Ce carti cititi?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Eu am citit pe narasuflate "Vraciul" de Tadeusz! Mie mi s-a parut superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si eu am citit saptamana trecuta The Da Vinci Code,in engleza..intr-adevar parca ti se lipeste de mana.Foarte faina,desi teoria cu Maria Magdalena si sacrul feminin,desi interesanta,m-a surprins destul de mult.Care ati vazut "cina cea de taina" de curand..ati vazut femeia?

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzi spune:

Eu am o carte pe care o (re)citesc atunci cind stiu ca nu voi avea timp pentru citit doar citeva minute. Oriunde o deschid, sint in tema dar nu ma plictiseste: Joseph Heller: Catch 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Si eu tot la Codul lui DaVinci sunt, mai am 50 de pagini . Interesanta intr-adevar, desi pe alocuri parca totusi a exagerat cu interpretarile... Da-o incolo, sacrul feminin pana si in desene animate?? Chiar vreau sa ma uit la Ariel sa caut tabloul ala...
Problema majora cu cartea este ca nu stii exact unde se termina realitatea si unde incepe fictiunea.
Astept ecranizarea, daca nu o sa o faca sa-mi ziceti cutzu . Cu Harrison Ford in rolul lui R. Langdon, ca tot faceau paralele cu Indiana Jones .

Inainte de asta am citit Furie a lui Rushdie, care este unul dintre autorii mei preferati, dar cu cartea asta m-a cam dezamagit. A fost un pic prea grea pentru mine . Si lipsesc elementele fantastice care erau in toate celelalte carti ale lui. Dar se vede ca e furios pe America si pe americani... si intr-un fel sunt de acord cu el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce
Care ati vazut "cina cea de taina" de curand..ati vazut femeia?

Mamica dulce, uite gasesti aici un zoom al Cinei cea de taina.
http://milano.arounder.com/PROJECTS/SANTA_MARIA_DELLE_GRAZIE/
Faci click pe "click to view" la numarul 3. Leonardo Da Vinci´s Last Supper.

Kehleyr, ai dreptate, e greu sa vezi granita dintre realitate si fictiune, eu tocmai de aceea am citit si Cracking The Da Vinci Code de Simon Cox, singura care aparuse la vremea cand am citit eu cartea. Din pacate nu m-am dumirit prea mult. Acum insa au aparut pe piata o sumedenie de alte carti despre subiect, dar mi-a cam trecut entuziasmul.
Uitati si aici o critica a cartii, pentru o alta opinie:
http://www.lisashea.com/hobbies/art/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

pisi-pis, mersi de link, este foarte interesant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Mie-mi plac mult
-John Fowles: Colectionarul, Iubita locotenentului francez, Magicianul(cel mai pentru mine),Mantisa, Turnul de abanos

-Gustave Flaubert: Doamna Bovary

-Gabriel Garcia Marquez

- Fedor Mihailovich Dostoievski: Idiotul

-Andrei Plesu: Despre ingeri

-Gabriel Liiceanu: Usa interzisa

-Maria Rilke Rainer

-Hermann Hesse

Dar recitesc mereu la fel de entuziasta, si totusi cu alti ochii Mircea Eliade, Liviu REbreanu, Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

mie personal imi place foarte mult GARCIA MARQUEZ.
Acum citesc Toamna patriarhului.

e putin mai grea trebuie sa te concentrezi ca sa o intelegi bine ,iti trebuie liniste.

sa auzim numai de bine.

Ramona si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Sibylle, eu am incercat sa citesc "Lolita", am citit cam jumatate, si nu am rezistat...scrie frumos, literar vorbind, dar, pur si simplu, mi-a facut scarba...poate oi fi eu prea "clasica", sau poate , fiind mamica de fetita, nu pot privi "problema" cartii fara sa nu fiu subiectiva...

Acum recitesc "Cartea tibetana a vietii si a mortii" de Sogyal Rinpoche-fascinanta, extraordinara!
...Si pe deasupra (prost obicei, recunosc, sa citesti 2 sau 3 carti deodata ) mai citesc si "Bonjour tristesse" de Francoise Sagan, cu dictionarul langa mine, dar si asta imi place!
M-ati facut curioasa cu "Codul Da Vinci", am vazut-o aici, dar nu mi-am luat-o ...inca!
Va sarut cititoarelor!

Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Pentru cititoarele Codului Da Vinci, uitati www.danbrown.com/secrets/davinci_code/gallery.html" target="_blank">aici poze cu toate operele de arta si locurile mentionate in carte.

Eu acum m-am intors la www.readersread.com/cgi-bin/review.pl?reviewid=50113" target="_blank">Terry Pratchett, dar in week-end am citit pe nerasuflate o prostioara de carte gen "Bridget Jones". A aparut la Polirom de curand si se cheama "Ma dau in vant dupa cumparaturi" de Sophie Kinsella.

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput