Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
Ven spune:
Scurt, vreau sa va zic ca am mai pus niste poze in albumul 2. Copchilu' meu n-are de gand sa doarma, si eu maine merg la serviciu prima zi. Tineti-mi pumnii sa nu se trezeasca la noapte!
Somn usor!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2
ciuf spune:
Salutare,
Ven, pai nu stii ca, cam asa se intampla? Cand ai ceva de facut, taman atunci nu te lasa copilul. Oricum tinem pumnii pentru maine.
O sa ma uit la poze maine, ca acum sunt intr-o mica pauza.
Nu mai pot. Fierb de cinci ore la zacusca pe aragaz, cei drept mi-a fost frica sa o bag la cuptor, si nu mai pot de dureri de maini decat am invartit in a zacusca. Macar sa-mi iasa buna, sa am si eu o satisfactie. Apoi am facut castraveciori murati, dupa o reteta bulgareasca. Si mai am de facut ardei umpluti cu varza. In casa mea e un dezastru. Fecioru-meu mi-a adus toate jucariile in bucatarie, de nu mai am loc sa-mi pun piciorul. Aseara ca sa mai scap de el, l-am lasat sa se joace in frigider. Mi-a scos toate containerele, borcanele, etc. M-am culcat la 12,30, franta de oboseala. Da' bine ca m-a lasat odrasla.
Pupici ca tre' sa invart in oala.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
vikinga spune:
Buna fetelor!!!Mi-a fost tare dor de voi, pupic la voi frumoaselor si mii de pupici la cei miciNe-am intors duminica noapte, Aldo a suportat drumul foarte bine, acasa am prins vremea tare frumoasa, m-am relaxat si m-am odihnit mai ales ca am avut baby sittera non stop. De atita odihnit am si pus 4 kg la loc..!!Am rasfoit si subiectul din urma, vad ca aveti o groaza de noutati! In primul rind Yzzy felicitari!! E minunat ce ti se intimpla, sarcina uosara si tot binele din lume! Elena asteptam sa aflu vesti despre operatie dar vad ca s-a aminat, atunci va tin pumnii si sa dea Dumnezeu ca Alvaro sa treaca usor si fara nici o durere peste operatie!Vad ca multe fete s-au apucat si de munca, bravo voua ca va mobilizati, curind pun si eu fundul si mai ales capul cu neuronii mei tare obositi la treaba!Bun venit fetelor noi, sedere placuta pe DCIn vacanta asta am reusit sa ma intilnesc cu Vilma care e o dulce si jumate iar Tudor un baiat tare frumos si scump! Pacat ca nu am putut sta prea mult la taclale, sigur data viitoare ne revansam nu-i asa Vilmuto?Julia acum am citit ca ai fost si tu in Galati, ce rau imi pare ca nu ne-am vazut, chiar m-am gindit la tine, pt ca vroiam sa iau intr-un fel legatura cu tine sa trimit ceva la acea familie cu 4 pui mici. Dar primele 2 saptamini am fost asa aproape intr-un somn continuu. Abia a treia sapt care a fost si ultima am reusit sa ma mobilizez un pic sa ma intilnesc si eu cu cite cineva. Dar promit ca o sa iau legatura cu tine curind pe tema asta. Ce sa mai va zic, noi suntem bine, papam ceva mai bine, dar oricum tot un fitzos am ramas, am crezut ca o sa-l dea gata mincarurile mamei, dar degeaba. Tot borcanelele sunt in topul preferintelor. Avem 6 dintisori si cred ca o sa mai apara in curind alti doi, am inceput sa mergem bine cu miinele tinute de mobila, facem bravo bravo, pa pa, dansam tare haios pe orice fel de muzica si in sfirsit o groaza de multe alte nebunii zilnic.Mai fetelor sa stiti ca frumoase si siluete sunt in general mamele romance! Pai comparativ cu ce vad aici, nici nu exista termen de comparatie! Si aranjate si rujate si pe tocuri chiar daca imping de carut! Eu una mai rar vad asa ceva pe aici.Ce am mai observat, oferta extrem de slaba la borcanele pt bbi, si nu stiu de ce dar mi s-a parut si scumput un pic. Scutece pampers nu am gasit decit un singur fel, total care, poate fetele din Bucuresti gasesc si altceva, eu de ex ma intelegeam bine aici in Germania cu pampers activ fit cu banda elastica si sunt si mai subtirei, erau perfecti pentru vara. Si pampers extra dry mai cumpar, pt ca gasesc marimea 4+ la ei, si vin perfect nici prea mari nici prea mici.M-a bucurat sa vad in Galati trotuarele refacute, pavate frumos si mai ales cu inclinare din aia pt a putea trece usor cu carutul in dreptul trecerilor de pietoni. Si cam toate magazinele aveau asa ceva in fata. Ce altceva am mai vazut e ca la noi copii dorm mult mai tirziu decit aici, pai seara erau aleile, parcurile si mai ales Faleza Dunarii pline de copii de la bebelusi pina la marisori. Aici dupa ora 8 mai rar vezi pe cineva pe afara cu carutul, doar sa fie turisti, dar dupa de 9 chiar deloc. Va dati seama ca am trecut si eu la program mai prelungit ca mi-era drag sa vad atitia copii in jur! Acum incercam sa ne revenim cit de cit la program mai ca la nemti, ca-mi prieste si mie ca dupa 8 sa am timp pentru mine.Si inca ceva ce m-a bucurat a fost sa vad foarte multe gravidutze comparativ cu anii trecuti! Bravo lor, ma bucur enorm!Cam atit fetelor, va pup si insanatosire grabnica le urez puiutilor care mai au ceva problemuteNoapte buna!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
ciuf spune:
Bine ai venit, Vikinga! Ne-a fost dor de tine. Ne bucuram ca v-ati simtit bine in Ro si ... lasa ca scapi tu de cele 4 Kg. acumulate.
