Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
ioana c spune:
Ce-ati mai scris fetelor...
Nici nu stiu cu ce si cu cine sa incep.Cu Monet,ca e oradeanca de-a mea:).Locuim in cartierul Nufarul,iar tu stiu unde ai stat.E foarte frumoasa zona.Ce bine papa Liuta ta!Am inceput si noi cu marulet cu biscuite iar maine am sa-i fac piure de morcovi.Sper sa-i placa si sa pape ca maruletul il savureaza de n-ai vazut.
Madutza am citit si eu ca de la varsta de 3-4 luni bbeii simt nevoia si de alta papa,de aceea se introduce diversificarea dar pe de alta parte se spune ca puiutii alaptati nu au nevoie de altceva pana dupa 6 luni.Sper sa nu trebuiasca sa ne obisnuim cu racelile.Si Patricia a fost cam maraita azi,si n-a prea vrut sa pape laptic si am chemat-o pe doctora.Are o idee rosu in gat,dar nu ne-a dat antibiotice ci numai eferalgan de 2-3 ori/zi.
Iuliana c, de ce cina romantica au avut parte bbeii vostri!
Irinusha,nu dispera si Patricia are zile cand nu doarme deloc.In cel mai bun caz,doarme 2 ore o data dar ori in brate,ori pe o chestie de burete pe care ne-a confectionat-o bunicul,culcata pe o parte.E interesant ca doarme culcata asa,pentru ca noaptea nu doarme numai pe burta.
Gabitza ai grija sa nu raciti.
Pd,sigur ca te sustinem si noi.
Maria,intradevar,cine stie,poate,poate!:)
Nally,multi pupici din partea noastra.
Eryka,nu-ti fa probleme fiecare copil are ritmul lui.
Vanessa,dragalasi tare feciorii tai!
Daca am uitat pe cineva,iertare!Va pup pe toate si revin ca ma cheama puiuta.
Ioana si Patricia Maria(15 iunie) http://photos.yahoo.com/ioanacovaci
monet spune:
multumesc, nally. da' io tot nu m-am prins:). am copiat shortcut-ul trimis de tine. uite, cu mesajul asta incerc sa vad daca a mers. probabil ca nu;-) :(
mona si lia (24.04.2004)
http://www.seansimon.com/
http://www.imagestation.com/album/?id=4286337099&mode=invite&slideshow=1
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961 - povestea nasterii liei
monet spune:
dupa cum vezi, nally draga, nu stiu sa 'linchez' site-ul si sa-i dau alt 'nume'. e hyperlink?
(se vede ca nu io am lucrat la site-ul familiei!!!:):):)... ce m-ar mai besteli sean daca ar sti ce scriu io acuma aici. ar zice 'pai, e simplu...blablabla'...ooooof!)
mona si lia (24.04.2004)
http://www.seansimon.com/
http://www.imagestation.com/album/?id=4286337099&mode=invite&slideshow=1
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961 - povestea nasterii liei
Christina spune:
Fetelor,
am lipsit si eu 2-3 zile si-ati umplut 6 pagini, pai ne mai jucam? A trebuit sa iau notite ca sa stiu cui ce trebuie sa-i raspund.
Scuze ca n-am mai intrat pe-aici dar de vineri si pana zi a fost o nebunie. Vineri a trebuit sa-mi termin pregatirile pentru botez, sambata a fost botezul iar ieri au venit nasii in vizita pentru baita.
Ioana, Oanna, Piatra Lunii - multumim pentru urarile adresate lui Victor. Oanna, la multi ani si lui Codrin (scuze pt. intarziere). Piatra Lunii ai o fetita tare dragalasa.
Nally, Vanessa, Madutza, Iuliana, Irinusha si Monet multumesc pentru incurajari. Sper intr-adevar sa fie doar o dereglare temporara cu care am rmas dupa nastere. Daca nu implicatiile sunt destul de nasoale.
Vanessa, ar trebui sa te infigi in mama ta. Cum se poate atata neatentie. Scuze ca sunt asa dura, dar asa sunt eu mai dintr-o bucata. Mie mi s-a intamplat sa fac scandal cand era soacra-mea aici numai pentru ca trebuia sa iesim cu totii la cumparaturi si in ultima clipa, cand eram cu totii imbracti ea-mi spune ca mai bine sta acasa ca n-are chef si sa las si copilu ca sa terminam mai repede. M-am enervat ca sub pretextul ca n-are chef de cumparaturi de fapt vroia sa ramana acasa cu copilul si mi l-a trimis pe sot sa-mi ofere acest ajutor. Am facut urat, mai ales ca bebe era sub 2 luni si trebuia alaptat des si m-a enervat ca n-a avut curaj sa-mi spuna lasa-l cu mine ca plec in curand si vreau sa petrec mai mult timp cu el. Barbata-miu a zis c-am innebunit, dar maica-sa a inteles.
Lili- mie-mi place tare mult sa gatesc si de aceea am vrut sa facem acasa. Nimic nu se compara cu ce gatim acasa, nu? In plus nasa s-a oferit sa puna casa la bataie si sa faca si ea o parte din pregatiri si cumparaturi. Intr-adevar a fost foarte mult de munca dar a meritat. Dragutza de tine, mersi de oferta de ajutor dar m-am descurcat. Sunt cam inconstienta cateodata. Intotdeauna ma ambalez mult si promit ca nu se mai repeta si nu ma pot stapani. Dar botezul e o data in viata si merita cred eu, efortul.
Irinel, o recunosc pe soacra-mea la faza cu "pui crud". La salata de broccoli se pune sunca de praga sau orice iti place tie, dar nu slaninutza (bacon) ca ar fi mult prea grasa (are si maioneza si smantana).
Madutza si Paloma- felicitari vedetelor si un pupic de la Victor. madutza, poti te rog sa-l adaugi pe Victor pe lista 4 luni - 7.1 kg
Irinusha, eu ma intreb cum o sa-l imbracm pe Victor la iarana la -20, -40 C. Depinde cat de vant este ca e foarte periculos, dar eu zic ca-l imbraci bine.
Maria si mie mi se intampla de multe ori sa adorm alaptand si sa raman despuiata pe jumatate. Si in ultima perioada din cauza c-am muncit atata pentru botez am fost atat de obosita ca s-a intamplat sa dorm cand Victor plangea langa mine de-a venit sotu sa vada ce se-ntampla.
Nally, invata-ma si pe mine cum sa-l obisnuiesc pe Victor la el in pat.
Laura, ne luam de mana. Daca ma calca careva pe coada e jale.
Acum cate ceva despre noi.
Sambata doar ce ne-am trezit si am hranit piticul si am impachetat tot
ce pregatisem pentru botez dupa care am plecat acasa la nasi sa lasam mancarea si bautura. Acolo, baietii - sotu' si nasu' au baut o bericica in timp ce noi l-am imbracat pe Victor si am mai aranjat prin
casa mese si alte cele. Cand sa plecam de la nasi Victor dormea si-a trebuit sa-l trezim, desi era cam devreme pentru inca o masa, dar n-am vrut sa-l apuce foamea in biserica. Si de-atunci a inceput sclifoseala... si pana la urma nici n-a vrut sa manance. Noi am crezut c-o sa-i treaca si chiar speram c-o sa doarma in masina. Ti-ai gasit! A plans pe tot drumul pan' la biserica si eu speram in continuare ca
pot sa-l hranesc, a plans si-n parcare. Deci pana la urma am hotarat sa mergem in biserica dupa ce s-a mai linistit nitel. Imediat ce-am intrat in biserica insa a inceput iar plansul. Saraca nasa n-a auzit nimic din ce zicea preotul. A plans Victor asa pana cand l-au dezbracat sa-l bage in iordan dupa care s-a linistit. Deci n-a plans in apa sau din cauza apei ci dimpotriva... Cred ca pana la urma i-a fost foarte cald. De la biserica am venit acasa iar eu m-am dus si l-am hranit pe Victor, primul lucru. De data asta a mancat linistit si chiar mult. Dupa aia, vazand ca nu doarme l-am predat fatei nasilor care-l astepta cu nerabdare. Mai erau cativa copii mari la party si erau foarte fericiti ca pot sa-l tina, iar eu fericita ca nu trebuie sa plec de la petrecere - deci cu totii eram multumiti. Vazand ca Victor nu da semne ca ar vrea sa doarma ci e incantat sa fie tinut in brate tot timpul la un moment dat l-am luat si l-am dus sus,
i-am dat iar sa pape si l-am culcat. A dormit baitaul mamei de pe la 8:30 -9 pm pana in masina in drumul spre casa. Acasica a mancat iar si i-am aratat ce cadouri a primti si ne-am culcat amandoi pe la 3
dimineata. Victor a primit o gramada de cadouri - bani, haine si jucarii. Chiar am fost foarte incantati de cadouri.
Preotul le-a spus nasilor ca trebuie sa faca baita de a doua zi. Ieri i-am asteptat la noi pe la 6 pm. Bineinteles ca fiind morti de oboseala ne-am trezit tarziu si abia am apucat sa fim gata la timp. Am facut o ciorba de fasole ca e mai acra si piure cu friptura de porc la gratar plus salata de sfecla si salata verde. Ne-am intins pana pe la 11 pm, dar totul a iesit bine. Dupa ce-au plecat a trebuit sa strangem iar toate vasele si am apucat si noi sa ne uitam la jumate de film si s-a facut iar 4 dimineata. Cam asa.
