Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
piatra lunii spune:
mai fetele, Madutza, Lauraa, ale caror bebeline se scoala la fel noaptea, asa credeti voi, ca nu se mai satura cu laptele? Ca eu credeam si ca poate s-a invatat cu tzitzi cand se trezeste,ca sa adoarma la loc... si atunci ce e de facut? Sa intreb si io doctorul, da' asta sapt. viitoare,pana atunci, nu stiu ce sa mai fac,merg tot asa inainte cred :(( voi inca ati inceput si diversificarea, si tot asa e`? Barem ziua, dupa ce papa mai bine, dorm?
Gabitza, da' nici io nu mai stiu,ca se trezeste si de la vreun zgomot mai puternic, de asta zic, ca as incerca s-o pun si singura,sa vad... am sa vad, ca nu mai stiu ce sa fac.
am vazut si io pozele, cu Dennis, si cu Lara, si-s niste scumpei, si Laura, tu ce bine mai arati :)) de fapt si Gabitza, ce mame frumoase in grupul nostru!
Eryka, cum e prea slaba fata ta, dimensiunile japoneze nu coincid cu cele frantuzesti :))
plec ca mai am treaba de facut, cat am ocazia, desi as mai avea poze de vazut pe-aici, da' las pe alta data.
pupaturi
pd spune:
La multi ani Avia !
Nally, am uitat sa-ti multumesc ca mi-ai trecut si mie paginuta si salutari de la Dan al meu pentru Octav al tau.
Am fugit ca ma striga piticutza.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
MariaG spune:
multu' de pupici la baiat da' cred ca si-a luat revansa: s-a sculat azi noapte dupa cum urmeaza 3, 4, 6 si in final 8. doar la 6 ii era foame. In rest il durea burticu ca a mancat ieri ca un porcusor de nu se mai oprea si eu cap sec l-am lasat dupa cat a vrut el.
Iuliana eu jucarie din aia cum povestesti tu i-am luat. Dar eu io pun pe patul nostru sau in tarc ca pe jos mi se pare prea frig ca sa-l las.
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
Eryka spune:
Piatra Lunii pai nici mie nu mi se pare slaba la 6 kg ,nu stiu care este problema lui.Ori aici in Japonia sor purta mai cu multe kg?Mie mi se pare ca Ayumi e numai bine ,nici grasa si nici slaba.Oricum nu prea sunt multumita de pediatrul asta ,mai e si batranel si nici macar nu avea un capot de doctor pe el.Era omul la cravata de ziceai ca lucreaza la birou .
Am gresit numele "vaccinului" care se bea ,i se spune POLIO si la voi se face asta?
Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
gabitza_ro spune:
acu am venit de afara si e un frigggggggggg, si eu si piti am inghetat tun.
si zi Nally stai in Pantelimon, pai acolo am copilarit eu mah, stai la 2 pashi de mama.Mie un dor de romania mama-mama....
Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004
http://community.webshots.com/user/gabitza_ro
Irinusha spune:
Mai fetelor, vad ca si voi va vaitati ca nu va dorm bine puii noaptea ... intru si eu in clubul vostru ... mai ales ca azi-noapte a fost tare greu.
L-am adormit f. greu - ca s-a laudat mama ca i-a dormit copilul vreo 3 ore (pe pieptul ei binenteles) si a mai dormit si in masina pe drum spre noi - cam o ora a durat toata distractia ... cu urlete binenteles. Adormit a dormit pana pe la 12 cand a inceput sa se maraie ... lapte nu a vrut, s-a linistit cu ceai ... binenteles ca eu il iau in pat la noi - vorba Gabitzei, ce rost are sa fac drumuri intre patul ns. si patul lui, asa mai prind si eu putin somn - si am tinut-o intr-o leganare, baga-i suzeta, incearca cu lapte, da-i ceai, mai intoarce-l pe alta parte, mai mangaie-l ... la un moment dat l-am sculat pe tati sa-l mai preia si el putin, ca muream de somn ... cand i-a adormit lui mana (doarme domnul cu capul pe mana ns.) l-am preluat iar eu ... Asa nu mai merge, ce are nu stiu ...
Madutza, barem Uca ta papa (nu stiam ca asa de repede beau bb-i de la san ... sorry! ... tac, nu ma mai bag), dar al meu nu vrea mereu lapte ... nici macar ceai nu vrea mereu ...
Si ziua doarme extrem de prost ... azi mi-a dormit 20 min. cand imi era lumea mai draga si aveam nevoie de timp sa fac de mancare ... acum tot asa, s-a trezit dupa vreo 25 de min., dar m-am dus la el (dormea la noi in pat), m-am lungit langa el, l-am mangaiat, i-am dat suzeta si a adormit la loc ... pur si simplu din somn se incrunta, incepe sa se bazaie si daca nu reactionez plange tare ... se foieste ... nu stiu ce are. De la papica nu cred ca e, ca nu ar dormi asa de bine dupa baita si papa ... foiala incepe dupa cateva ore bune, daca ar fi burtica (plina, cu gaze sau mai stiu eu cum) nu ar face asa de la inceput?
Ajutor, eu nu stiu ce sa mai cred, dar pana la urma o iau razna ...
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
iuliana c spune:
Fetelor doar un pic am lipsit de pe aci si iar v-ati intins la vorba sa nu mai poata omul sa tina minte ce si cine a zis
Intai de toate sa va spun ca Rares sta si se uita la mine cum tastez de pe caneapa,de nu ii mai ajunge!
Mona multumim de aprecieri
Nally ne-a priit urarea ta!A fos o plimbare luuuuuunga si frumoasa iar spre seara am iesit din nou in Herastrau,de data asta,cu Laura si ne-am conversata cu Mihnea si le-am dat cina in oras pe o banca.
Maria si Alex este incantat de jucarie?Ma gandesc sa ii i-au si eu lui Rares.Dar pana acum mai mult pe mine ma intreseaza jucariile nu pe el...Rareselul daca are manutele in gurita este cel mai fericit nu-i mai trebuie nimic,asta pana cand intra vreun degetel mai mult si i se face greata si se enerveaza.
Paloma am vazut jucaria care ai lut-o tu si este frumoasa.
Fetelor gata s-a plictisit nu mai merge sa stau ...revin mai pe seara dupa ce il plimb,ii fac baita si papa,pana atunci pupici multi
Iuliana & Rares (12iunie)
madutza spune:
Hai ca va scriu repede, ca Mariuca s-a trezit si se joaca in patut, dar nu se stie pt. cat timp.
Irinusha, si a mea la fel are somnul agitat in timpul zilei, si asa a fost mereu. Daca as sta cu ea pe picioare si as legana-o cand da sa se trezeasca, sigur ar dormi 2-3 ore....
Lasa mey Erika, nu te mai necaji! Sa stii ca nici mie nu mi se pare slaba, mai ales ca e asa activa.
Vanessa, cred ca am scris amandoua in acelasi timp de dimineatza. Foarte frumusei puii tai!!! Ce a zis dr. pana la urma?
La multi ani Avia!!!! si tuturor sarbatoritilor din ultima vreme!!!!
Pietricico, deocamdata nu papa asa mult solide ca sa se simta la tzitzi, noi nici de 1 saptamana nu am inceput. Abia peste fro luna cred ca o sa se vada diferenta, pt. ca mananca f. putin diversificat deocamdata, adica azi 40 ml de supitza.
Mey Laura, noi cam aceleasi probleme le-am avut in acelasi timp. Se pare ca sunt asemanatoare fetele noastre. Io d-aia am inceput diversificarea...Vroiam sa iti spun ca semeni mult cu o cantareata din tara, o tipa de canta in formatia Impact, dar nu stiu cum o cheama. Tot ardeleanca...Oti fi rude
Anka, saracutzul de Raducu...Mey stiu prin ce treci, dar o sa ne obisnuim noi cu racelile ca vine iarna. Pupici lui Raducu de la Uca !!!
Vanessa, ce bine e cand esti mai libera, imi place ca esti vorbareata!!!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
monet spune:
fetelor,
uite ca trag chiulul aici, la servici si trag cu ochiul la voi. m-am bagat la lista mamicii de mai si am adaugat greutatea liei la 5 luni. mamica_de_mai avea un mesaj privat de la loredanagiosan cu fetita nascuta pe 7 mai, am intrat si am modificat prima listutza, sper sa nu va suparati pe mine.
da, da, TOTI bebelusii nostri sint niste comori. zau, ca nici eu, cum zicea lauraa, n-am vazut unul urat, doamne-fereste!! sa ne traiasca si sa creasca sa ne faca fericiti. asta-i viata, sintem toti niste norocosi sa avem asa ingeri in vietile noastre. multumim lui Dumnezeu...
irinusha, ce rau imi pare ca-i cris asa foit. stiu ca ai verificat tot ce era de verificat: sa fie bebe bine mincat, dar nu prea mult (bebeii astia pot fi niste hamesiti!)/scutec uscat/nici cald, nici frig in camera/nici prea imbracat, nici prea dezbracat/.....
ma gindesc la voi si sper sa se regleze de la sine.
sa stii ca lia ar cam minca mai mult decit ii dau, adica nu stie unde sa se opreasca. asa ca o fac eu. la o masa cu diversificare, nu primeste mai mult de juma' de borcanel de morcovi si/sau juma' de borcanel de mere/banane/piersici si/sau echivalentul a juma' de borcanel de orez in lapte si apoi doar 100-120 ml de lapte.
la mesele fara solide, primeste 160-180ml de lapte.
eu o vad ca ar mai hali, dar o ridic, rigiie, se uita imprejur, o iau si povestim, ne jucam un pic si-i trece gindul la mincare:). poate sint eu o mama rea, dar eu stiu cum ma simt eu dupa ce maninc o masa mare - totdeauna zic 'uf, am mincat prea mult' si simt stomacul cum munceste din greu la macinat:).
stiu ca ai zis ca crisuletz maninca ca purcelusu', poate o fi ca minca prea mult deodata? nu te enerva pe mine, numa' zic si io. dar stiu ca tu stii mai bine, asa ca fiecare mamica cu pruncutzu' ei:).
iuliana, spune-i lu' rares sa te lase sa ne mai scrii:)... din cind in cind.
vanessa, ce frumosi baieti ai! zau.
ce-mi place ca ii stiu acuma pe copiii vostri din poze, ca asa cum scrieti despre ce faceti voi toata ziua, imi si pot inchipui mutritele lor. e mult mai bine asa!:)
gabitz, oooo, deja e frig la voi...da, e sfirsit de septembrie. ai grija sa va imbracati bine, si tu si dennis. sint sigura c-o sa-i placa zapada! si te rog sa accepti complimentul, arati super! iar eu prea multa putere nu mai am....:)
eryka, mie nu mi se pare slaba ayu. nu erau tot ei (medicii japonezi) care-ti spuneau pe timpul cind inca ayumi era in burtic, ca e prea mare fata fatza de standardele japoneze?!? pai, acuma e prea mica?! of,of. nici nu te lua dupa ei. eu zic ca ayumi e numa' bine!
maria, pupicei lui alex! si sa nu-l mai lasi sa manince ca doi porcisori:)
piatra lunii, numai o mama singura poa' sa stie daca pruncu' i se satura sau nu de la sin.... acuma, sa stii ca poate sa fie si ca bebe te foloseste ca suzeta, asa de mult ii place cu tzitzi in gurita. la cele 4 luni ale lui ingrid, ar trebui sa ia intre 100-175grame intr-o saptamina. poti sa o cintaresti (daca ai cintar...) si sa vezi cit a luat intr-o zi sau mai bine intr-o saptamina, ca o zi e greu de verificat (mincare, caca, pipi, amestecate:)).
madutza, pai daca chiar bea si nu numa' se molfaie de placere cu tzitzi in gurita, poate chiar nu se satura.... poate o poti cintari si tu. nu-mi da in cap, da' alta idee nu-mi vine. copiii cresc la ritmuri diferite si e posibil ca, desi hranita cu tzitzi, fetei sa nu-i mai fie de-ajuns (sau asa zice capsorul ei:)). desi peste tot pe unde am citit, am citit ca cerinta regleaza suplimentul....of, cartile si regulile astea...
io va pup pe toate, oricum, ca-mi sinteti asa drage.... ce mult mi-as dori sa va intilnesc. daca s-ar putea, asa, pe toate deodata!:)
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com
http://www.imagestation.com/album/?id=4286337099&mode=invite&slideshow=1
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961 - povestea nasterii liei
madutza spune:
Mona, nu-ti dau mey in cap. Sa stii ca si eu tot asa am zis, ca nu se satura, din moment ce in timpul noptii ea si-a dat seama ca e sanul gol si l-a vrut pe celalalt. Asa se zice, ca s-o tin la tzitzi sa traga in gol, ca sa se mareasca producta, dar puiul s-a marit si daca simte ca nu vine laptele face scandal si refuza tzitzi.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003