Saru'mana inca o data pentru pompita. A fost super. Al meu sot a fost in charge cu ea.
Pupici,
Ciuf si Luca
vikinga spune:
Mersi de primireImi pare rau ca ati avut nevoie de pompita, mama lor de muci. Sa-i zici lui Luca sa nu care cumva sa mai raceasca ca daca se toceste alta numai avemPe miineVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
bubu spune:
Vikinga, m-am mai uitat la pozele de la botezul lui Aldo. Sint fantastice. Tu l-ai tinut in brate pe Aldo la Botez?
Liliana, mi-ai luat-o inainte cu botezul, dar nici noi nu raminem nebotezati. Sa imi dai amanunte cu ce il imbraci? Cum mergem acasa in decembrie, vrem si noi sa il botezam pe Brian cred ca prima zi de Craciun.
A fost careva copil botezat acasa? Noi vrem acasa sa il botezam, in decembrie ii frig si nu vrea sa raceasca. Dupa aceea vom merge intr-o duminica la slujba.
Ma termina si pe mine Brian. Toate cablurile de la calculator le trage. Noi avem usi care se culiseaza, iar patucul improvizat al lui e linga usi(doarme inca pe jos pe o salteluta). Ieri in timp ce isi bea laptipul atita a dat cu picioarele in usi pina ce i-a cazut peste el. Noroc ca usile sint din carton asa ca nu sint grele. Nici macar nu a plins, sau s-a speriat.
Inca o intrebare: cum i-ati obisnuit pe bebici sa poarta pantofi. Cum la noi pina acum a fost f cald, nu i-am dat nimic in picioare. Dar duminica i-am dat adidasii si tot timpul cit au fost in picioare a plins. Am crezut ca adidasii sint de vina asa ca ieri i-am dat altii. Tot asa scandal am avut.
Acum incepe sa vorbeasca, cel mai mult spune boaba, tete. E ca si Melany, incepe sa vorbeasca mai tirziu. Melany de abia pe la un an si o luna a spus tata si pe la un an si 3 luni mama.
Delia, Melany(3 ani) si Brian (31.10.2003)
sympa spune:
Bine-ai revenit Vikinga...ma bucur ca te-ai simtit bine in Romania.Ai reusit si tu sa te odihnesti putin...cat despre kilograme..sunt convinsa ca dupa cateva dansuri le dai jos
Faine pozele Ven....tocmai am prins putin timp liber si ti-am admirat frmusetea de baiat.Si ce ochi frumosi are!!!!O sa rupa inimile fetelor....
Harnica tare esti mai Ciuf....ai o cumintenie de copil daca te-a lasat sa-ti termini asa de repede zacusca, castravetii...si mai ai inca de gand sa mai faci si altele.Spor la treaba mai departe....ca vine si tati indata din delegatie.
Fetelor....ca eu merg la culcare ca maine iar trebuie sa o luam de la capat asa singurele....
Andrea 25.10.2003
http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
melekutza spune:
Salutare! Ce mai faceti? Imi pare rau ca nu pot sa scriu mai des, acasa nu mai merge netul si tre sa ajung la serviciul sotului meu sa pot sa intru pe net.
In leg cu cate ore doarme? Asta a fost o problema fff mare la noi, avea o perioada cand de abia dormea pet imp de zi, noaptea dormea bine dar ziua era un calvar, nu vroia sa doarma si era agitate si nervoasa. Acum e mai bine, doarme 11-12 ore noapte (de la 9.30 - 6.30 - 7 cand bea un biberon de lapte si apoi mai doarme pana la 9) si pet imp de zi de la 12 - 13,13.30 si inca o data 16-17) cam asa. Oricum o data cu cresterea in varsta doarme de ce in ce mai putin, mai ales ziua cand doarme o data pe zi. Eu am incercat sa o fac sa doarma o data dar nu poate, ea inca mai vrea de 2 ori, si ptr mine e mai bine.
