Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'naseara!

Mai fetelor, sunt terminata! Ma bucuram eu ca Markus s-a trezit numai la 9.........offf, ca nu mi-a priit! Astazi a dormit doar 1/2 de ora!
Am crezut ca innebunesc, cand il vedeam cata energie are, toata ziua a colindat prin toata casa, s-a ridicat de toate mobilele, eu nu mai poooooot!!!!E incredibil copilu' asta, nu stiu cum poate sa aiba atata energie......pe bune, seara eu sunt ca o carpa, numai patul il vad in fata ochilor, imi vine sa plang de oboseala si frustrare (ca nu adoarme mai repede - va reamintesc ca doarme numai leganat in carucior, iar seara adoarme cel mai greu, tre' sa prestez cate 1/2 de ora!)
Nu stiu, dar mi-e muuuult mai greu ca atunci cand era mic...
Plus ca am inceput sa-i dau borcanele cu bucatele prin ele, si numai nervi mi-a facut, ca ieri a papat, dar azi atata greata si-a facut, pana n-am desfacut borcanelul lui preferat de dovleac+cartof, n-am avut liniste...
Plus ca iar mananca haotic, din 2 in 2 ore, de nu mai stiu de capu' meu, nu pot pleca nicaieri ca lumea, ca nu se stie cand si unde il apuca foamea......
Ufff, ca mi-am varsat naduful, ma pot duce in pat! Pe cuvant, ca uneori imi vine sa ma intorc la serviciu cu viteza sporita, sa mai am si altfel de probleme , ca sa le pot privi pe astea (daca se pot numi probleme astea cu Markus) cu mai multa detasare si un gram de indiferenta...De fapt, cred ca asta imi lipseste!
Concluzie optimista: abia astept ziua de miercuri!

Andreea, eram curioasa sa vad produsele aparatului foto, dar inca nu se vad

si sa avem o noapte fara treziri! Please!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Buna fetelor,
N-am mai scris desi va citesc in fiecare zi cu interes.
Am fost la babyexpo, am intalnit fete de pe-aici si evident am mai scapat de niste banuti care atarnau greu la buzunar.
Ieri si azi a fost placut in Bucuresti, asa ca am stat toata ziua pe-afara, am exersat mersul biped, merge si bate din palme(face bravo). Aveti grija cu piticii, la vreo doua zile dupa ce-ncepuse sa mearga, David a cazut in casa si cred ca s-a speriat pt. ca dupa aia nu mai vroia sa mearga singur, trebuia sa-l tina cineva de manuta. In ham era tare caraghios, facea doi pasi si se punea jos. L-am tot incurajat si vad ca a inceput din nou sa mearga singurel, numai ca acum nu-l mai las fara ham(pt. orice eventualitate) sau fara premergator in casa cand nu pot fi langa el.
Ciuf, abia astept sa vad poze cu camera lui Luca, la expo erau si unii care amenajeaza camere pt. copii(aratau super) dar cred ca si preturile sunt pe masura.
Ven, lasa-l incet cu bucatelele, David facea la fel, aveai senzatia ca imediat iti arata tot ce de-abia inghitise dar s-a obisnuit.
Sympa, deja ati inceput cu bolile copilariei? poate ca-i mai bine ca deja ati scapat de una.
Bubu, v-o luam inainte, in sfarsit ne-am hotarat sa botezam copilul si pt. ca nu cadeam de acord la data, sotul meu a venit cu ideea geniala sa-l botezam de ziua lui sau cu o zi inainte si impuscam si doi iepuri dintr-o data. Oricum nu cred ca va fi deloc simplu pt. nasa lui, ca nu sta o clipa locului.
Mara, am vazut pozele, super dulce piticul.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Noi in noaptea asta n-avem somn. Adica eu, ca restul sforaie de mama focului.
Sympa mi-e tare mila de puiut. Am auzit ca e greu cu bolile astea ale copilariei. Da ce sa faci, mai tai una de pe lista.
Eu cand eram insarcinata mi-a fost tare frica sa nu fac vreuna. In copilarie am facut f putine. Mai ales ca e fetita , e bine sa le faca mica. Multa, multa sanatate la puiut.
Nu pot sa cred ca voi deja aveti maselute. Isabel nici urma de dintisori, dar ea abia a facut 9 luni.Ven si eu am inceput cu bucatele, le papa bine si la vreo 3 zile a facut faringita aia care a distrus si botezul si tot. Dupa o saptamana de temp si durere de gat....n-a mai luat o gura cu bucatele.O sa mai incercam si noi, sa-mi zici si mie cum a mers si cum ai procedat. Succes si o noapte fara treziri.Hai ca ma duc si eu la culcare ca pe bb dimineata nu o sa o intereseze programul meu nocturn.
pupici
Alexandra si bebelina cea frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Sympa, multa sanatate Andreei, lasa ca treceti voi si peste pojarul asta, si dup-aia o sa aveti o boala mai putin pe lista

Liliana, cred ca acum incepe perioada umblatului si implicit a cazaturilor pentru toti bebelusii. Ai dreptate, trebuie sa fim mult mai atente cu ei, dar si noi sintem oameni si mai obosim, mai avem scapari, si uite asa mai facem rost si de cazaturi. Mai ales dupa o noapte ne(prea)dormita, e greu sa faci fata ziua la un bulgare de energie . Ven deja vad ca intelege perfect ce spun eu aici.

Mai am o saptamina de stat acasa si ma duc la servici. Abia astept. O compatimesc pe biata buni, mai ales ca nu urmeaza o perioada tocmai usoara pentru bb...
La noi noaptea a fost de data asta mai linistita, in sensul ca intre 23 si 5 a dormit non-stop si s-a linistit cu putina apa si suzi. In schimb azi nu a vrut sa doarma la 11 ca de obicei (ca doar a dormit pina la 8.30 azi-dimineata) si s-a pus pe plins in patut cind a vazut ca eu insist sa-l las acolo. Asa a inceput sa plinga, dar chestia e ca nici dupa ce l-am luat de acolo si l-am pus in rotobil nu s-a oprit din plins, nu stiu ce motiv o mai fi avut, ca vreo juma de ora a concertat intr-una. De fapt, s-a cam saturat copilul in casa, ca n-a mai fost la plimbare de citeva zile bune, fiindca in Timisoara ploua non-stop Imi vine si mie sa urlu, ca nu se mai opreste odata ploaia asta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Deh, Simona, se vedem ca suntem "surori de suferinta" lately ...din toate punctele de vedere! Las' c-a trece si perioada asta tampita...
Andreea, faine pozele, mai ales ultimele 3! Are niste ochi mortali Tudor!

Noi am dormit bine azi-noapte, de la 10 si ceva seara la 7, cand l-am luat la noi in pat si a mai adormit (cu mana la mine-n par ) pana la 8!
O zi buna!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Am vazut la stiri ce dezastru e in Florida cu uraganul asta. Oare ce-o fi facand Elena?

Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

mara03Multumim ca va ganditi la noi.

Noi suntem bine ,dupa o noapte cu vinturi foarte puternice noi am trecut cu bine.Uraganul a trecut tot prin zona pe unde a trecut si data trecuta adica deasupra noastra.

Voi ce faceti , cum sunteti dupa cutremur??????? am vazut la stiri!
Sper sa fiti bine si bebelushi sa fie sanatosi.

Eu azi de dimineata m-am trezit pe la 5 sa cobor la bucatarie sa ii fac putin laptic lui bebe ca ii era foame , si am cazut pe trepte de ma doare coloana si coastele de mor.Am ramas acolo jos 30 de minute ca nu ma puteam ridica, saracul AL a sarit din pat si cind a vazut cum eram pe jos lesinata la apucat plinsul si urla in gura mare cu lacrimi in ochi HONEYYY HONNEEEYYY MY LOOOVEEEEE- pur si simplu am alunecat pe scari sunt 13 trepte si ce bine ca sunt imbracate cu mocheta ca altfel acolo imi ramaneau creieri.
Am reusit sa ma ridic si am pus gheata ca ma doare tare...acum ma misc in reluare si nu ma pot duce deocamdata la Dr. ca poate am ceva pe acolo pe la coloana sau la coaste de ma interneaza ..miine am operatia lui bebe si nu vreau sa o "RE-Programez"A 4 OARA.Asa ca o sa indur ceva dureriile astea nenorocite si dupa operatie merg la Dr. ca astea sunt dureri de coaste rupte si coloana atinsa pe undeva...dar eu sunt tare de fel ...acum cu Dumnezeu inainte.

Bine ca nu am avut baiatul in brate cind am cazut ca eu cred ca muream de data asta daca se intimpla ceva cu baiatul meu.

Va scriu in picioare ca daca stau jos ma dor toate balamalele.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3- web4

Ghici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Elenalove27, am citit acum povestea lui Alvaro-Daniel. este foarte impresionanta.
sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati de copilul vostru si el de voi

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Vai, Elena, fugi la doctor! Chiar si cu riscul sa amani a 4 a oara operatia!! Oricum in celelalte dati tu nu ai avut nici o vina. Eu zic ca nu e de joaca cu chestiile la coloana .. daca Doamne Fereste ai ceva si tu amani? Nu crezi ca Alvaro are nevoie de o mama sanatoasa? Eu va doresc la amandoi sanatate si sa ne tii la curent .

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare dragele,
Noi iarasi am ramas singurei ca tati a plecat pentru o saptamana in delegatie. Asa ca il am pe Luca pe cap si 2 saci mari de ardei si vinete. M-a gasit harnicia intr-un moment nu prea potrivit. Asa ca va trebui sa coc la ele, sa fac muratuiri, zacusca, etc si cu Luca printre picioarele mele ca altfel nu se poate.
Elena, imi pare rau de cazatura. Ai grija! Si eu tot injur la scarile astea. Avem si pentru demisol si pentru etaj. Crede-ma cateodata ma dor picioarele de atata urcat si coborat. Am zis ca data viitoare o sa ne luam casa numai pe un nivel Ranch.
Tinem pumnii puiutului manana.
Liliana, nu-mi vinzi si mie un pont cu ce ai vazut pe la Baby expo ref. la camerele puiutilor??? Am nevoie de o inspiratie ca imaginatia mea e tare lenesa. Dau o cafea.
Io is lesinata de oboseala, iar Luca e plin de energie. Ce ma asteapta, vai de mine si de mine.
Na, ca acum ma plang eu ca mi-e tare greu singura cu plodul. Dar vin ai mei si ma fericesc pentru trei luni.
Pupicei pe varfuri de nasucuri,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput