Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
mara03 spune:
Venera, succes la cursurile de "tai-tai" va dorim, ca noi n-avem deloc. Intre timp am mai invatat si noi una-alta, dar cu "tai-tai" nu avem succes. Mai da' iese soarele la B-ta!!!!!! Am scapat de pinguini!
Simona, si noi terminam Vigantolul tot cam in 3-4 luni, dar acum, ca sa fiu eu linistita, o sa merg sa-i cumpar altul dupa doua luni...Mame obsedate...
Astept si eu raspuns de la fetele din Ro, din orasele mai mari, daca exista cadru din ala pentru cand invata sa mearga...
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100
Davidutza spune:
BUNA!
Melekuta si Ven multumesc de raspunsuri!
O sa incerc cu Karvol(sau Karmol?)poate merge.
Va doresc la toate mamicile un weckend placut si multi pupici la copilasi.
Mariana si DAVID(11.10.2003)
Ven spune:
Andreea, uite ce am gasit pe babycomfort:
http://www.babycomfort.ro/produse.php?id_clasa=10&pagina=2&PHPSESSID=96afe96c8b57aab0696786ef21ac02d5 - chestia numita INITIO
Pe celelalte situri romanesti nimik.
Nu e chiar ieftina. Fetelor din USA si CA, pe la voi cat costa? Pun pariu ca e mult mai ieftina, dar.......asta e.....
Parca si Vikinga ii luase lui Aldo de pe ebay, ceva asemanator cu asta de pe babycomfort cu vreo 90-100 Euroi. M-am uitat si in catalogul nemtesc BabyWalz, e 100 Euro. Deci asta romanesc e mai ieftin (2.990.000 lei = cca. 75 Euro) "Bugat de mult", cum s-ar zice pe la noi
Mai studiem problema!
Bei, m-ati innebunit cu Vigantolul asta! Eu cred ce scrie pe el, si gata! Nu cred sa-si permita aia sa minta chiar asa, in stil mare! Da-o-ncolo de treaba!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2
carmen77 spune:
Ven, uite cat costa aici un premergator din asta .... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000096P3A/qid=1096144165/br=1-5/ref=br_lf_ba_5//103-1381907-0014221?v=glance&s=baby&n=542472 ... eu i-am luat lui Matei unul din asta, e fain, dar in 3 zile si-a pierdut interesul pentru el ... noroc ca aici poti duce inapoi la magazin chestiile pe care le cumperi o luna, in unele magazine, si 45 de zile in altele ... asa ca am dus-o inapoi ... acuma nu stiu ce sa zic, poate la Markus o sa tina mai mult ...
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
super mami spune:
Oameni buni, greu cu dintisorii astia. Isabelita e toata ziua cu pumnul in gurita si se vaita si il freaca de gingie de mi se rupe sufletul. Noroc ca doarme bine ca altfel imi rupea spatele. Ma straduiesc sa o distrez nonstop ca sa mai uite.
Se vede dintisorul, dar nu a iesit.Si ca tot vorbeam de cucuie....azi ma tot invarteam prin casa cu tot felul de treburi, bb in carucior cu niste jucariute noi (norocul meu, era atenta la ele)....cand ma uit la ea mai bine nu era legata. Mi s-a facut rau, putea sa-si sparga capsorul intr-un minut. Noi avem gresie in sufragerie. Nici ea nu face tai - tai. Stie sa dea noroc, stie tot felul de jocuri cu palmele (ciresica si altele), e fascinata de ochii mei - pe care zilnic se chinuie sa-i scoata cu cate un degetel.
E destul de atenta cand ii povestesc sau ii arat ceva, in schimb e tare lenesa. N-ar face un pas ...Si in premergator, mai mult de trei pasi pe zi nu face. In general unde o pui, acolo sta. Gaseste ceva de mesterit si e multumita. Nici in patru labute nu vrea.
Dar avem tot timpul, asa ca nu-mi fac probleme.Acum va pup, ma duc sa spal bucataria ca tocmai a explodad o sticla de cola in congelator si e gheata maro peste tot.Pupici, Alexandra si bb Isabelita
bubu spune:
Revin si eu din nou.
Intre timp ni s-a stricat laptopul asa ca am fost 10 zile fara calculator pina ce ne-am cumparat altul.
Dar sa va dau vestea buna: VENIM IN ROMANIA. Am aplicat si noi pentru emigrare in Canada si ne-a venit invitatia la interviu pe 16 decembrie. Asa ca sarbatoriile le petrecem in Romania imreuna cu parintii. Vreau sa stau 2 luni, voi vedea cum voi reusi cu biletele.
Sper ca sa ajung si in Bistrita ca sa ne vedem Ven si Mara. Asta nu stiu exact, numai daca socru-meu se incumeta sa faca un drum sa ne duca.
Acum de Brian: ne iese in sfirsit al treilea dinte, dar cam cu scandal. E miriit. Noroc ca totusi daorme relativ bine noaptea. Adica pe la 8 jumate -9 adoarme si se trezeste in noapte, nu stiu la cit, ii dau doar sticluta de suc, dar de la 6 jumate-7 dimineata nu mai vrea sa doarma.
Apropo, bebelasii vostri cit dorm in total. Brian in jur de 12 ore.
Acuym incepe sa mearga de o singura minuta. Face un Hei Htler cind saluta pe cineva de la distanta. Face bravo si apllauza cind ii cint. Acum l-m invatat sa faca tit la nas, parca ar fi o sunerie.
Va citeam zilele trecute de cit de multe cazaturi s-au intimplat si vroiam sa ma laud ca noi nu am reusit acest luvru. Dar de ieri tot timpul se loveste de ceva. Melany a vrut sa il ia in brate si l-a scapat un pic, asa ca a cazut in nas. Sperietura a fost mai mare.
Ma opresc aici, Brian vrea din nou sa doarma
DElia, Melany(02.09.2001) si Brian(31.10.2003)
Ven spune:
Delia, ar fi super sa ne vedem!
Roaga-l pe socru sa fie baiat gentil si sa va aduca pana la Bistrita!
Legat de dormit, nici Markus nu e fruntas! Adica noaptea cca 9-10 ore, iar ziua, adunat inca vreo 2, maxim 3 ore. Total: 11-13 ore. Banuiesc ca intra in "grafice" , dar eu tot mi-as dori macar sa adoarma seara mai repede, pe la 21:00, sa zic si eu ca mai stau 1 h fara copil! El, nu! Se culca la 22:00, cand, rupti, ne culcam si noi........
Basca, aseara nu-sh ce-a avut, la 22:00 avea un chef de joaca si ras, de a trebuit sa abandonam toate manevrele de culcare si sa-l lasam inca 1 h sa misune prin casa. Asadar s-a culcat la 23:00, dar a dormit totusi pana la 09:00! Nu-mi venea sa cred cand am deschis ochii si-am vazut cat arata ceasul!
Aseara ne-am vazut cu mara03 / Andreea si Tudor (si sotul din dotare ) si am facut poze cu cupiii', le pun imediat in Albumul de 9 luni!
Legat de "umblatorul" ala, mersi de pareri, fetelor. Carmen77, si la noi, pe un site, se vinde din ala din linkul tau, la 1.600.000 lei. Dar review-urile sunt destul de proaste, dupa cate am vazut. Cre' c-o lasam si noi balta...
Bei, dar adameasca asta e chiar de tot! Mie una mi-e tare dor de ea! Julia23, n-ai vb. cu ea la tel.? Ce face, pe unde e?
Se pare ca ne-a dat un respiro azi, asa ca vom presta plimbare la greu!
Duminica placuta!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2
julia23 spune:
Ven am vb cu Ileana,au fost la mare,dar nu a mai putut intra pe net ca nu are internet,au nu stiu ce prob.Si ea si Luca sunt bine si se pregatesc de marea petrecere de sapt viitoare cind nazdravanul de Luca implineste un anisor.Mi-a spus sa va transmit salutari si pupici la toate.
Bubu o sa stai si in Buc?
Maimutica mea doarme noaptea cam 10 ore iar ziua doarme de 2 ori,de la 1 la 1.30 si de la 5 la 6.
