Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Iuliana, jucaria pe care i-am luat-o piticutzei poti sa o vezi la adresa:
http://www.littletikes.com/toyfinder/productsfull.asp?sku=1558&product=Musical+Motion+Ocean+Gym

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna fetelor,
Am trecut baia bebelusului de la cadita la cada; face cu tati si se pare ca ii place foarte mult-da din picioruse foarte incantat.O alta chestie care ma incanta este ca de cateva zile dupa alaptare vorbeste cu tzatzica,o mangaie si mormaie sau chiar "cinta" cu ea in gurita. Ma impresioneaza foarte tare si imi este asa drag...

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetelor, am pus si eu niste pozulici noi,ramasesem datoare cu cateva, botez,intalnirea cu fetele de pe DC, vizita in Ro si altele. Adresa este http://community.webshots.com/user/laurall25 si pozele noi le vedeti la albumul "Lara Celine, 3-4 luni si botez"

Va pup :)

Mama de Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna seara fetili,

Am culcat-o pe printesa si acum va scriu inainte de a merge la nani.
Irinusha, in 7-10 minute, un copil care suge (cel putin la san) trebuie sa isi ia cantitatea suficienta de lapte, si cred ca ritmul in care suge Uca se potriveste foarte bine, sunt sigura ca pe moment se satura. Nici in timpul zilei nu suge mai mult si singura refuza sanul apoi. Laura, mey dar perioadele astea de crestere pot tine cate 1 luna? Io nu cred ca e perioada de crestere, ci cred ca nu se satura. Ma gandesc ca are stomacelul prea mic, pe loc se satura si apoi i se digera repede mancarea si i se face foame iar. Si inca o chestie, dupa masa de seara, cand abia ii ajunge lapticul, doarme mai multe ore, dupa 2-3 noaptea incepe cu sculatul si atunci mananca mult mai bine decat seara si se scoala apoi mai repede. Exista si posibilitatea de a fi partzuletze, dar chiar in fiecare seara??? Nici eu nu stiu ce sa zic. Asa m-am gandit si eu, ca ar fi un astfel de discomfort, dar atunci ar trebui sa se linisteasca doar cand ii cand sau o mangai, sau ca o pun la san. Suzeta nu poate sa o vada, desi am mai incercat sa i-o dau, vomita cand o simte. Dar ea suge cu sughituri cand o pun la san, de parca nu a mancat de 3 zile. Sa vedem ce ne rezerva noaptea asta...Laura, si eu o tin mult la san, ca poate vine in forta, dar tot nu se satura. Sunt rare zilele cand nu papa tot din san inainte de culcare. Noaptea trecuta am incercat sa nu o mai pun la san, si s-o tin in brate sa se linisteasca, dar ce credeti ca se putea? Si daca incerc sa ii iau sanul mai devreme incepe sa tipe. D-asta zic ca e de la fomica. Nu cred ca am fost foarte coerenta....Daca nu aveti timp si rabdare sa cititi, nu ma supar.

Anacami, e un scump Sebi al tau. Pupici de la Uca!

Nally, sa stii ca si sucul de portocala inmoaie scaunul. Eu acum am inceput sa ii dau cateva lingurite, ca de cand cu supica este si mai constipata. Sa vad maine daca are vre un rezultat.
Am mai auzit de scutecele Happy ca ar fi foarte bune, dar nu am incercat inca.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Laura, caruselul in aveti din Romania, nu? Si Uca are unul exact la fel si e innebunita dupa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

BUNA SEARA
Iar m-a apucat noaptea pana sa reusesc sa citesc si sa scriu si eu.
nu am ajuns la expo pentru ca, azi dimineata Catalin era fornait. si acum e fornait si ragusit si mai si tuseste. voi ati patit? ce ati facut, ce i-ati dat?
nu are febra dar tuseste si ma ingrijoreaza pentru ca, sambata avem botezul si sunt disperata daca v-a fi bolnav.
i-am dat eferalgam. maine vreau sa sun si doctorita.
tot ma chinui sa pun si eu niste poze si nu ma descurc. mi-am deschis album dar nu reusesc sa pun pozele. am scaner, le scanez dar mai departe nu ma descurc. am mai intrebat dar nu prea m-a lamurit nimeni.
azi dupamiaza bebitul meu s-a culcat pe la 6 si s-a trezit la 11 noaptea dupa care a mancat si s-a culcat iar. niciodata nu a dormit mai mult de 2 ore ziua. noaptea doarme cam trei ore dupa care se scoala de foame si se culca dupa ce mananca. ne-am si speriat. dar dormea asa de linistit si respira pe nas. dar, cand s-a sculat era tot fornait si ragusit.
daca vreuna din voi ii da Milumil, a trecut la formula 2? pe cutie scrie 4 luni, noi avem 3luni jumatate dar de saptamana viitoare vreau sa-l trec pe formula 2. mai am o cutie jumatate si cand le termit vreau sa trec pe milumil 2.
pe cutie scrie ca este mai satios. sunt curioasa daca il accepta. la primul baietel (acum 7 nai) nu existau trei formule de Milumil ca acum.

