FIV 18

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia123 spune:

Salut tuturor,

De mai multi ani incercam tot felul de metode dar fara succes.Ne-am hotarat sa incercam si FIV. Va rog mult de tot sa ma ajutati cu informatii despre un spital si un doctor. Cam cat dureaza? Cam cat costa?
Va rog mult, mult de tot sa ma ajutati.Mentionez ca sunt din Bucuresti.

Multumesc,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Medsana (www.medsana.ro)
- Dnul Prof. Dr. Virgiliu Ancar
- Dna Dr. Denisa Protopopescu

Pret*:
- FIV simplu 1900 euro
- FIV + ICSI 2400 euro
* fara tratament (daca iei medicamentele din Ungaria, pretul scade aproape la jumatate)

Mai multe informatii despre FIV gasesti pe forum la capitolele anterioare:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32167

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Chichig, Claudia, bine ati venit!
Chichig, pentru Gonal F incearca si la Farmacia Leda, pe calea Grivitei, aproape de intersectia de la IDM.
Si eu am facut FIV+ICSI cu dr Protopopescu exact in urma cu un an, iar acum am o fetita dulce de doua luni si jumatate. Iti pun aici pozele ei, sper sa iti dea curaj si incredere!
Claudia, iti recomand cu caldura Medsana si dr Protopopescu, este un medic si un om cu totul special.
Multa bafta si sa ne tineti la curent cu evolutia!

Anemona
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Va multumesc mult ptr informatii si ptr incurajare. Am sa sun sa-mi fac programare la consultatie si am sa va tin la curent. Costul fiind destul de mare mai am o intrebare, se plateste totul odata sau pe parcursul unui interval de timp? Banui ca nu se rezolva totul intr-o zi sau o saptamana.Cam de ce suma este nevoie ptr inceput? Este posibil sa nu reusim din prima incercare? Ptr a doua incercare se plateste din nou intreaga suma? Cum este? Cred ca innebunit cu intrebarile mele dar sunt curioasa si nerabdatoare. Am strans cu greu o mare parte din bani si de aceea sunt asa stresanta.

Multumesc mult fetelor,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

si eu iau tot gonal F, nici o farmacie nu-ti da reducere (eu lucrez in "sistem" si stiu) ei isi pun la pretul cu ridicata faratva de 945.000 lei pun tva de 9% + adaos maximal de 14%, ei sustin ca adaosul e fix prin lege. Asa e dar adaosul este fix mAXIMAl,mai pot lasa si ei acolo ceva, ca la pretul asta....eu am gasit un prieten care il poate face rost si mi-l da cu 1.075.000 fata de 1.173.000, numai ca trebuie sa te intalnesti cu el (sau cu mine) ca sa-i dai banii inainte ca sa-l cumpere, ca nua re de unde sa aiba atatia bani "cash", eu am mers pe incerdere, daca vrei trimite-mi un mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

quote:
Originally posted by claudia123

Va multumesc mult ptr informatii si ptr incurajare. Am sa sun sa-mi fac programare la consultatie si am sa va tin la curent. Costul fiind destul de mare mai am o intrebare, se plateste totul odata sau pe parcursul unui interval de timp? Banui ca nu se rezolva totul intr-o zi sau o saptamana.Cam de ce suma este nevoie ptr inceput? Este posibil sa nu reusim din prima incercare? Ptr a doua incercare se plateste din nou intreaga suma? Cum este? Cred ca innebunit cu intrebarile mele dar sunt curioasa si nerabdatoare. Am strans cu greu o mare parte din bani si de aceea sunt asa stresanta.

Multumesc mult fetelor,

Claudia

Claudia, programarile se fac in fiecare zi de luni dimineata la prima ora, trebuie sa suni pe la 7:00-7:30 pt a prinde programare peste 4 saptamani. Mai usor poti sa te programezi la dr Protopopescu la dansa la cabinet, 314 99 42, unde programarile dureaza ceva mai putin si se pot face telefonic oricand. Pt inceput o sa iti recomande anumite investigatii, analize etc. Dupa aceea, daca va fi nevoie de FIV, o sa te programeze intr-un lot in functie de cand vrei tu sa faci. Procedura dureaza in jur de trei saptamani. Cand am facut eu, am platit un avans de 1000 euro la inceperea tratamentului, apoi am platit restul cu 5 zile inainte de punctie. Nu stiu daca acum mai este valabila aceasta regula, de a plati in transe. Totusi banii iti trebuie toti in decurs de circa 2 saptamani.
Daca la prima procedura nu ai reusit sa ramai insarcinata, dar ti-au ramas embrioni conservati, atunci te va costa numai 1100 euro embriotransferul. Daca nu mai ai embrioni, atunci procedura se va repeta cu aceleasi costuri. Sansele de reusita sunt in medie de 25 % (sansele de a ajunge cu copilul acasa, cum spun ei), dar cred ca merita sa-ti folosesti aceasta sansa, daca este singura cale de a avea un copil.
Claudia, la ce medic ai fost, cine ti-a recomandat FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by claudia123

Va multumesc mult ptr informatii si ptr incurajare. Am sa sun sa-mi fac programare la consultatie si am sa va tin la curent. Costul fiind destul de mare mai am o intrebare, se plateste totul odata sau pe parcursul unui interval de timp? Poti plati in 2 rate - 1000 de euro inainte de prima injectie, restul inainte de punctie. Asta inseamna un interval de cateva saptamani. Banui ca nu se rezolva totul intr-o zi sau o saptamana. La consulatie ti se va spune in ce lot vei intra, iar asta va depinde si de situatia analizelor voastre, daca sunt la zi, daca lipseste ceva, etc. Cam de ce suma este nevoie ptr inceput? Este posibil sa nu reusim din prima incercare? Cu siguranta veti reusi la prima incercare, ce gand e asta? Ptr a doua incercare se plateste din nou intreaga suma? Cum este? Daca raman embrioni congelati, platesti numai ET - 1000 de euro, altfel o iei de la capat. Cred ca innebunit cu intrebarile mele dar sunt curioasa si nerabdatoare. Am strans cu greu o mare parte din bani si de aceea sunt asa stresanta. fara stres, asta e prima conditie

Multumesc mult fetelor,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna fetelor! sunt nou venita printre voi va admir si va doresc succes la toate! m-am hotarat si eu sa incep toate demersurile in luna octombrie pentru fiv la giulesti la dr. laura dracea. are cineva referinte despre giulesti? ce sa va mai spun... voi stati destul de bine la capitolul varsta... eu in octombrie implinesc 35 de ani...

Mergi la inceput

Anemona,
Multumesc ptr lamuriri. Am inceput cu Niculescu dar este adevarat ca nu mi-a zis ca singura solutie este FIV dar m-am saturat sa tot astept sa se intample si cred ca sunt mai mari sansele cu FIV.
Tia, iti multumesc ptr lamuriri si din cate am inteles ai reusit cu FIV, nu? Din cate incercari? Eu cred sau poate doar sper atat de mult sa se intample incat ma auto sugestionez ca va fi mai mult ca sigur din prima incercare. Chiar asa sa fie, doar 25% sanse? Si la o noua incercare inca 1000 Eur?
Ce parere aveti? Chiar credeti ca ar trebui sa mai incerc cu alte metode inainte?
Imi doresc atat de mult un bb....defapt ca si voi!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor,

Stie cineva intre medsana si giulesti, in afara de diferenta de pret ( am inteles ca la medsana e mai scump FIV)este si o diferenta de calitate a prestatiilor medicilor ? Sunt cei de la medsana mai performanti ori tine de fiecare individ in parte sansa de reusita? stie cineva cat costa la giulesti FIV + medicatie ?
Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput