Ce carti cititi?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by Kokolina

salut !!
eu tocmai am terminat "Pontiful" de Henriette Yvone Stahl
a mai citit cineva cartea asta? (nu de alta, dar am cautat ceva despre ea pe net si nu gaseste ditamai netu nimica)

se termina cam ciudat...parca nici nu se mai termina...va spun ca ma uitam sa vad daca nu cumva lipsesc ultimile pagini, daca au fost smulse sau rupte, cumva...
stiti cumva daca exista vreo continuare??

va pup !!
Kokolina - mama lui Andrei care are bicicleta

io am citit-o prin tineretile mele. continuare nu are, trebuie sa te multumesti cu finalul cel ciudat :)

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Io acuma citesc Francoise Dolto, Les etapes majeures de l'enfance in paralel cu Dalai-Lama parle de Jesus.Indrazniti, eu am adevarate revelatii cu ambele carti!

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Stiti ce carte mi-a mai fost mie draga? Fiul risipitor, de Radu Tudoran cred.

Cristina, poti, te rog, sa îmi dai detalii despre Trilogia Balcanica? Mersi mult, mai ales ca nu stiu nimic despre asta.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Eu am terminat Codul da Vinci al lui Dan Brown, o carte destul de controversata, dar absolut fascinanta. Se citeste nespus de usor, "te prinde" imediat si, chiar daca am auzit multe opinii contra, parerea mea e ca daca o iei strict ca pe o opera de fictiune e foarte reusita!

Am citit si Rodica Ojog Brasoveanu - Cosmar, dar m-a dezamagit intrucatva; nu se ridica la inaltimea ciclului "Melania Lupu"

Unul din autorii mei preferati este Terry Pratchett - a citit cineva Witches Abroad?

Sibylle, super subiect!!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu imi rup creierii cu "Intre eternitate si timp" de Ilya Prigogine.
Timpul intre filosofie si stiinta.
a citit careva?

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca67 spune:

Citesc "Jurnalul politic" al Marthei Bibescu.Vi-l recomand,nu numai pasionatilor de istorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Cristina, poti, te rog, sa îmi dai detalii despre Trilogia Balcanica? Mersi mult, mai ales ca nu stiu nimic despre asta.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

"The Balkan Trilogy" de Olivia Manning
Cred ca a fost publicata prima data prin 1987 si a fost facut si un serial dupa carte,eu de abia acum am citit-o.
E vorba de o familie de englezi-el si ea,n-au copii-care traiesc in Bucuresti in perioada celui de-al 2-lea razboi mondial si apoi se refugiaza in Grecia si apoi in Egipt.
In principiu e mai mult povestea unei casnicii pe fundalul viltorii razboiului dar observatiile la adresa Romaniei si romanilor sunt atit de crude si de reale incit am ramas muta,mai ales ca actiunea se petrece in anii 40 asa dupa cum am mai spus dar din pacate totul a ramas valabil pina in zilele de astazi!!! Asa m-am enervat ca am pus "bine"cartea pe undeva,daca o gasesc poate revin cu citate edificatoare.Nu m-am enervat pe scriitoare ci pe noi,romanii...
Scriitoarea chiar a locuit impreuna cu sotul ei in Bucuresti in acea perioada deci nu vorbeste din burta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

eu citesc acum Belle du Seigneur (Frumoasa domnului) de Albert Cohen, si desi mi-a fost greu sa ma apuc de ea din cauza celor peste 1000 pagini (noroc cu concediul) nu pot sa o mai las acum din mana. A mai citit-o cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

in ultimul timp am citit ultima carte din seriile Left Behind(Lasat in Urma)scrise de Tim LaHaye & Jerry Jenkins
Nu stiu daca a aparut seria asta si in Romania dar aici in America este f. faimoasa.
Este vorba de sfirsitul lumii cind Isus Christos isi ia credinciosii la El si cei necredinciosi raman pe pamant si sunt supusi la cei 7 ani de grele incercari care vor urma venirii anticristului. Sunt vreo 12 carti in seria asta si toate sunt extraodinare.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

quote:
Originally posted by smillaraaq

Eu am terminat Codul da Vinci al lui Dan Brown, o carte destul de controversata, dar absolut fascinanta. Se citeste nespus de usor, "te prinde" imediat si, chiar daca am auzit multe opinii contra, parerea mea e ca daca o iei strict ca pe o opera de fictiune e foarte reusita!

Da, si mie mi-a placut mult Codul da Vinci, mai ales ca este o carte care prin prisma fanteziei incita la o redescoperire a unor opere de arta. Am citit si Cracking The Da Vinci Code de Simon Cox, in speranta clarificarii anumitor aspecte din Codul da Vinci, din pacate nu a ajutat prea mult. Cica are si site la: http://www.crackingdavinci.com/.

Sabina, m-a incitat si descriera pe care ai facut-o cartii Metafizica tuburilor de Amelie Nothomb, din pacate n-am gasit-o aici. La una din librarii au spus ca pot incerca sa-mi faca comanda, dar asa trebuie sa o cumpar anticipat. Ce zici merita tot efortul asta?

Tocmai am terminat Lolita de Vladimir Nabokov, iar acum citesc Alice in tara minunilor, ca spre rusinea mea pana la varsta asta n-am facut-o.

Mergi la inceput