Oricum, imi pare bine ca l-am botezat si totul a iesit mai bine decat speram. Acum in cele din urma sper sa apuc sa ma mai si odihnesc. Saptamana asta insa voi aplica pentru pasaportul romanesc ca-mi va trebui pentru cetatenia lui Victor. Si sper sa apuc sa postez si niste poze.
Hai ca fug ca s-a trezit puiul si da semene de foame.
Pupici.
anacami spune:
Multumesc Monet,
esti foarte draguta!
Si voi aveti o bombonica frumoasa foc (de fapt toate familia ta este frumoasa,se pare ca va potriviti foarte bine impreuna!)
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
iuliana c spune:
Fetelor sunt stoarsaaa!!!Cupilul asta are atata energie!Ce o sa mai fac cand o sa trebuiasca sa alerg dupa el!? Acum doarme asa de dulce ( cred ca a auzit-o pe Mona si a zis sa ma lase putin linistita)
Laura ai o fetita frumusica foc!Pupici Larei!
Irinusha nici nu imi mai vine sa ma plang de Rares al meu cand te aud pe tine ca nu iti doarme Cris nici ziua...Flacaul meu doarme ziua f bine cand este plimbat cu caruciorul,asa ca eu ma conformez si il plimb.Noaptea trecuta s-a trezit din 2 in 2 ore incepand cu ora 12.Citesc ca fetele din nostru isi dau cu parerea cum ca nu se satura cu laptic si din cauza asta se trezesc asa de des.Dar acum va intreb cum se face ca in timpul zilei(cel putin in cazul meu...)mananca mai rar,ba trec si 4 ore intre mese?
Gabitza,am vazut pozele cu Dennis tunsulica,tare frumusel!
Anka, sanatate Raducului!
Eryka mie nu mi se pare ca ar fi prea slabuta Ayumitza.
Christina sa iti traiasca micul crestin!
Madutza uite poza asta mi se pare mie mai reusita(nu ca celelalte nu ar fi) :
http://community.webshots.com/photo/188408219/188408219VZDADe
Vanessa ma duc sa ma uit la pozele cu baietii tai
Iuliana & Rares (12iunie)
iuliana c spune:
Vanessa ai doua mandrete de baieti numa buni de papat asa sunt de dulci.
Anka l-am vazut pe Raducu in poze Mi se pare ca seamana cu tine,asa este?
Fetelor ne mai citim si maine ca daca mai stau mult treaza nu mai apuc sa dorm de loc ca acusica incepe maratonul Raresel din 2 in 2 ore
Iuliana & Rares (12iunie)
vanessa ionescu spune:
fetelor sunt atat de obosita dar atat de incapatanata sa va scriu... dupa ce am scris o pagina intreaga am facut o smecherie de am sters totul asa ca iacata cum o iau de la capat. va multumesc la toate ca ati fost atat de dragute si v-ati uitat la baieti mei.Christina bine ai revenit intre noi.
Azi a fost dr. la Cata ne-a dat antibiotic si sirop de tuse. E rosu in gat, nu are febra dar tuseste urat de tot.
nu va mai faceti griji ca vi se scoala puii noaptea. Face parte din distractie. Al meu e hranit cu milumil si tot se scoala de 2-3 ori pe noapte. Cel mare care a fost un bebe puturos se scula pana pe la 4-5 luni la 3 si la 6 Dupa aceea si-a scos singur masa de 6.
L-am intrebat si pe dr. pana cand se mai scoala si mi-a spus ca daca nu l-am dezobisnuit pana la o luna (cu ceai si apa) acum e prea tarziu si pana nu se hotaraste el sa doarma mai mult nu am ce face. Obiceiul prost s-a creat.
nu am mai avut timp de calculator pt. ca, programul meu de dupamiaza este daramator. La 12 il iau pe Andu de la scoala, vine acasa mananca, se culca o ora dupa care la 3 il duc din nou la scoala pana la ora 5 (dupa 3.10 va fi pana la 6). Are o invatatoare minunata care sta dupamiaza cu copii care vor parintii si face un fel de meditatii (lectii, joaca muzica, teatru, pictura, dans, engleza..) Ce sa va spun, pe mine ma uimeste orice discutie avuta cu ea. E deosebita.
pe la ora 7 au venit nasii (noi ne pregatim de botezul de sambata) si am degustat vinul. Am facut eforturi disperate dar nu am putut nici unul sa bem mai mult de un pahar.
Madutza sa stii ca ai dreptate, timp si spatiu nu am ca altfel...
Ma duc sa ma culc ca nu mai pot. Azi noapte m-am plimbat cu Cata in brate prin casa ca sa poata dormi ceilalti doi barbati din casa. ne "vedem" maine..
icv
vanessa ionescu spune:
am uitat..
voi cele mai pricepute in ale tehnicii, invatati-ma si pe mine sa-mi trec Link-ul sau cum s-o numi astfel incat sa apara adresa pe care sa pute-ti intra direct in albumul meu. M-o fi intelegand cineva ce vreau?
icv