Super mami felicitari pt pupici!Si pe mine ma "pupa" Julia dar nu prea stie,doar deschide gurita,dar are timp sa invete.Si ea este f rasfatata,toata ziua o alint si nu o las deloc sa plinga,daca vrea in brate o tin in brate,fac absolut ce vrea ea,pt ca ma gindesc ca peste un timp o sa vreau eu sa o iau in brate si nu o sa mai vrea ea.Toata lumea imi spune ca o rasfat prea mult,dar e treaba mea ce fac ca doar eu stau cu ea si cum o invat asa o am.
Simona ma odihnesc f bine cu ea acum,in primele luni a fost mai greu ca nu prea dormeam,ma tot uitam la ea sa vad daca mai respira si o admiram cit de frumos doarme.Acum m-am obisnuit,ea se culca dupa ce papa tzitzi si se mai trezeste dimineata cind sunt innebunita dupa ea ca ma mangaie,iubeste si pupa ca sa ma trezesc.Numai pt asta nu regret nici macar o secunda ca am culcat-o cu noi in pat.Nu cred ca o sa doarma cu mine in pat pina s-o marita
Fetelor mai e putin si puiutii nostri or sa implineasca un anisor,voi cum v-ati gindit sa le organizati petrecerea mai ales voi mamici de fetite care le rupeti turta?
Noi facem acasa si eu vreau sa fac bufet suedez,sa se serveasca fiecare cu ce vrea,o sa fac si gratar,tortul il comand,o sa iau baloane,o sa invit si bbi dar mai vreau idei si de la voi.
Va pupam.
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
sympa spune:
Am aparut si eu pe net putin.de-abia am reusit sa mai citesc ce-ati scris.Am fost necajita tare cu micuta mea.Am ramas si singura ca Liviu a plecat in Florida...o sa caute un apartament si in vreo 2-3 saptamani mergem si noi.Mi-am inceput un tratament de varice si vreau sa-l termin si de-abia pe urma o sa mergem si noi la tati.V-am spus ca bebelina mea avea febra mare si nu stiam ce sa-i mai fac ca nu suporta niciun sirop de febra-desi ii luasem si din Romania ca am auzit ca alea-s mai bune la gust, ca degeaba.pana la urma am descoperit ca si aici sunt supozitoare pentru febra...e drept ca doar pentru copiii peste un an dar farmacista mi-a zis ca la 11 luni e o.k daca-i dau.Asa ca am inceput cu supozitoare....ii scadea febra cum nu-i mai dadeam cum ii crestea din nou.Asa ca m-am dus la urgenta cu ea..si de fapt e pojar.Acum nici eu nu stiu exact cum sunt bolile astea....e de fapt o forma mai mica a pojarului care se manifesta prin febra mare 3-5 zile dupa care incepe sa-i iasa bubite pe fata, gat si trunchi si ii scade febra.Asa a si fost...dupa 4 zile de febra puternica , i-au iesit bubitele si ia scazut febra.Noroc...ca nu o mananca.Acum suntem pe terminate, se simte si ea mai bine...desi avem probleme cu mancarea ca n-a mancat mai nimic in perioada asta.Ma bucura ca a acceptat lichidele....ca doar o deshidratare ii mai lipsea.Colac peste pupaza acum ii iese si o masea si uite-asa ne chinuim aici singurele.In plus cand am vorbit cu tati ieri imi spune ca asteptau sa vina uraganul ala care-a facut ravagii prin Haiti.Am mai vorbit si azi cu el si-a zis ca nu-i problema ca in zona in care sta el n-a fost mare lucru.Apropo...Elena, la tine cum a trecut uraganul..ti-a mai scos vreun copac din radacini?????
Am plecat fetelor ca s-a trezit Andrea..
Andrea 25.10.2003
http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
mara03 spune:
Buna seara fetelor!
Delia, ar fi super daca ai veni sa ne intalnim. Dam o bericica la socru' mare daca va aduce pana aici.
Sympa, ma bucur ca e mai bine Andrea ta si ca a facut o forma usoara de pojar.
Elenaaa! voi ce mai faceti? cum mai e Alvarica. Cum a trecut uraganul sau ciclonul asta?
Noi am iesit astazi toata ziua la plimbare pentru ca s-a facut ceva mai cald, dupa cum zicea si Venera, si am facut niste pozulici. Le punem pe net in seara asta.
Noapte buna copii!!!
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100