricum ne grabeam. Nu te-am recunoscut.
Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg
sinzi_ana spune:
Bai ce ochi am!!! Nu uit un bebe nici macar cand il vad in burtica!!! Mi se parea mie ca e o burtica cunoscuta, dar nu eram sigura de unde o stiu si de asta nu te-am salutat. Oricum, copiii faceau haos acolo ca de obicei si noi vroiam sa cascam gura...
Ce coincidenta, ieri ne-am intalnit si cu July...
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
gen68 spune:
imi pare rau ca nu ati putut veni. a fost o vreme superba. mey, si ce m-am mai plimbat cu steguletu'n mana. am facut reclama la DC. hi!hi! chiar m-am dat la cateva mamici, poate, poate. nik. some other time.
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Tania, imi pare rau ca Bibitza a fost maraita.....i-a trecut?
Marlen, azi e ultimul control? asteptam vesti, poate vine Andreas!
noi ne-am trezit azi cu noaptea in cap ca a plecat tati pe coclauri....asa ca am facut ochi si noi. acum pitiku se distreaza cu panterutza in scaunel...si eu ma gindesc sa fac ceva treaba cit ma lasa.
va pupam!
sinzi_ana spune:
si noi ne-am trezit cu noaptea in cap!!! deja imi e somn din nou! David e tot sacait ca nu ii iese ceva cum trebuie si tot vine la mine sa il ajut...calareste tricicleta prin casa si e plina de noroi! Noroc ca vine femeia azi...
Tatiana bine ai (re)venit! am vazut-o pe Bia, s-a facut tare dulcica!
Gen si mie imi pare rau ca nu am putut veni, eu care de obicei mereu sunt in parc!!! Data viitoare sigur vin!
Tania, lasa ca tu ai ajtoare...Anduta nu are grija de sora ei? Sa te mai odihnesti si tu un pic! Poate ii iese un dintisor si de asta e maraita si nu vrea sa manance.
Roxa tu mai iesi si in timpul sapt in parcul Tabacariei? Cam pe la ce ora iesiti voi afara? Pitickutzu tau e cuminte tare...daca te lasa sa faci treaba! Ce gospodina esti!
Azi ma duc sa imi recuperez diploma, am si o gramada de plati de facut, am o restanta mare de somn in mine, ieri am mancat o heidi, un kit kat si un snickers si tot nu mi-am revenit!!! (astea sunt medicamentele mele de resurcitare!)
David a invatat formele, sa le denumeasca si sa le potriveasca! Sunt foarte mandra de el...
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
CRIXIA spune:
Nu-i asa ca va era dor de Layla! Am facut o poza cu ea pentru noi"Mamicile din Constanta", este pe albumul DC la "Alte poze". Pe Dulci nu am avut timp sa-l vad, ca noi am plecat repede de la nunta ca sa ajungem si la cealata nunta. Layla era mai mult pe drumuri intre camera de hotel si restaurant, ca era destul de obosit baiatul ei si nu putea sa-l adoarma. Cred ca-i mirosise lui ca-i mare petrecere si vroia si el sa vina!
Eu mi-am cam iesit din ritm cu noptile nedormite cu petreceri, si acum am o durere de cap( curentul din restaurant), iar ieri ne-am revenit destul de greu. Ehe, in tinerete, daca se lumina nici nu ma mai culcam dupa petrecere, da acus era chiauna rau de tot.
Alexia s-a comportat super la prima parasire! A dormit aproape fara intrerupere, chiar daca buni a pazit-o. saraca femeie i-a fost teama si nu prea s-a odihnit, dar tre sa se obisnuiasca, n-are incotro, ca noua ne-a placut iesirea si s-ar putea sa se repete. Mai ales ca va fi pensionara, trebuie sa vina mai des la noi, ca maine-poimaine plec si eu ca July la servicI...
July, i-ai modificat Teodorei programul de somn? Va merge copilul la buni sau invers? Poate ne intalnim intr-o seara in parc la gara, pana nu incepi serviciul, ca pe urma vei fi mai ocupata!
Tatiana, chiar ma gandeam zilele trecute, ce mai faceti voi! Ai stiut tu ca ma gandesc la tine si ai intrat sa-mi raspunzi! Bravo!
Auzi draguto, ce pacate ai tu fata de noi! Stai linistita , nu-ti face mustrari de constiinta, ca noi stim ca bb e primordial!
Sa fiti sanatoase si sa va faceti mari!
Roxana, ne uimesti cu bucatareala! Azi chiar nu mai stiu ce sa gatesc pentru familia mea!
Sanziana, ce reteta de refacere ai! Si kg-le?
Tania, te pregatesti de dinti cu Bianca?!? Adica ea va anunta ca va da spectacol in urmatoarea perioada! Dar tu esti o femeie rezistenta!
Oana, imi e dor de tine! Cand apari, ca te sunam!
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
CRIXIA spune:
Marlen, daca nu ai nascut pana acum, cred ca maine te intalnesti cu Andreas!Am uitat sa-ti spun!
Adica, fiind marti( ziua libera a doctorului)s-ar putea sa te invite oficial la o intalnire cu bb mai speciala.
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
ione spune:
Buna,
Imi pare bine sa va citesc. Cristina e bine ca v-ati distrat, deabia asteptam si noi luna asta sa ne facem de cap, avem 2 nunti.
Sinzi cum e resuscitarea, are efect? Vreau sa incerc si eu.
Ne ies maselutele, Mariei, Elena le are deja.
Noi mergem in parc in fiecare dupamiaza.
O saptamana super.
Ionela, Maria & Elena.