Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rafyraf spune:

Fetelor avem si noi pozutze noi ...sa vedeti ce baiat frumos e Sean :-)...are concurentza Bryan deja .

Va pup,

Rafy

"Give me what I want and I'll go away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Fetelor sa ma iertati cva era logat tati si nu am fost atenta ...deci ne scuzati ...

Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mai e un pic si incep petrecerile de un anisor.
Eu nu stiu cum e cu motul, dar pe unde am vazut, luau copilul, se strangea lumea, se lega un motulet (sau nu) se aducea foarfeca si se efectua taierea.
Nu am idee de vreun colac sau de funda rosie .
In nici un caz nu am auzit de ora 12. Da nu inteleg cum vine treaba cu nasul. Vorbesc serios, ce nas? Al cui?
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Vai de mine, imi cer scuze. Eu am citit nas (organul din centrul fetei). Acu' m-am prins.
Da cred ca nasul trebuie sa taie motul.
Imi cer scuze inca o data, dar eu nu prea ma pricep la chestii de genul asta.Ma gandeam ca e vreun obicei, ceva.
Nici la fetite nu stiu cum e, asa ca mi-ar prinde bine niste informatii.
Pupici la toata lumea. Trebuie sa plec repede, vine un nene sa repare ceva la baie.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Ven, iti tin pumnii pentru prima zi de lucru. Sa ne povestesti cum a fost.

Bine ai revenit printre noi, Vikinga !

Ana, in Timisoara stiu ca exista farmacii homeopate de unde poti cumpara remediile, nu cred ca se gasesc la farmaciile clasice. Poate totusi la voi gasesti.

Ciuf, harnicutza mai esti, mama ! Eu n-am pus in viatza mea muraturi, zacusca, marmelade si compoturi, si nici prin gind nu-mi trece sa pun vreodata. Daca nu pune mama soacra, atunci cumparam, si tot nu ducem lipsa. Stiu ca sint mai bune alea puse de minutza ta, dar la mine lenea e prea mare. Te admir pentru vointa ta, mai ales cu Luca prin jurul tau, sigur nu e usor. Si Codrin are stilul sa stea tot in picioarele mele cind sint la bucatarie, si parca stie in ce directie vreau sa o apuc, ca tot acolo se duce si el. De multe ori ma scoate din sarite stilul lui ca nu pot face aproape nimic de el. Sa nu mai zic ca mai nou nici la baie nu am intimitate, ca intra dupa mine. Daca il las afara si inchid usa, plinge in fata usii si o zgirie ca un catelus.

Melekutza, nu stiu ce sa zic cu dintii astia, ca la Codrin cei de sus abia au vreo 3 mm, nici nu se vad bine, asa ca de devieri inca nu pot spune nimic.

Davidutza, nu cunosc obiceiurile, cred ca depinde de zona si de ce vreti voi pina la urma urmei. Eu la finul meu i-am taiat motul pur si simplu cu foarfeca si gata. Fara alte fundite, turte, colacei sau ceremonii. La Codrin o sa vedem noi cum o sa vrea nasa lui.

Fetelor, am ajuns ieri in sfirsit sa ii fac ecografia la inimioara lui Codrin. Are suflu sistolic, se vede si la eco orificiul ala. Dr. a zis ca nu e cazul sa ma alarmeze, dar nici sa zica ca nu e nimic acolo. Deocamdata inima functioneaza normal, isi face datoria, dar peste trei luni trebuie sa mergem iar la control sa vedem cum evolueaza. Speram ca se va inchide gaurica aia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele si piticei
Super mami, ai fost tare la faza cu nasul. Pupici
Si tu trebuie sa te interesezi de turta, ca o ai pe Isabel, noi mamicile de baietei ne ocupam de taiatul motului.
Davidutza, nici eu nu stiu mare lucru despre acest obicei. Mama o tot da inainte ca atunci cand Luca va face un an trebuie sa-i taiem motul. Pai bine-bine, dar nasii (care s-au si despartit dupa botezul plodului nostru) sunt in Ro. Apoi cica se pun pe tava diverse lucruri, iar copilul va intinde mana si va lua ceva de pe ea. Stii tu, cred ca ai mai auzit de asta. In rest nu stiu. A ramas mama sa se mai intereseze.
Simona, care e treaba cu suflul ala? Nu poate trece cu varsta? Ca, crede-ma, tot sper in minuni. Doar-doar s-o intampla ceva de bine si cu fiu-meu, ma refer la refluxul lui urinar, ca doctorul asa ne-a zis ca s-ar putea sa treaca cu varsta. Multi puiuti au avut suflul si au scapat de el. Dar daca nu se vindeca de la sine, ce se face?
Si Luca, vine dupa mine la baie. Nu pot sa-mi fac treburile de el. Ma inhib. Si se joaca cu peria de WC. Ii place la nebunie. Sau hartia igienica, aia e pufoasa, e si mai incantat de aia.
Ieri i-am cumparat prinzatori pentru usile de la dulapuri de la baie sa nu mi le mai deschida.
Bubu, fiu-meu, deocamdata, accepta pantofiorii, dar numai sa stea pe scaun, ca altfel nu poate sa mearga in ei. I se sucesc gleznele.
Noi avem probleme cu caciulitele, ca uite vine frigul si el nu vrea nimic pe cap. Cred ca o sa i le leg cu elastic.
Fiu-meu a dormit azi-noapte de la 9,30 pana dim. la 8. La 1 dimineata m-a trezit dracul de caine ca ii era sete si apa era afara, pe terasa. Si un frig la noi de mama-mama, nu gaseam usa mai repede sa intru in casa.
Ven, misto pozele, comentariu la aia cu planta, e super de super.
Da' ia spune-mi, Markus nu cade pe parchet si se loveste rau la caput? Ca tot incerc sa-l conving pe al meu sot sa ne punem parchet in living si dining (zona lui Luca de joaca) si el zice ca nu e bine pentru copil sa cada pe o suprafata tare.
Vikinga, poze ai facut in Ro?
Melekuta, incearca si invat-o sa adoarma cu o muzica in surdina. Poate in felul asta nu o sa mai fie asa senisibila la cele mai mici zgomote. Eu nu am problema asta cu Luca. Mai ales cand e obosit, doarme ca lemnul.
Elena, ce face Alvarica? Azi veniti acasa? da-ne si noua un semn.
Pupicei pentru piticei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna, fetele!
Prima zi de munca a fost super!
M-am simtit minunat, mi-am "intrat in mana" din prima si am fost tare fericita ca (,) copiii au fost foarte bucurosi sa ma revada. E extraordinar feelingul ca mai esti in stare si de alte munci, mai "intelectuale" , in afara de schimbat scutece si preparat biberoane sau piureuri de bebelusi
Dar, bineinteles ca Markus parca a simtit ceva, ca aseara a adormit dupa 12 noaptea, l-a leganat tat-su, saracu' in carucior de o facut scurta la mana, si in consecinta a dormit toata noaptea in carucior
Asa ca dimineata la 7, exact cand m-am trezit eu, cine se smiorcaia, cre' de amortit ce era? Markus! L-am mutat in patut si a mai dormit pana la 8. A stat cu el nepoata bonei, o fata de 20 de ani, studenta, taaaare priceputa si draguta. Piticul a fost cuminte, a mai dormit apoi de la 10 la 12, a papat bine fructele cu biscuiti pregatite de fata , si a fost bucuros tare cand am venit eu acasa si m-a vazut Am simtit ca ma topesc instantaneu, asa mi-a batut inima de tare si mi s-a pus un nod in gat, ca e prima data cand am incercat asa profund feelingu asta ca Markus e fericit cand o revede pe mama lui. Am innebunit
Per total: satisfactie deplina pentru toata lumea. Ma bucur tare mult ca merg la serviciu, chiar daca si numai 1 zi/sapt. E altceva! Vin cu alte forte si resurse acasa, pentru Markus si chiar si pentru Cristi

Asaaaaaaaa.

Vikinga, bine ai revenit! Ma bucur ca ti-au placut atatea lucruri in Ro!

Sympa, mersi!

Onutza, super-pozele! Sunteti o familie foarte reusita!

Davidutza, habar n-am cum si ce la taierea motului. O sa ma documentez la fata locului Oricum , eu vreau sa fie cat mai simplu, fara atatea turte rupte-n capu' cupilului si figuri!

Melek, eu ziceam de numele frumos al lui Esma! Imi plac numele astea, care si "inseamna" ceva.
De dinti nu stiu ce sa zic, ca noi n-avem nici unul , si servim si suzeta la culcare, asa ca.........

Va las ca s-a trezit maraila si insista sa tasteze si el ceva!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Multumesc fetelor de primirea calduroasa, mor de dragul vostruSympa mersi de aprecieri, si mie mi-a placut botezul, mare pacat ca nu am si inteles prea mult din predica preotului, a fost prea greu pentru germana mea de balta, dar din ce am mai recuperat de pe la traducatorii mei, m-a uns la suflet. In biserica l-am tinut amindoi in brate, cind eu cind tati ca fiind greu ne mai lasau miinele, nu am urmat vre-un ritual aparte. Numai atunci cind a fost dat in bratele preotului, trebuia sa-l dea unul din parinti si dupa ce a fost scaldat in apa sa fie inminat unuia dintre nasi. Eu eram asa de emotionata si ma stringeau si pantofii ca nu mai pusesem tocuri de nu stiu cit timp asa ca am decis scurt sa-l tina Alberto. In rest eu m-am ocupat sa-l imbrac la loc si alea alea. Nasa numai la luat din miinile preotului si mi l-a dat mie. Dar e clar ca la botezul catolic, in prim plan sunt parintii si nicidecum nasii. Tot restul familiei a stat in partea stinga a preotului si noi si nasii pe dreapta iar el si-a tinut cuvintarea adresindu-se tuturor dar mai ales noua. Apoi o vara de a sotzului meu a spus un citat frumos din biblie despre copii, asa ca un "speach".Ven ma bucur tare mult pentru tine ca te-ai intors la munca, chiar si numai pt o zi pe sapt! Tot e ceva!Davidutza si eu stiu cam ca si Ciuf. Dupa taierea motului se pune o tava cu diverse lucruri simbolice: un pieptane, un parfum, o oglinda, bani, o carte, un stilou, o floare, un biscuit ceva, o surubelnita sau alta scula si in sfirsit ce-ti mai trece pin cap. Si cica ce apuca copilul prima data(ok poate primele 2 lucruri luate) e asa ca un simbol al prefernitelor sale viitoare. Ce mai stiam, e ca cea care ia din mot poate sa fie nasa dar poate foarte bine sa fie si altcineva, eu am avut nana de botez si nanutza mica adica aia de motz pe care am si preferat-o mai mult. Cica se ia par din crestet de la spate si de la timple deci asa ca o cruce. Si se pune pe un banut(adus de nasa) si se picura niste ceara si apoi il pastrezi asa. Dar stii cum se zice cite bordeie atitea obiceie, nu trebuie sa fii stresata ca te abati de la nu stiu ce traditie ca oricum luatul din motz e asa o treaba mai mult simbolica. Eu cel putin asa cred. Eu de ex, am sa-i iau din motz nu la un an ci data viitoare cind merg acasa in primavara, ca vreau sa faca lucrul asta o prietena draga mie si oricum aici cu nemtii cred ca nici nu ar avea farmec. Ca sa aiba si el o nanutza(e drept mai mica) ortodoxa si gata. Am sa mai astept cu tunsul.Simona, asa mi s-a spus si mie ca multe forme de suflu trec de la sine in timp fara nici un medicament. Chiar am o prietena a carei fetita are asa ceva am sa o intreb mai multe sa vad ce zic dr pe aici. De ex, nu stiu daca iti aduci aminte dar si eu intrasem in panica acum vreo 2 luni ca tot asa, dr ne-a zis ca se aude un suflu usor, dar care ar fi normal la virsta asta la foarte multi copii. Ca nu stiu cum se schimba "circuitele" la inimioarele puilor de la stadiu de bb la inima de adult. Si ca pe la 6-9 luni se cam aude asa. Dar in mare majoritate a cazurilor dupa 10 luni totul e ok. Asa a fost la noi, la ultimul control nu s.a mai auzit nimic, si chiar daca s-ar fi auzit, trebuia sa facem intr-adevar alte examene amanuntite dar oricum si acel suflu va trece in timp. Ciuf din pacate nu am facut poze pe camera digitala nu mai luat-o cu mine. Tare faza cu ciinele. Pai nu stii ca asa se intimpla, daca nu e copilul e ciinele, sau sotzul si tot asa. Dar ce fel de reflux urinar are Luca, adica cum se manifesta ca eu acum aflu de problema lui. Sa dea Dumnezeu sa treaca de la sine si repede!Miine va iau la admirat pozele ca in ultimele 3 sapt cred ca sunt multe noutati.Va pupic si nopate placutaVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Bine-ai venit Vikinga. Sa sti ca destul de rar aud romani intorsi din tara vorbind asa frumos de locurile de unde-au plecat.
Ciuf, te-ai lamurit cumva cum e cu camerele de copii?
Onutza, prima data nu-mi venea sa cred ca scrie Rafy, ma gandeam ca l-ai inebunit cu DC-ul, dupa aia m-am dumirit ce si cum.
Ven, bine-ai revenit in randul "oamenilor muncii".
Simona, si la David mi-a zis la un moment dat dr. ca are suflu si in acelasi timp mi-a explicat ca sunt f. multi copii la care se aude si ca de regula orificiul ala se-nchide singur dar nu mai stiu pana la ce varsta.
Bubu, chiar nu stiu cu ce-o sa-l imbrac, dar gasesc eu ceva in tona de haine inca neambracate. O sa-ti zic dupa aia.
Hai ca va povestesc maine cum a fost la ruptul turtei la Laura ca acum e deja dimineata.
va pupam,

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hei, Liliana, felicitari!
Ce bine ca avem si noi o moderatoare printre noi! Acu' sa aveti grija fetelor, cum vb., ca ochiului atent al Lilianei nu-i va scapa nici un....."beep"
Serios vorbind, felicitari, e minunata sectiunea unde esti moderatoare! Si ma bucur ca acest site "promoveaza" oamenii cu adevarat implicati, cum esti tu, Freia (tot moderatoare, recent) si multe alte fete..........
Bine v-am regasit pe cele din "campul muncii"
Liliana, dar acum am o curiozitate, imi permit sa te intreb cum te descurci tu cu 2 copii si un job destul de solicitant (am vazut la profil ca esti avocata!) Scuze daca sunt prea indiscreta!
No, acu' sa va mai zic de noi! Paaai, Markus a dormit bine de la 22:00 la 06:45, dar s-a trezit foaaaarte plangacios! Iar azi ne schimbam toate geamurile de la noi de la mansarda, va imaginati ce balamuc o sa am in casa, si daca cumva ploua, am sfeclit-o! Sper sa fie operativi baietii, desi dupa cum a inceput treaba , nu stiu zau (in sensul ca tipul care trebuia sa scoata afara geamurile actuale inca nu a venit, dar au venit aia cu termopanele noi ). Faaaaiiiin!

Va

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2

Mergi la inceput