FIV 18
Raspunsuri - Pagina 4
Kariris spune:
Dragele mele,
Ori nu stiu eu sa comunic pe acest forum, ori nu-mi raspunde nimeni.... dar eu o sa va pun in continuare intrebari poate se indura cineva si de mine intr-un final...
Este printre voi cineva care a putut face copii fara probleme in trecut dar nu i-a pastrat, iar acum nu mai poate? Ma agat si eu de speranta ca daca acum 7 ani ramaneam gravida ca o iepuroaica, poate mi-o reusi si mie FIV-ul din prima...
va pupicesc pe toate si va doresc sa reusisti!!! Toate meritam!
anemona spune:
Lachione, bine ai venit! Daca vezi ca nu iti raspunde nimeni, inseamna ca momentan nu prea mai sunt pe aici fete care "bat" subiectul FIV, dar ele vor aparea cu siguranta maine dimineata sau zilele astea.
Cat despre sansele de reusita la Medsana vs. Giulesti, ambele clinici au reusite. Cat anume, nu stiu sa-ti spun si probabil ca e greu de apreciat. Cred ca e bine sa faci FIV cu medicul in care ai tu incredere, acolo unde flerul iti spune ca va fi bine. Eu una am mers pe acest principiu si am decis numai in functie de acest criteriu, al increderii in medic.
Te asteptam cu vesti bune! Multa bafta!!!
gabid spune:
Salut!
Bine ai venit pe forum si pe subiectul FIv.Iti doresc sa reusesti cat mai repede prin FIV sa ai un bb cat mai curand!
Anemona si Vali au reusit din prima.Eu si Monbb din a doua incercare.Asa ca vezi ...se poate!
Vali a avut probleme ea si noi,celelalte problema este de la soti!vali trebui sa nasca acum al doilea bb natural dupa prima fetita obtinuta prin FIV.
Monbb trebuie sa nasca si ea in iarna.
Anemona are un pui mic de 4 luni si eu un pui mare de aproape 3 ani.
Poti pune intrebari aici in legatura cu FIV.
Cred ca Anemona are dreptate,trebuie sa faci FIv acolo unde ai dr tau,daca inca nu il ai poti alege acum.
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
Tia spune:
asadar.. lachione, bine ai venit printre noi, iti doresc din toata inima sa reusesti oricare clinica ai alege, sa mergi acolo unde simti ca ai toata increderea, pentru ca moralul face mai mult decat crezi in toata povestea asta. bafta!
si ai rabdare ca vin si raspunsurile fetelor.. capu' sus, pieptu'nainte
Jonica spune:
Pai eu - am ramas insarcinata fara probleme, dar nu am putut pastra sarcina.
De atunci au trecut aproape 2 ani de "munca intensa" si nimic.
Deci vezi, nu esti singura!
Ioana
teodoran spune:
si eu sunt in lot la dr. protopopescu. Monica, tu ai platit,deja?Dosarul cu analize l-ai dat?
Kariris spune:
Anemona, Gabid si Tia, va multumesc mult pentru raspuns!!
Anemona, tu ai dreptate cand spui sa fac fiv cu medicul in care am eu incredere... medicul meu este Gheorhge Peltecu dar el nu se ocupa cu reproducerea asistata si a spus ca ma va trimite la Laura Dracea la Giulesti. In Peltecu am avut incredere pentru ca n-am avut de ales; cand am venit din Brasov, acum 4 ani acest medic mi-a fost recomandat de o doamna (nici nu prea aveam cunostinte in Bucuresti) dar s-a dovedit a fi un medic bun. Sunt convinsa ca sunt si altii f. buni in Bucuresti. Dar eu pe mana lui am nimerit... si a fost bine. Problema e ca prefer medici barbati.. nu stiu de ce... am mai multa incredere in ei... o fi o idee preconceputa si total aiurea.. dar nu stiu.. Laura Dracea cred ca este totusi buna, nu?
Oricum vreau sa nasc cu Peltecu pentru ca e un f bun chirurg iar eu am ceva probleme cu "instalatia" iar el ma stie cu tot istoricul meu.
Culmea e ca mie mi-e mai groaza sa nu-mi faca obligatoriu iar HSG inainte de FIV, pentru ca m-a durut ingrozitor data trecuta, as vrea sa fac doar analize si sa-mi faca direct FIV-ul. De tot ce-i nou nu mi-e frica, dar HSG nu mai fac cate zile voi avea!
Hai ca te stresez acum, daca tot mi-ai raspuns! Cam cat timp dureaza (cu aproximatie) de la prima consultatie pana ai sau n-ai bebe-ul in tine? Eu sper sa reusesc din prima, nu voi avea puterea psihica sa o iau de la inceput!
Kariris spune:
Ioana, macar tu nu te simti vinovata cu nimic: ai ramas insarcinata dar n-ai putut pastra sarcina... e cu totul altceva... si cred ca acum daca ai ramane s-ar putea rezolva cu cerclaj; dar eu ramaneam insarcinata super usor si faceam intreruperi de sarcina... niciodata nu era "momentul" pentru un copil.. iar acum m-a batut Doamne Doamne si nu mai po ramane insarcinata. Iti dai seama cum ma simt nu? Una e sa nu poti ramane sau ma rog sa ai din start o problema si alta e sa realizezi ca te-ai nenorocit singura prin propria ignoranta.
Monica-Elena spune:
Teodoran maine dau dosarul cand fac a doua eco si vineri pe 1 oct merg sa platesc.
Monica