Dar eu am o alta problema: doarme in perfecta liniste; trebuie sa merg in casa pe varfuri, nu stiu ce sa ma fac, am incercat sa o culc la televizor, cu el aprins si dupa aceea sa o duc in patut dar cateodata degeaba, am incercat cu casetofonul langa ea, dar...nimic. singura data cand a dormit cu galagie langa ea, a fost cand am fost la munte, cred ca aerul de acolo ii facea bine, dar cum am venit, aceea poveste. Cand plec undeva cu ea, este dezastru. Mai e inca o chestie, eu sunt exact la fel, daca aud o musca in camera ma scol, oare se semene cu mine?
Intrebare ptr mamicile ale caror copii i-au suzeta. Ati observat cumva o deviere a dintilor din fata?
Fetita mea nu ia suzeta tot timpul, doar cand adorme si dupa aceea o scapa si pe timp de zi nu o vrea. Nu ii place, decat cand doarme. Cu toate acestea dintii ei din fata au iesit putin in afara, nu mult dar ma gabdesc ca poate cu timpul o sa iasa si mai mult. Am mai vorbit cu un prieten de familie care este stomatolog si mi-a spus ca poate si ea i-a impins in fata cand i-au crescut, dar nu stiu ce sa zic. Am mai auzit pareri diferite: ca prima dentitie nu are vreo l;egatura cu dentitia finala, nu o influenteaza, si sunt altii care spun ca da. Vreau si eu parerea voastra.
Mersi ptr timpul acordat citirii mailului
Ma intrebase o doamna dintre voi ca Esma este un nume interesant. Pot spune ca da. La noi (tatari) nu prea se intalneste numele asta. Inseamna "cea mai pretioasa" si timd sa cred ca asa este ļ.
Astept raspunsurile si parerile vaostre.
Melek si Esma (6.10.2003)
melekutza spune:
Salutare! Ce mai faceti? Imi pare rau ca nu pot sa scriu mai des, acasa nu mai merge netul si tre sa ajung la serviciul sotului meu sa pot sa intru pe net.
In leg cu cate ore doarme? Asta a fost o problema fff mare la noi, avea o perioada cand de abia dormea pet imp de zi, noaptea dormea bine dar ziua era un calvar, nu vroia sa doarma si era agitate si nervoasa. Acum e mai bine, doarme 11-12 ore noapte (de la 9.30 - 6.30 - 7 cand bea un biberon de lapte si apoi mai doarme pana la 9) si pet imp de zi de la 12 - 13,13.30 si inca o data 16-17) cam asa. Oricum o data cu cresterea in varsta doarme de ce in ce mai putin, mai ales ziua cand doarme o data pe zi. Eu am incercat sa o fac sa doarma o data dar nu poate, ea inca mai vrea de 2 ori, si ptr mine e mai bine.
Dar eu am o alta problema: doarme in perfecta liniste; trebuie sa merg in casa pe varfuri, nu stiu ce sa ma fac, am incercat sa o culc la televizor, cu el aprins si dupa aceea sa o duc in patut dar cateodata degeaba, am incercat cu casetofonul langa ea, dar...nimic. singura data cand a dormit cu galagie langa ea, a fost cand am fost la munte, cred ca aerul de acolo ii facea bine, dar cum am venit, aceea poveste. Cand plec undeva cu ea, este dezastru. Mai e inca o chestie, eu sunt exact la fel, daca aud o musca in camera ma scol, oare se semene cu mine?
Intrebare ptr mamicile ale caror copii i-au suzeta. Ati observat cumva o deviere a dintilor din fata?
Fetita mea nu ia suzeta tot timpul, doar cand adorme si dupa aceea o scapa si pe timp de zi nu o vrea. Nu ii place, decat cand doarme. Cu toate acestea dintii ei din fata au iesit putin in afara, nu mult dar ma gabdesc ca poate cu timpul o sa iasa si mai mult. Am mai vorbit cu un prieten de familie care este stomatolog si mi-a spus ca poate si ea i-a impins in fata cand i-au crescut, dar nu stiu ce sa zic. Am mai auzit pareri diferite: ca prima dentitie nu are vreo l;egatura cu dentitia finala, nu o influenteaza, si sunt altii care spun ca da. Vreau si eu parerea voastra.
Mersi ptr timpul acordat citirii mailului
Ma intrebase o doamna dintre voi ca Esma este un nume interesant. Pot spune ca da. La noi (tatari) nu prea se intalneste numele asta. Inseamna "cea mai pretioasa" si timd sa cred ca asa este ļ.
Astept raspunsurile si parerile vaostre.
Melek si Esma (6.10.2003)
Davidutza spune:
BUNA!
In primul rand am o intrebare pentru mamele de baieti:
- cum se procedeaza la taierea motului?
Stiu ca trebuie cumparat un fel de colac,dar cine il cumpara:eu sa nasii?
Eu am auzit ca se leaga motul cu o funda rosie,se trece prim colac si se taie de nas.Asa este?
Am mai auzit ca trebuie taiat motul inainte de ora 12 ziua.
Va rog frumos sa imi spuneti si mie fiecare ce mai stie ca se face?
Mariana si DAVID(11.10.2004)