icv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele,

nu v-am mai scris de taaaaaare mult timp, cer iertare, dar n-am apucat pur si simplu sa m-asez si sa tastez:).
na, acuma am culcat-o pe printesina si vreau sa ma pun in tema cu noile voastre 'activitati':).

bravo, fetele care v-ati intilnit la babyexpo. ma duc sa va vad pozicile!

clara maria, mersi mult de complimente pentru lia-in-roz. nu te agita cu bebe mic, are doar 3 luni si-un pic, uite ca lia, la cele 5 luni si 1 zi numa' cu ajutor se intoarce de pe spate pe burta; de pe burta pe spate merge singura da' invers, pauza:). noi tot ne distram de ea. fiecare bebe cu ritmul lui; tot am zis si-o sa mai tot zic;-).

maria, chiar m-am distrat de cum ai descris ca se intoarce alex intimplator de pe burta pe spate!!
multumim de complimente!:) ne uitam si noi imediat la poze!

nally, d-apai normal ca stau sa va raspund la cite din voi reusesc. daca cumva nu raspund unora, nu e ca nu am vrut ci doar ca atita ma tin neuronii:) la orele astea din noapte - sa nu ma pling, ca nici 10 nu e!! e devreme, maiiii:)
la fel si lia, ca sebi, mai da pe-afara daca ne smucim prea din greu chiar dupa mincarica. e normal.
deci sebi a fost 'evaluat' de un expert! pupici lui si sa-i fericeasca pe parintii lui!!:)
am vazut si eu scutece 'happy' la magazin si sint foarte ieftine. acuma ca te aud ce zici, ma bate gindu' sa le-ncerc. de ce nu?!:)

multumim, madutza de toate sfaturile bune pe care ni le dai. bine ca stiu de orez, ca de la bunicile noastre io parca stiam ca 'nuuuuuu, orezu' constipa':). pupicei la mariuca! cit ii ea de draguta, doamne, doamne!!
ce bine ca a trecut uca mica cu brio peste vaccinul numarul doi! si ca exudatul a fost negativ!! ce bucurie pe tine, mada, nu?:)
felicitari pentru uca, mica supermodeala! tot asa!!

irinusha
, sper ca ati avut parte de un weekend cum l-ati vrut voi! vai, ce nazdravan e pruncu' vostru!! si e lunganu' grupei!!!:)
na, bine ca ti-a venit ciclul, ca stiu io ca mai vreti bebi da' oleaca mai incolo, ca ar fi chiar prea devreme....uaaaaa:)
si distractie buna pe marti, la inotat. ce m-as inscrie si io cu lia.... da' este vreme?! ce fain de voi!!!
ooo, sint sigura ca botezul o sa fie minunat! cu nasa, cu popa, cu copil:)!!
sa nu-l maninci de tot pe tobosaru' istet!:):):)

paloma, nu te stresa cu menstruatia; e normal sa fie mai 'zapacita'. lasa, ca se regleaza ea. mie mi-a zis doctorita ca e cu 'ovulatie' numai cind devine regulata cum era inainte. sau, la fetele care nu o aveau regulata, asa cum o aveau inainte de bebe. cam atita stiu eu. si mie, acum vreo 3 saptamini mi-a venit foarte putin si fara dureri.... sa vedem.
da, da, si lia se storceste sa se ridice in fundulet, asa de capul ei, se chinuie, nu reuseste, da' cre' ca-i place!:) ma gindesc ca va reusi curind, daca e perseverenta...
pupici si piticutei ca e si ea in galeria starurilor!!

lauraa
, ma duc sa ma uit la pozele voastre. cit morcovi ii dai larei acuma? si ce altceva mai maninca pe linga lapti si morco?
ooo, am citit ultimul tau mesaj si m-am lamurit. mersi:). mai, da' ce fantastica ai fost (si esti!) tu cu laptele de tzitzi, te admir, pe cuvint. lara o sa fie o sanatoasa tun!! sa va traiasca!

ioana, na, nu ne cunoastem deci. nu-i bai! io-s mai 'alta generatie', ca tu esti o tinerica! eu in 2006 am intilnirea de 20 de ani de cind am terminat liceul (fostul filo-isto, acum 'mihai eminescu') si planuim sa ne ducem, cu catel, cu purcel. tu unde locuiesti in oradea? noi inca (adica parintii mei) avem un apartament chiar pe corso (adica pe aurel lazar, strada cu farmacia 3 pe colt si gradina promesse), la 3 cladiri de corso intr-o casa veche cu vreo 10 apartamente. stau niste verisori de-ai nostri in el acum, da' cre' ca ai mei vor sa-l vinda in 2 ani sau cind ajung eu acolo sa ma ocup de forme si hirtogarii.

eryka
, smecheruta e ayumitza ta, normal ca n-o s-o pacalesti cu apa cind ea vrea lapticu' bun!!:):)
cum a avut diaree? prea moale sau prea frecvent? da-i numai laptic. se regleaza singur. da-i numai laptic pina se regleaza, as zice nu mai mult de 24 de ore, ar trebui sa fie ok. sper ca e bine deja! o pup pe ayu!

christina, saracuta de tine, lasa ca se regleaza organismul, sa dea Dumnezeu.

lili
, esti norocoasa cu bianca de doarme atita de bine noaptea. nici eu nu am de ce sa ma pling cu liuta, si ea doarme de pe la 9-10pm pina pe la 5-6am. nu ma pling, nu?:)

gabitz
, te iubeste dennis ca pe nimeni altul!! pupici scumpi!:)

vanessa, bine ai venit! si sa va traiasca catalin! doamne, ce rau imi pare de problemele pe care le spui cu mama ta.... ce pacat, dar care e cauza? de ce nu te-a crescut ea? te-au crescut bunicii? of, orice ar fi, nu te necaji, dar ai grija si nu lasa copilul prea mult cu ea daca crezi ca nu e in siguranta. si mai ales, daca se intimpla ceva (cum a fost cu sprinceana lui catalin - sper ca l-ai pupat si i-a trecut, scumpu' mic...), mama ar trebui sa fie sincera si sa iti spuna - altfel, nu stii care e cea mai buna rezolvare! doamne fereste de ceva mai grav!! hai, c-o sa fie bine. aveti grija de voi.

irinel, lasa ca reusim noi sa ne vedem! sper ca inainte de-a fi copiii de maritis!;-) cind aveti voi botezul? sau l-ati avut? sau e la sfirsitul lui octombrie? io m-am cam zapacit, nu mai tin minte cum tineam inainte (de bebe. bebe mi-a luat mintile!!:))

oanna
, pupici codrutului si las-o pe soacra in apele ei, ce conteaza ce crede ea? multimi pentru urarea pentru lia la 5 luni! ce mare fata am!!

alina33, parca ai descrie-o pe lia cind spui cum, dupa vreo 50-80ml de laptic baut, incepe copilul sa se foiasca pe toate partile, sa se distraga cu ce reuseste:). dimineata la 5 e singura oara cind NU face asa, in rest, parca nu mai are rabdare sa manince. initial, am crezut ca gata, nu-i mai e foame. da' de unde? mai vroia (normal, doar nu se satura cu 50 ml chiar daca baga si morcovi si mere/ cereale), asa ca ma cam 'lupt' cu ea si vorbim si noi cu ce apucam, cu biberonul, cu culoarea roz sau mov sau verde sau albastra, cu tavanul sau cu pisicile....:)

va pup pe toate, lamultiani bebicilor care implinesc luni. ma duc sa ma uit la poze sa va admir frumusetile!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286337099&mode=invite&slideshow=1

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961 - povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

nally, sebi e atita de finut si frumusel, nu mi-am putut lua ochii! seamana cu tine.

eryka, e o scumpa ayu; ti-am tot zis io c-o sa iasa o frumuseata de fata din voi! si ce buna culoare are pielicica ei.... sintem geloase:). si io si lia....

mai, am vazut pozele de la baby expo pe site-ul mariei! ce frumosi sinteti, toti! si mai ales, fericiti!

madutza, atita de frumoasa ii fata voastra, n-am cuvinte! si ce par are..... o minunatie!

paloma, cristina voastra e un ingeras!!

iuliana, ptiu sa nu ti-l deochi pe rares! e un chipes, ce mai! si ce bine seamna cu tine...

gabitz, ce scump e dennis! si ce bine-i sta tuns:). dolofanel si frumusel, cu doi ochisori verzi! (tu esti asa de slabuca, cum ai facut??? arati foooooarte bine!!! ce-as vrea si io..)

anacami, ce copil dulce! si seamana cu mama!

lili, ce frumoasa, bianca! si ce mama fericita!

irinel, ai un scumpinel de jambonel!!!

alina, iai, ce dulce-i dragos!!

ioana, o fetita frumoasa, sa va traiasca!

lauraa, ce mare e lara! o fetita frumoasa de la parinti frumosi! (tu arati minunat! io cind mai slabesc?!?!?!!!)

maaaaaaaaaaaaaaaaai, ce-mi plac pozele voastre! uite ca ma prinde miezul noptii si io tot imi inmoi ochii cu mindretele de copii! sa ne traiasca toti!!!!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286337099&mode=invite&slideshow=1

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961 - povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna dimineata!
fdeletor, multumita lui Veve am reusit sa-mi deschid album.
mai am de lucru la el dar am reusit sa pun doua poze cu baietii mei.
e mai dificil de accesat decat albumul vostru (trebuie sa intrii in Album foto)
cine doreste sa-mi vada baietii va rog.. sunt tare fericita ca am reusit.
azi o sa reusesc sa stau mai mult pe forum (cel mare e la scoala iar sotul la servici).
cum am scris si ieri, Catalin a racit. pe la pranz mi-a spus dr. ca vine la el. sa vedem ce-i da sa se faca bine pana sambata.
daca ieri a dormit de la 6 seara la 11 si apoi a adormit iar, s-a sculat pe la 4 fara un sfert si a trebuit sa ma plimb cu el prin casa pana la 6 cand a adormit. a fost tare cumintel doar ca nu avea chef sa doarma iar ceilalti doi barbati din casa astazi aveau o zi grea.
voi ce mai gatiti ca eu nu mai stiu mai ales ca sotul meu vine seara acasa si nu mai mananca ciorbe iar Andu e un mofturos... de fiecare data imi reproseaza ca nu gatesc cum gatea bucatareasa pe cae a avut-o la gradinita. nu stiu ce sa-i mai dau.
Christina - nu mai stiu nimic de tine. Cum te simti?
Pd nu mi-ai spus unde ai nascut.

icv

Mergi la inceput

Neatza fetili,

Io tot chiauna va scriu...Iar s-a trezit de 4-5 ori azi-noapte. Am inercat sa nu ii dau tzitzi, dar ce credeti ca m-am inteles cu ea? Am incercat sa i-o dau pe aia mai goala (pe care i-o dadusem si cu 1 h inainte), sa zic ca o calmeaza doar suptul. La fel, scandal. Pana la urma i-am dat-o si pe cealalta, a papat si a adormit ca un ingeras....inca fro 1h jumate. Voi ce credeti, nu e de la faptul ca e nesatula? Eu altfel nu imi explic.

Mey Mona, tu sti o dulce mey. Auzi tu sa stai sa faci complimente la toata lumea...Dar de unde gasesti atatea epitete? Intr-adevar sunt bucuroasa ca este bine fata mea, desi inca mai are mucisori si mai tuseste un pic, dar m-am obisnuit. Sa dea Dumnezeu sa fie tot asa, si nu numai a mea, ci toti copii.

Vanessa, e bine ca i-ai dat eferalgan. Poti sa te uiti in gatul lui sa vezi daca are rosu? Oricum, mai incearca cu urmatoarele: infuzie cu musetel, se tine copilul deasupra oalei cca 1-2 min, dar sa nu il arzi, mai sus un pic. Apoi in timpul noptii pui oala langa patul lui sa inspire abur, chiar trebuie incalzit de mai multe ori. Asta tot de la o fata de aici am invatat-o. Apoi mai exista capsule cu Karvol care se pun pe o batista in patut sa inspire copilul si sa nu se infunde in timpul noptii. Ai grija sa extragi mucisorii cat poti de des, ca din cauza lor tuseste, pt. ca se localizeaza pe faringe, laringe si il deranjeaza. Eventual dupa ce ii aspiri nasucul sa ii pui picaturi Pivalone, iar inainte niste Nazomer sau ser fiziologic. Eu zic sa te duci si la dr. Mai mult ca sigur o sa-ti prescrie antibiotic, ca asa i-au dat si Mariucai mereu, chiar daca nu are febra. Sa ma tii la curent cu ce ati facut. In legatura cu pozele, eu te sfatuiesc sa iti deschizi cont de webshots, daca vrei ma uit exact care sunt pasii si iti scriu apoi.Multa sanatete lui Cata.

Mergi la inceput