Mamici din Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Multumesc de incurajari , sper sa-mi fie si mie bine o data si-o data.
De-abia astept sa am si eu greturi din alea matinale si sa nu ma pot da jos din pat din cauza asta , ca sa fiu cocolosita de toata lumea : de sot , de parinti, prieteni si de voi- prietenele mele virtuale, sa cer sfatul ce sa mananc , ce vitamine sa iau , etc, ce bine ar fi...
Cristina si eu sunt interesata de o policlinica pentru a-mi schimba permisul , poate stie cineva sa ne spuna si noua preturile si care mai este procedura cu schimbatul permisului.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Crixia, in principiu pana la 7 ani copii sunt considerati neprihaniti si poti sa-i duci la biserica la impartasit chiar daca au mancat. Eu i-am dat lui Bibi putin san , dar pe Andreea am luat-o nemancata. Am luat in schimb 2 sandvisuri la mine. Am ajuns pe la ora 9 si dupa ce am trecut pe la icoanele din fata altarului m-am dus direct la altar (undeva in stanga) , unde din cand in cand iese preotul si impartaseste copii.Deci oricand in timpul slujbei o poti impartasii pe Alexia. Dupa ce le-am impartasit, le-am predat lui tati si le-a dus acasa, eu ramanand in continuare la slujba. Vreau sa zic ca a fost o zi deosebita pt. ca a venit Protopopul Constantei si l-a inscaunat pe cel de-al treilea preot al Catedralei Sf.Nicolae din KM.5. A fost o slujba tinuta de 4 preoti...deosebita, nu am alte cuvinte.
Mai pune si tu listuta cu datele zilei de nastere ca am ratacit-o!
Marlen, iti tinem pumnii!
Lizuca, chiar am intrebat la un moment dat de tine. A durat mult pana ti-ai gasit de m-ca? Cred ca aceaasi soarta ma asteapta si pe mine cand incep serviciu...poate reusesc sa gasesc ceva pana termin cei 2 ani de concediu. Sincera sa fiu nici nu stiu cum sa procedez. Lucrez in acelasi loc de munca de 18 ani , de la inceput. Sunt cam conservatoare si ma sperie noul, desi cateva oportunitati am avut, dar mi-a fost frica sa fac pasul neobligata.
Sanzi- bafta multa! Ai cautat niste indrumare? stiu ca exista asa ceva pt. activitate didactica.
Narcisa, ma bucur ca esti bine. Cum i-am spus si Tatianei, chiar daca intrati mai rar, conteaza sa ne dati vesti ca sunteti bine!
Mai, dar unde sunt celelalte fete??????Shomaaaaatzi???

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Crixia, ai avut dreptate! M-a intrebat daca vreau sa nasc maine; mi-a spus sa merg la 7:30 sa ma internez. Asa ca maine va fi ziua cea mare.
Am avut azi noapte contractii destul de puternice, la 15-20 minute. Colul s-a scurtat, bebe e pregatit sa-si cunoasca parintii.

Fetelor, sunt atat de fericita. Momentul mult asteptat se apropie cu pasi repezi. Sa-mi tineti pumnii maine. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Marlen si Andreas D.N. 5 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Felicitari Marlen, pupici si sa ai un bebe haios, dragut si sanatos!!! Sa nasti repede, stranuti si gata bebe!!!!
Ne vom gandi la tine maine!!!
Imbratisari

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Marlen, iti doresc din suflet, sa ai o nastere cit mai usoara, un bebe frumos si sanatos! Fii tare si un travaliu cit mai scurt!
toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Dana, procedura de schimbare a permisului o stiu eu, mai mult de atat, chiar zilele urmatoare vreau sa ma ocup de asta. Eu il schimb din cauza numelui de casatorie si adresei(neconcordanta cu BI); am intrat pe site-ul politiei Constanta si am aflat ce acte sunt necesare. Tu cand vrei sa te ocupi de asta? Pe langa acte copii si xerox este necesara fisa medicala(cica e valabila 1 an de zile indiferent de situatie) care imi pare mai greu de rezolvat.
Tatiana, deci ajutoarele isi fac treaba! Felicitari! Bia a papat exclusiv laptic de la tine destul si mai ales daca nu a luat in greutate, atunci este bine ca-i dai si lapte praf. Totusi, incearca sa nu renunti la san, atat cat poti, ca-i furnizezi anticorpi( unica sursa) de care are nevoie la iarna si nu numai.
MARLEN, deci maine la 7.30 mergi la urgenta, spui ca esti pacienta dr-lui.... si te internezi. Vei pleca numai cu infirmiera ( familia ramame in asteptare sau se descurca sa ajunga la tine) pe etaj si acolo iti vei aseza bagajul in sala de nastere. De aceea este bine sa ai 2 bagaje, unul pentru pana nasti si celalalt pentru cand veti fi voi 2 in rezerva.
Daca nu-i tarziu sa-ti spun, ar trebui sa nu mananci foarte mult in seara asta, iar dimineata sa-ti pui un supozitor cu glicerina ca sa ai un scaun inainte de marea impingere.
In rest, sa nu-ti fie frica absolut deloc, caci doctorul este foarte prietenos si te vei simti in siguranta alaturi de el. Mie parca mi-a dat putere cum mi-a vorbit.
Sa nu uiti sa-ti iei un carnetel ca sa-ti scrii impresiile in momentele tale de intimitate, ca pana acasa le uiti( nu chiar). Parca retraiesc seara dinaintea internarii, stiu cum iti este, ca nu vei dormi foarte bine, ca te vei trezi cu noptea in cap, ganduri, teama de "necunoscut"...., dar toate astea vor deveni cele mai frumoase momente din viata ta, a voastra.
O nastere usoara iti doresc si un bb sanatos!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina care e site-ul politiei C-ta?

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Va multumesc tuturor pentru urari si tie Crixia iti multumesc mult pentru sfaturi. Ai nascut natural, fara anestezie?
Astept cu sufletul la gura ziua de maine. Ce bine e sa te incurajeze cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Marlen, ca de obicei in momente fericite eu totusi , dar de emotii! Iti doresc din tot sufletul o nastere usoara si un bebelutz sanatos, frumos si supercuminte!
Crixia, fisa medicala ti-o recomand s-o faci la dr. Antohi Ioana , are cabinetul pe Traian. Ea este medic alergolog, dar are o micropoliclinica. Fisa este gata in cel mult o ora.iti trimit un PM.
Dana, la fel cum i-am spus Cristinei.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sanzi, uite: http://www.politiarutiera.cta.ro/

Ptu!!! ce nesi am fost ca n-am mai intrat aseara sa-i raspund lui Marlen! Am nascut ca si Tatiana, normal, si in 10 minute pe masa de nasteri! Acum raspunsul e tardiv, Marlen la aceasta ora e la consultatia finala sau poate are prima contractie. Sa-i fie bine, ii doresc!

Tatiana, din ce imi aduc eu aminte de perioada asta, stiu ca reperul meu a fost asa la 3 luni: sa fi luat in total de la nastere 2700g, aproximativ 900g pe luna. Este posibil ca bb sa ia 1000 sau 1100 in primele luni, si atunci ca sa se echilibreze per total diferenta pana la 2700. Fa si tu un mic calcul dupa reperul asta si vezi cum iese. Metoda asta este un pic lejera pentru ca fiecare copil are ritmul sau de crestere, cu urcusuri si coborasuri.

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput