Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

madutza multumesc mult pentru urare si pentru oferta cu pozele. cred ca doar noi doua suntem pe aici la ora asta. am trimis un mesaj inaintea ta si de aceea cred ca nu l-ai citit. La Cata vine dr. la pranz iar pozele le-am pus si sunt mandra. cu ocazia asta am reusit sa intru pe pozele voastre. sunteti niste scumpe. o sa pun si eu poze de la botezul de pe 2.10 pentru ca cea pe care am pus-o cu Catalin este de cand avea 2 luni si o saptamana iar acum are 3 luni jumatate dar are 7.600 kg si 70 cm. ma laud si eu cu baietii mei....

icv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Neata fetelor!

Madutzo hai ca o facuram si noi! am facut rosu in git. Nasol. imi inchipui prin ce ai trecut tu si de 4 ori. Ne-a dat antibiotic, exact ce ma rugam eu la Dumnezeu sa nu ni se intimple. Dupa ghipsutzuri asta ne lipsea.
A fost si cu aventuri pt ca nu gaseam nici un doctor din 2. Asa ca duminica dimineata am ajuns la urgenta la Emilia Irza (un spital de copii din Colentina in Buc). Super incompetenti -cica copilu nu are nimic. Cind el tot facea febra. dupa masa am gasit-o pe doctorita lui si ne-a dat vestea. Eu ma tot gindesc cum l-am captat?
Asta e Doamne ajuta!
Hai ca mai citesc si mai revin. Sa vad si eu cum s-au distrat fetele la Babyexpo.
Va pup
Anca si Radu (14.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Am facut si eu un mic album!

sa-l vedeti pe piciul meu.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucutza/album?.dir=/e79c&.src=ph&.tok=phtjwrBBSCpeKCee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna dimineata fetelor,

Vanessa, eu am nascut la Giulesti, dar as fi putut sa nasc si la Polizu, pentru ca pe perioada sarcinii am avut doi doctori care m-au supravegheat, unul lucra la Giulesti si celalalt la Polizu. S-a nimerit sa nasc la Giulesti pentru ca m-am dus la control, fara sa am vreun semn ca as naste si m-a oprit acolo ca a zis ca aveam deja 3 cm dilatatie. Am vrut sa am doi doctori pentru ca m-a speriat cumnata mea, al carei doctor era la nunta fetei lui, cand ea trebuia sa nasca si doctorul care era de garda a lasat-o sa se chinuie ceva timp, ca dupa aia sa-i spuna ca de fapt are nevoie de cezariana. Asa ca n-am vrut sa risc. Plus ca pe la inceputu sarcinii m-a speriat o ametita de doctorita gincolog, care mi-a zis ca am colul intredeschis si asezat nu stiu cum aiurea si am vrut sa aud si alte pareri.

Eu ii dau Milumil, dar inca n-am trecut la Milumil 2, ca am inteles ca ala este dupa ce vezi ca nu se mai satura cu 1. Oricum noua ne-a zis doctorul ca trecerea sa nu fie brusca ci cate putin. Adica la inceput sa-i dam 30ml Milumil 2, restul Milumil 1 si crestem tot asa, pana ajungem numai la Milumil 2.

Ieri am avut program de "cearta" cu piticutza pentru ca toata dupa-amiaza a vrut in brate si se ridica in fund, bineinteles dupa chinuri mari, dar reusea si daca nu o lasam incepea sa urle. Se apuca de parul lui mami, care e destul de lung si se tragea un sus. Dar nu vreau sa o las sa stea in fund ca totusi e prea mica, numai 3 luni si jumatate.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna fetelor ,

Azi am fost si noi in sfarsit la spital ,avem 6.020gr si 63 cm .`nea doctorul nu a fost prea multumit auzi ca cica e prea slaba ptr 4 luni ale ei.Pai ce ar vrea frate?sa o indop cu foerta daca ea nu vrea sa pape mai mult?Da, si mi-a recomandat sa nu incep inca diversificarea ca ea inca are nevoie de lapte si ca ccc cand o face 7 kg atunci ma pot gandi si la diversificare,pana atunci cica lapte si daca vreau sa-i dau cateceva sa-i dau foarte putin doar atat cat sa simta gustul si la alte alimente.Vaccin tot nu ne-a facut ,nu stiu de ce si ce fel de moda o fii aici ,dar ma oftic caci noi nu avem nici macar un vaccin facut pana acum.Ne-a programat tocmai pe la sfarsitul lui noiembrei ptr 2 vaccinuri si cica unul care se bea si se keama PORIO .Nu stiu ,uf uf .Apoi a controlat-o in gat ,pe corp ,a pus-o in fundulet si mi-a zis ca e foarte vioaie si teapana la corp.Oricum am plecat cam dezamagita de la spital.Ma asteptam la mai multe .

Mey fetelor se pare ca Ayu nu a avut diaree caci nu a facut decat ieri dimineatza ,a fost mai moale decat de obicei si eu m-am panicat ,deci m-am linistit ,mai ales ca azi dimineatza a acut iara normal .Oricum nu mai stiu,cred ca aman cu diversificarea ,fac asa cum mi-a zis doctorul ei ,poate o avea si el dreptate.Am sa-i doar doar asa cat sa guste ca sa isi formeze o idee.

Madutza da mi-a adormit singurica fara sa o mai tin in brate ,fara sa-i fac eu nimic,dar oricum si cu asta mai aman ,mi se pare prea mica inca pentru a o invata sa o doarma singura,simt eu ca inca are nevoie sa se simta iubita si protejata si nu aruncata in pat singurica inainte de culcare.Eu zic ca sa-i dai sa pape atunci cand iti cere ,si a mea ma trezit in noaptea asta de 2 ori si i-am dat sa pape ,nu mai stau de apa ,eu i dau lapte.
Monet multam ptr. complimente ,dar sa stii ca nici Lia nu e mai prejos.Ce ne mai spui despre ea?Dar tu?Cum mai merge treaba?
Nally buna brosura pe care ai scris-o ,poate ne mai faci rost si de altele. lui Sebi nazdravanul.
Vanessa am vazut pozele baietilor tai,mei mei ce se iubesc ei .Si baiatul cel mare tare mandru mai e la scoala.
Anacami mei la baitza cu tati?Imi inkipui ce bine se simte Alex al tau .Nici Ayu nu prea mai are loc in caditza ,mai ales ca da din mani si din picioare si nu mai apa face pe jos.Si eu am mai facut baitza cu ea in cada mare si asa fericita era.
Lauraa Nu ma supar mey ca mi-ai spus ,am facut si eu cum am citit ,uff de unde sa stiu si eu?Lara ta este tare dragalasa ,am vazut pozicile ,ce-mi place de ea tare dragalasa e cum sa mozolit la guritza de mancarica .Iar tu kiar ca esti slaba si arati super .Uff vreau si eu sa slabesc.
Iuliana pupici lui Rares .

Ploua afara de rupe ,bine ca nu e kiar frig ,hai ca ma duc ca mi sa trezit iubita.

Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

pd ti-am vazut pisicutza. e o scumpa mai ales in pozele de la mir ai mei sunt in Albumul foto de pe site-ul desprecopii

icv

Mergi la inceput

Eryka - si la noi un vaccin se bea. dar aici facem la 2 luni, la 4 parca la 6, 9 etc. cu diversificarea si la noi e moda de la 5-6 luni (6 luni daca e alimentat la san). al meu are aproape 8 kg si tot mi s-a spus sa mai stau macar pana pe la 4 luni jumatate (acum are trei jumate). m-am mai plans eu pe forum ca nu-i mai ajunge laptele.
la primul am inceput cu sucurike si piscoturi cu mar de la trei luni ca pe vremea aia nu citisera atat doctorii ca acum, reviste americane. culmea e ca tot acelasi dr il avem.

icv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Neatza,

si noi ne-am trezit cu noaptea in cap si ne.am culcat tarziu,pe la miezul noptii, iara ne-am trezit de multe ori azi noapte, ce sa mai zic, nu mai zic nimic... tot sper sa se reglementeze iara somnul ei, da' am inceput sa-mi pierd si speranta. Azi noapte am luat-o in pat cu noi,ca n-.am mai rezistat, da' vreau s-o mutam in camera ei, ca se trezeste la orice zgomot , mai ales cand se foieste taica-su prin pat :((
mda, vaz ca maraie, asa ca tre sa ma duc la ea acu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

Madutza, tot asha mananca si Dennis in jur de 5 minute si se opreshte.Asta noapte s-a trezit doar de 2ori.

Piatra Lunii, eu tin pe pitic cu noi in pat cand are perioade din astea grele.De ce sa fac carare la leaganul lui, cand pot sa stau in pat?

Vanessa, frumosi copii ai.Apropo de gatit, eu azi intentionz sa fac sarmalutze in foi de vitza.

Monet, de ash avea si eu jumatate din puterea ta.Si munca si copil, si..etc etc etc.

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetelor, multumim de aprecieri! Toti bebeii sunt frumosi,mie-mi plac toti, n-am vazut bebel urat pana acum!

Scurt ca abia ne-am trezit voiam sa-ti spun Madutza ca eu cred ca Ucai ii e foame noaptea.Cred ca ai dreptate,nu se mai satura doar cu san... daca face de mai multe zile asa...Si Lara face la fel,azi noapte m-a trezit de multe ori,nici nu stiu de cate...

Mama de Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput