Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
monet spune:
iaca si eu m-am jucat in profil....
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=4286337099&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
monet spune:
multumesc, nally!!!
....ma duc sa mai pun niste poze recente la 'iara poze'
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=4286337099&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
monet spune:
na, am pus poze noi (pozate saptamina trecuta pina azi dimineata:)) pe 'iara poze'. speram sa va placa mutrele noastre
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
alina33 spune:
Mey fetelor,nu inra omul 2 zile si voi umpleti paginile de nu mai apuc sa citesc tot
Irinusha daca asa zici ca-i si al tau baiat inseamna ca nu trebe sa ma sperii.Monet bina ai venit in club sau noi in al tau cu bebici invirtitori.
Lia e o scumpa.Buna treaba cu poze noi!Atit a crescut!!tare faina-i!
Madutzo, imi dau si eu cu parerea,poate ca noaptea e mai lenesa la supt si atunci adoarme inainte sa se sature si te chinuie mai des.Ziua paurca ziceai ca nu face asa.Mey fetelor incercati ceaiul de fenicul de la Milupa e super.MIe asa mi-a calamt piticotul....are propritati digestive excelente.Iar pentru lapticul vostru beti ceai de Cimbrisor.La mine s-a vazut ca s-a marit productia de la ceai(cam 2 litri pe zi beam,si e bun la gust,indulcit)numai ca al meu bebe nu ii placea la tzitzi ca n venea ca din biberon.DA poate ca ati incercat voi toate variantele...
Laura cum ai reusit sa redevii asa subtirica?Iar Lara e o mindra
Eu am mai reusit sa dau jos 2 kile.Hm, parca cu cit mai dau jos cu atit dau si standardul jos.M-am gindit ca 54 ar fi numai bine daca as avea.Adica tot cu 7 kg ma lupt.
Vanesa draga nu stiu cum te descurci tu cu doi nazdravani ca pe mine ma termina unul.Jos palaria
Ma lasa neuronii si nu mai stiu ce ati mai scris p-aci.
Fiu-meu mi-a tras teapa iara.M-a trezit la 7 si pe cind i-am facut laptele a adormit.Acum e 9 si el nu se mai scoala.Iar eu mi-am terminat deja cafa.Macar am apucat sa citesc tot ce ati scris.
Azi nu mai ploua.POt spala si eu sa mi se usuce rufele.M-am saturat sa il schimb pe asta mic de 4 ori pe zi atit de mult saliveaza....
Oare la ce interval ii iese si al doilea dintisor?CA sunt 3 saptamini de cind i-a iesit primul.
Aaaaa, nu mai stiu cine spunea ca e miriit copilul si nu vrea nici mincare si nici ceai si tot se trezeste.Creca Irinusha.Incearca sa il dai cu Calgel pe gingii.Poate tre sa ii apara si lui dintisorii.Dragos se mai calmeaza dupa ce ii masez un pic gingiile.
Va pup
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
madutza spune:
'Netata fetili,
Vanessa, in profilul personal ai o optiune sa iti editezi o semnaturza permananeta. Acolo iti poti scrie semnatura, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa o scri mereu si poti adauga si link-ul la semnatura. Mult succes!
Iuliana, merci pt. sfatul cu poza. Spune-i lui Rares sa te mai lase si pe tine un pic...
Christina, sa iti taraisca micul crestin, sa va bucurati de el si sa va faca fericiti!!!!
Azi noapte am dormit cu ea langa tzitzi si parca a fost mai bine. Asa o sa fac cateva zile, sa mai sporesc lapticul, dar sper sa nu se invete asa si sa refuze apoi paticul.
Azi aniversam si noi 2 ani de mariaj. Nu prea putem sarbatori cu o iesire, ceva...dar m-am gandit sa fac o surpriza...O pregatesc o cina gustoasa si apoi vreau sa fac un tortulet de crema de zahar ars (de fapt vine mama si mi-l face, ca eu nu am facut niciodata).
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
vanessa ionescu spune:
buna dimineata!
A dormit Cata toata noaptea aproape. S-a culcat la 10.30 si s-a sculat sa manance prima oara la 5.30. e adevarat ca a luat nurofen si antibiotic aseara si mai era si obosit ca au venit nasii la degustat de vin pt botez si el nu a avut chef sa doarma pana au plecat ei.
Tuseste micutul de mi se rupe inima. Sa vedeti ce circ e cand ii dau siropurile. Le tine in gura si le scuipa tocmai cand crezi ca le-a inghitit. Iltinea taica-su de nasuc ca sa le inghita.
Azi trebuie sa umblu dupa tort si prajituri (comanda), asa ca, cred ca revin diseara
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
Vanessa, Andutu si Catalin
vanessa ionescu spune:
Madutza multumesc mult.
La multi multi ani fericiti si sanatosi si sa va bucura-ti de Uca.
Dar tinere sunteti fetelor.. Noi face 10 ani de cand ne-am casatorit. La multi ani! O romantica cu si finalizata [p
Vanessa, Andutu si Catalin
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
anka_l spune:
Mutumesc pt urari, toti bebeii sa fie sanatosi.
Azi vad ca si-a mai revenit sint insa f stresata cu laptele, vad ca si voi aveti problema asta. Eu din 7 mese, acum il stresez din 2 in 2 ore, sa mai creasca productia de lapte. Eu as opta pt o masa de lapte praf, dar nu prea vrea printesu, nu ma tradeaza.
Noaptea a avut o perioada cind nu se mai scula, acum se scoala de vreo 3 ori.
Asa ca m-am hotarit dupa ce terminam tratamentul pt inceftia in git incep si eu cu diversificarea.
Madutza, La multi ani sa fiti fericiti si s-o tineti tot asa ca faceti copii frumosi!
Anca si Radu (14.05.2004)
anka_l spune:
mai Mona dar tu ai o printesa adevarata! M-am uitat la ultimele poze waw ce a crescut! Mi se pare mie sau incepe sa semene cu mami tare de tot.
Barvo, hai ca printre diplome si job-uri ai crescut o printesina ....mamamama. Te admir sincer, eu nu stiu ce o sa fac in decembrie cind o sa ma intorc la job.
gabitza_ro spune:
of mah fetelor cand or trece perioadele astea de nesomn si nelinishte, citeam undeva ca bebeii au pana la un an 7-8 asemenea periode(prima la 6 sapt, a doua la 3 luni s.a.m.d.....
pentru noi a fost binishor , insa suntem maraiti la greu asha in general...mai nou nu mai vrea in carutz, il apuca nervii se tot ridica de umeri in sus si nu poate sa vada si se enerveaza si urla....ieri am intrat intr-un magazin si nu a vrut sub nici o forma sa stea in carutz.Va dati seama, intr-o mana copilul, intr-o mana carutzul si mai fa si cumparaturi...Ma tot gandesc daca sa ii dau copaitza la o parte de la landou, mi se pare prea devreme, insa il tot vad ca vrea si el sa vada afara.
Cristina sa iti traiasca micul crestin, nu asha ca e super cand se termina cate o chestie de genul asta si ai o mare satisfactie..
La multa aniversari, Madutza, si sa traiati multi ani!
Multam la toate de aprecieri, si pentru mine si pentru piticul.
Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004
http://community.webshots.com/user/gabitza_ro