Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
onutza spune:
Buna fetelor ,
Cu intirziere mai iesim si noi la raport...
ELENA si eu , la fel ca si Carmen te sfatuiesc sa te duci repejor la doctor, ca nu e de glumit cu coloana. Sanatate grabnica si miine sintem alaturi de voi la operatie. Si bine ca nu ati fost in nici un fel atinsi de uragan.
SUPERMAMI acum am apucat si eu sa citesc despre isabela cea periculoasa si m-am amuzat ...sa stii ca si Sean trage de par si musca cum prinde ocazia ...si prinde des ocazia ...pe bryan saracul il musca de cap , pe noi de umeri , de picioare ...cum apuca.
JULIA 23 buna idea cu bufetul suedez, eu ti-as sugera in loc de gratar sa faci niste friptura de porc la cuptor, muschiuletz sau pulpa si pe urma doar o tai in felii si o asezio pe un platou impreuna cu orez fiert cu Vegeta. Apropo tu de cite ori pe zi o mai alaptezi pe maimutzica? Ca mamutzelul meu suge la greu de 6-7 ori ...chiar daca maninca pina nu mai poate dupa masa tot vrea o guritza de lapte de la tzitzica.
SYMPA sper ca Andreea e mai bine, daca ai timp suna-ma sa mai vorbim ca eu nu mai am nr tau de telefon.
VEN nu te mai supara si stresa , uite , Sean nu doarme decit o data pe zi cite o ora iar noaptea se trezeste mereu intre 3 si 5 si are chef de joaca ...iar de mincat ar minca intr-una daca ii dai ...si e foarte chitzait de tot asa nu prea poti pleca nicaieri ca il apuca plinsul si gindeste-te ca eu il alaptez iar el in general vrea tzitzica de cite ori plecam pe undeva ...asa ca fruntea sus ...fi optimista , sa zcem multumesc ca sint sanatosi si fitzoshi :-). Cu oboseala te inteleg ...si eu sint rupta ...si pe linga copii mai am si ciinii de ingrijit si plimbat ...Rafy saracul zice ca el a ajuns pe ultumul loc in ierarhie. :-)Daca ai fi mai aproape am bea o cafelutza tare tare impreuna si am lasa copii sa urle un pic amindoi sa isi tina isonul. :-)
LILIANA , am vazut acum pozele cu david mergind cu hamul ...e un super dulce ...cit despre sperietura de la cazatura o sa uite repejor. Si bebetul cade si se mai loveste citeodata ...dar uita rapidutz.
ACUM NOUTATILE NOASTRE :
1. Sean a facut 2 pasi singurel dupas care s-a asezat rapid in funduletz. Am fost super-mindra ...la nici 9 luni ...taica-su in schimb mi-a spus sa nu uit ca si de bryan am fost la fel de mindra ca a mers repede si pe la un an nu stiam ce sa fac sa il mai potolesc ca se agata de toate si tragea toate sertarele. Asta mic vad ca si el trage de tot ce apuca ...acum sta in picioare linga cutia mare de jucarii a lui bryan , cu o mina sesprijina de ea si cu cealalta scoate jucarii si le arunca ...si-uite asa am program distractiv destrins jucarii in fiecare zi ...le string o data pe la 4 , pe la 5.30 vine bryan de la gradinitza si se joaca amindoi ...dupa o ora e dezastru , LEGO aruncat de nu mai poti calca nicaieri , jucarii imprastiate si amindoi incep sa urla ca se inteapa in bucatile de LEGO...iar string ...inaintede culcare acelasi balamuc ...asta e, mergem inainte :-).
Sean maninca in continuare cu mare placere orice ii dau , 2 zile i-am dat la prinz spanac cu carnitza si cu galnbenush de ou si apoi fructele de rigoare ...a fost prima data ca i-am dat spanac ...a mincat superincintat. Fetelro bebei vostri cam cite fructe maninca pe zi , ca eu dimineatza fac un piure din 2 ne tarine si un mar de exemplu iar motzatul meu le termina in 2 reprize, dimineatza dupa ceraeale si la prinz. Plus ca haleste si cite 2 iaurturi activia cu fructe pe ziplus de 2 ori mincarica, la prinz si pe la 5 , plus tzitzica de 5-6 ori plus cereale seara. Si nu e foarte gras ...nici nu sta o clipa locului, tot timpul e in miscare, ori in 4 labe ori in picioare tinindu-se de tot ce gaseste. Si in plus de asta seara dupa ce suge si mi se goleste pieputl de vreo 3-4 seri rade cite 200 ml de lape si se mai scoala si noasptea mai suge o tura si mai rade un biberon.
In rest, spune mama toata ziua si alte alea pe limba lui, cinta cu mine, face bravo din palmutze si spune ceva de genul "bava",danseaza si e cel mai fericit cind se joaca cu Bryan ...iar Bryan saracul cam chitzaie, isi construieste castele din lego pe care Sean i le distruge rapid plus ca bebetul se agatza de el si il musca de unde apuca ...chiar nu ma asteptam Bryan sa fie atit de rabdator si de bun. In schimb pe noi nu ne mai asculta mai deloc Bryan iar acum de cind a inceput inotul la gradinitza e foarte important copilul ...are niste aere mama mama ...o sa trecem si peste asta sper. Gata, s-a trezit dragalashul de Sean si vrea distrat acum.
AM PUS POZUTZE NOI CU PUIUTZII MAMEI. PUPAM CU MARE DRAG MAMICI SI BEBICI.
Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1
Lorelai182003 spune:
Bey, hai sa mai screu si io ca mi-s tari puturoasa in oltima vremi!
Hai ca va dau rezumatu' k povestea intreaga ar dura o vesnicie!
Am fost la dr in leg. cu decalotarea si a spus sa mai venim peste un an k acum e prea devreme. Si dc tot l-a sacait nenea doftoru la putzy na k a descoperit-o si el si se trage de ea de mama-mama cand il schimbam de pampers!
Are 8 dintishori- 4 sus si 4 jos si musca tot ce prinde! Da' muscha rau nu gluma! Pe mine m-a prin de dejet si am urlat de am trezit vecinii!
Ne pregatim de taierea motzului si de maaarea petrecere de 1 an! Ca deh facem pregatiri ca de nunta ca doar 1 data in viata face cupilu 1 an, nu?
E la fel de innebunit dupa TV si n-am reusit sa-l dezvat ca face neshte spumi di ti apuci cu mainili di cap!
Spune mama, tata, papa, baba, dai-dai(da nu spune k sa-i dai ci doar asa k sa se afle in treaba, adeca nu cere deja).
Tipa cat poate de tare(in joaca) si da din cap stanga-dreapta cand se alinta(nici de asta n-a scapat!)
Ideea e ca totul merge bine si suntem extrem de fericiti. Mi-a fost dor de voi!
Va pup!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
liliana csaki spune:
Ciuf, uite link-ul http://www.gallitziano-design.ro/index.htm
Parca nu se vad foarte bine camerele, mai ales cand se rotesc.
Eu am si un Cd de la ei unde se vad mai bine. O sa-ncerc sa descriu putin camera piticilor. In afara desenelor de pe pereti(e pictat intreg peretele), e vorba de o padure, mai sunt aplicati copaci si flori. Erau facute parca din polistiren(stii, scartaietoare din aia ca la ambalajul de tv) pictat de asemenea. Pe un alt perete e Alba ca Zapada si cei 7 pitici. Scaunelele si masuta sunt ciupercute, patul are capetele-doua jumatati de cipercuta, o bancuta are capetele-doi pitici.
In general la fiecare camera exista si aplicatii pe pereti care sunt iesite si in relief.
te ajuta cumva ce ti-am scris?
Pozele noastre
DanaEma spune:
Elena o sa ma rog pentru bb tau, sper sa fie bine si sa va intoarceti cat mai repede acasa.
Dana si Jessica Sara(15 feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ema
sympa spune:
Multumim fetelor pentru incurajari....
E greu de unul singur..acum stau eu si ma gandesc cum sunt mai mamicile alea singure....ca nu-i usor deloc....tari trebuie sa fie.Am inceput sa fim mai bine..e mult mai vioaie, a inceput sa si manance mai bine ca saptamana asta de-abia daca a gustat cateva lingurite pe zi.Am iesit azi prin parc, a fost asa de frumos afara ca nu ne venea sa mai intram in casa.....mai ales ca stiu ca e asa de pustie fara tati.dar ne-am continuat joaca...am mancat binisor,am facut baita si la pat.
Onutza...o sa te sun zilele astea.Poate reusim sa ne si vedem....spuneti si voi fetelor cum e cu pojarelul asta?Credeti ca mai exista riscul de-a da altui copilas daca i-au trecut toate bubisoarele?Ca n-as vrea sa le fac surprize si la celelalte mamici.Oricum si azi in parc am stat departe de copii.dar ce bine mananca Sean al tau.....Andrea mea nu se omoara deloc cu mancarea.N-am mai fost la control cu ea..chiar sunt curioasa cate kg. si ce inaltime mai are.Azi Andrea mi-a facut o mare bucurie....stateam intinsa pe pat si ea se juca...si i-am zis sa-mi aduca telefonul (alo alo) sa-l sunam pe tati...si s-a dus la telefon si mi l-a adus.Doamne..asa satisfactie am avut.Bineinteles ca l-am sunat imediat pe tati sa-i spunem.De obicei daca are ceva in mana si ii spun adu la mami imi aduce dar nu ma asteptam sa mearga pana la telefon si sa mi-l aduca.Pe langa necazuri avem si multe bucurii.
Elena...va tinem pumnii la operatie.O sa treaca...si o sa fiti bine dupa.Ai mare grija cu spatele ca nu-i de gluma.Daca tot vrei sa stai pana dupa operatie macar atunci sa te duci si tu la control.
Lorelai...ma bucur ca sunteti bine....vad ca toata lumea se pregateste de petrecerea cea mare de un an.Pai si Andrea mea musca de ma invineteste.vai de umerii mei....si mai umbla dupa picioare.Ma omoara cand o vad ca vine cu gura deschisa dupa degetele mele sa le muste.Liviu spune ca face asta ca ma vede ca am unghiile facute la picioare.Interesant ca pe barbati nu-i musca...nu se apropie de fata lor..probabil din cauza barbii.
Julia...cum e cu turta la fete ca nu stiu...???
Hai ca merg si eu la culcare ca-mi e tare somn....
Am pus poze noi in ultimul album...pupici si toate cele bune..
Andrea 25.10.2003
http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
Ven spune:
'neata!
Elena, va tinem pumnii stransi-stransi, ne rugam la Doamne-Doamne sa fie bine, si ALvarica sa fie maine ca nou, vesel si sa nu-l doara nimik! Iar dupa ce scapa el, sa mergi si tu la dr., ca nu-i de glumit cu coloana sau coaste rupte!
Ciuf, te admir daca reusesti sa faci muraturi, zacusti, cu Luca langa tine (si fara nici un ajutor). Eu daca nu aveam pe un unchi al sotului care sa ma ajute, nu puteam sa fac mai nimic, sau le faceam in 2 sapt. in loc de 2 zile! Spor la treaba!
Onutza, taaaare mi-ar placea sa bem cafeluta aia impreuna odata! Mersi de incurajari, esti o scumpa, si sa stii ca uneori ma gandesc la tine sau la alte mamici cu 2 copii, ce greu trebuie sa le fie lor, si imi mai revin cu moralul. Oricum, de maine merg 1 zi/sapt. la serviciu, si cred ca asta o sa ma remonteze psihic f. bine. Te dulce si pe cei 2 nazdravani ai tai de asemenea! Si cate un os virtual pentru caini!
Alina, ne bucuram ca sunteti super bine , sa va mearga tot asa! Si scrie mai des!
Sympa, ma bucur ca sunteti mai bine, cred , intr-adevar ca e rau fara tati acasa... Felicitari pentru "Alo-alo" , Andrea e tot mai frumoasa (am vazut ultimele poze)....si mare, adica foarte bien dezvoltata!
Markus a dormit iar de la 22:00 la 9 dimineata , sper sa nu repete figura si sa doarma azi iarasi doar 1/2 de ora . Ieri a fost super-somnoros, a dormit 3 reprize de cate 1 h, ceea ce e un maaaaare record!
Oricum, fetelor, parca doarme asa bine noaptea de cand ii dau Chamomilla si Arnica, bilutele homeopate, seara.
Ma duc sa-mi savurez si covrigul de dimineata
Va dorim o zi frumoasa!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2
sandrap spune:
Buna!
Fetelor , spuneti-mi,va rog,si mie de unde cumparati bilutele homeopate de Arnica si Chamomilla,ca eu am intrebat aici la doua magazine cu plante medicinale si a-au uitat la mine de parca intrebam de nu cine stie ce...
Timeea Alessia
Alexander Constantine ,Aris Alexander ,Andrei Cezar ,Iasmina.
http://community.webshots.com/user/sandrapintea
ana si bb sandra(23.10.2003)
Ven spune:
Ana, din farmacie normala. Sotul meu e farmacist, si aduce de la o firma din Cluj (ca e mai aproape de Bistrita), dar producatorul cel mai important sunt Laboratoarele Boiron din Bucuresti. Acuma nu stiu daca in Buc. se gasesc in toate farmaciile sau nu, poate iti spun fetele.
la Sandra
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2
sandrap spune:
Ven, merci de raspuns. O sa caut la farmacie. Eu sunt din Baia Mare.Sper sa gasesc.
http://community.webshots.com/user/sandrapintea
ana si bb sandra(23.10.2003)
julia23 spune:
Fetelor ce faceti de a ajuns subiectul pe pagina 2?
Onutza maimutica suge cam la fel ca al tau,de multe ori doar trage putin si o lasa,mai mult de control sa vada daca mai e acolo,ma trage de bluza si trebuie sa i-o dau ca altfel incepe sa plinga,de multe ori sunt in magazin sau pe strada.
Facem pulpe si piept de pui la gratar cu amestec de legume mexican sau daca o sa fie vreme urita la cuptor,noi nu prea mancam porc.La capitolul mancarea si bautura nu ne facem probleme ca ne ajuta si soacra,nu prea am idei despre cum sa decorez ca sa iasa totul superb.
Am vazut pozele voastre,cu totii sunteti niste scumpici!
Sympa imi pare rau ca a fost papusica bolnavioara,acum ati scapat cu una din bolile copilariei.
Turta la fetite este in genul motului la baieti,numai ca la turta nasa ii taie f putin din par.Tot nasa face o turta pe care o rupe deasupra capului.Pe o tavita se pun anumite obiecte din care bb trebuie sa aleaga 3(ex:pix,ac,ata,chei masina,aur,bani,cam ce mai vrei),se spune ca in functie de ce alege bb aia devine in viata,dar eu nu prea cred ca eu am luat ata si acul si nu imi place deloc sa cos,daca cos de 2 ori pe an e mult,am luat carte,carti mai citesc cind am timp si banii care acum ii am acum nu.
Elena ce faceti?Cum a fost la operatie?Ce face Alvarica?Tu cum te simti,ai fost la dc?Sper sa nu ai nimic grav!
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003