Ce carti cititi?
Raspunsuri - Pagina 5
pulstar spune:
De curand am citit "Soarele Gol"(Isac Asimov), subiect foarte interesant, te lasa pe ganduri...
_
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
---------------------------------
http://photos.yahoo.com/pulstar3/
Andrada spune:
Merci conchita, pare misto cartea si o gasesc si colea la doi pasi,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by gen68
[...]
si mi-a placut foarte mult (asta e din epoca sandrei brown) 'imaginea din oglinda'.
gen, o mamica de marius
"Imaginea din oglinda" este prima carte ce am citit-o de Sandra Brown si este cea care m-a facut sa am o colectie intreaga a scriitoarei.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Magdone spune:
Vreau si eu sa citesc The Da Vinci Code de Dan Brown, am auzit ca e fenomenala. Stie cineva daca se gaseste in Romania si unde. M-am uitat pe internet pe la toate editurile, dar n-am vazut-o nicaieri. Se poate comanda de pe Amazon. com dar nu stiu daca se poate de aici.
Ma poate ajuta cineva? Plizz.
Multumesc
Magda
Magdone spune:
Gata, am gasit-o. Pentru cei interesati cartea este publicata la editura RAO si se gaseste si la librarii. Se poate comanda si pe site-ul lor.
scarmanus spune:
Ionel Teodoreanu e balsamul meu pentru suflet. Cititi "Tudor Ceaur Alcaz".
scarmanus
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
melina34 spune:
Dans de Bragadiru, Robert Turcescu; m-a surprins, e profund si adevarat ce scrie acolo; o radiografie a societatii romanesti.
(pe alocuri, trist....)
Kokolina spune:
salut !!
eu tocmai am terminat "Pontiful" de Henriette Yvone Stahl
a mai citit cineva cartea asta? (nu de alta, dar am cautat ceva despre ea pe net si nu gaseste ditamai netu nimica)
se termina cam ciudat...parca nici nu se mai termina...va spun ca ma uitam sa vad daca nu cumva lipsesc ultimile pagini, daca au fost smulse sau rupte, cumva...
stiti cumva daca exista vreo continuare??
va pup !!
Kokolina - mama lui Andrei care are bicicleta
cristina73 spune:
Am terminat "Trilogia balcanica" si-s cam amarita,nu pt ca nu stiu cum sunt romanii da parca doare cind vezi scris negru pe alb si de catre un strain pe deasupra.
Am reluat "East of Eden", o savurez
iren spune:
Io ma chinui sa citesc acum ceva de Albert Camus- nu ma chinui ca e dificil, chiar are un stil foarte fain, ma chinui ca n-am timp sa stau de ea, io, care citeam o carte pe zi, hai,poftim, doua zile , da acu, daca ma bag in pat la 1, 2 noaptea, ca ziua nici nu se pune problema sa citesc, nu pot citi mai mult de 10 pagini, da tot nu ma las! ...Cartea cuprinde un conglomerat de nuvele, dar care au legatura intre ele, din cite mi-am dat io seama pin'acu : Strainul Ciuma Caderea Exilul si Imparatia.
Sper s-o termin pina-n Revelion, ca-s de-abia la jumate...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita